Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal Siyah Saçlarım İçin Acil Yardım!

KonusanFare

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
9
9
27
Ablalar, saçlarım doğal siyah. Hiç boya yok. 3 sene evvel kına yakmıştım ancak büyük ölçüde kestirdim ve muhtemel sadece uçlarında kalmıştır. Bildiğim kadarı ile kına kesilmeden gitmiyor-muş.
Doğal siyahtan açık kumrala geçmeyi düşünüyorum. Ancak evde annem boyayacak. Yıllardır kendi saçını kendi boyar. Rengin güzelce oturması için evde saç boyayanlardan tatlış öneriler, efendime söyleyeyim formüller istiyorum. Şimdiden çok teşekkürler!

Turunculuk olur canim.
Turuncu yansımayı dert ederim diyorsan ilk etapta küllü kumral boyat bence.

Ablalar, saçlarım doğal siyah. Hiç boya yok. 3 sene evvel kına yakmıştım ancak büyük ölçüde kestirdim ve muhtemel sadece uçlarında kalmıştır. Bildiğim kadarı ile kına kesilmeden gitmiyor-muş.
Doğal siyahtan açık kumrala geçmeyi düşünüyorum. Ancak evde annem boyayacak. Yıllardır kendi saçını kendi boyar. Rengin güzelce oturması için evde saç boyayanlardan tatlış öneriler, efendime söyleyeyim formüller istiyorum. Şimdiden çok teşekkürler!
açıcılı küllü boyayla boyayın 11.1 gibi.. önce boy ve uçlar boyanacak sonra dipler yoksa dipler daha açık renk olur annem bilir zaten boyuyormuş.. bir de içine fındık kadar mavi boya kadın turuncu çıkmasın sonuç..

Çok teşekkürler! Komik bir şey oldu bu durum. Saçımı bal köpüğüne boyayacaktım önce vazgeçtim. Açık kumrala boyadı annem. Saçlar bildiğin bal köpüğü oldu. Fena değil :) Sonuçtan memnunum yani :)

X