Allah istedikten sonra engel yokturMerhaba hanımlar ben daha 22 yaşındayım 2 seneyi doldurduk bebek isteyeli. Herhangi bir gebeliğim olmadı. Eşimin değerler sayı 4 milyon, morfoloji 0, ileri hareket 1. Dna hasarı var %55. Benim amh 0.6 fsh 10 minik çikolata kistlerim var. 3 ay önce Tüp bebek denedik malesef 2 folikülüm vardı 2sininde ici boş cıktı:/ yasimdan dolayı umutluyum ve regl oluyorum 5 gün geri 4 gün ileri vs düzensiz olsa da. Bize asilama yapmiyolar doktorlar zor bosuna ugrasmayalim diyetekrar tup bebege baslamaya aslinda hazırız maddi manevi. Ama yok mudur bunun başka yöntemi diyorum denesem bazen de korkuyorum böyle düşünüp de şu zamanlarımı da kaçırır miyim acaba diye
Elçin'immmRabbim tez vakitte hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Tabiki öyle. Ama belki de bir imtihandir cabalasin diye firsat sunmustur tup bebekle ugrasmam icin diyorum. Zamani gelince belki bunu da bulamayabilirim. ne yapmalıyım sizceAllah istedikten sonra engel yoktur
Tabiki çabala elinden geleni yap gerisi allaha kalmışTabiki öyle. Ama belki de bir imtihandir cabalasin diye firsat sunmustur tup bebekle ugrasmam icin diyorum. Zamani gelince belki bunu da bulamayabilirim. ne yapmalıyım sizce
CanımElçin'immmaminnn
Kizzz beraber beklerdik ya :/ senin şimdi kuzum var:) hatırlıyorum karnın yeni belli olmaya başlarken kaynvalden gozuyle seviyordu da utaniyordun :)Canım ♥
Yaşınız çok genç daha 22 yaşındasınız bu kadar umutsuz olmayın rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder inşallahMerhaba hanımlar ben daha 22 yaşındayım 2 seneyi doldurduk bebek isteyeli. Herhangi bir gebeliğim olmadı. Eşimin değerler sayı 4 milyon, morfoloji 0, ileri hareket 1. Dna hasarı var %55. Benim amh 0.6 fsh 10 minik çikolata kistlerim var. 3 ay önce Tüp bebek denedik malesef 2 folikülüm vardı 2sininde ici boş cıktı:/ yasimdan dolayı umutluyum ve regl oluyorum 5 gün geri 4 gün ileri vs düzensiz olsa da. Bize asilama yapmiyolar doktorlar zor bosuna ugrasmayalim diyetekrar tup bebege baslamaya aslinda hazırız maddi manevi. Ama yok mudur bunun başka yöntemi diyorum denesem bazen de korkuyorum böyle düşünüp de şu zamanlarımı da kaçırır miyim acaba diye
rabbim sanada nasip etsin kuzum . Sende tat bütün duyguları inşallahKizzz beraber beklerdik ya :/ senin şimdi kuzum var:) hatırlıyorum karnın yeni belli olmaya başlarken kaynvalden gozuyle seviyordu da utaniyordun :)
Umutsuz degilim çok şükür. Sormak istediğim şu tüp bebek tedavisine devam mi etmeliyim yok müdür başka yoluYaşınız çok genç daha 22 yaşındasınız bu kadar umutsuz olmayın rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder inşallah
Aminnn canım benimrabbim sanada nasip etsin kuzum . Sende tat bütün duyguları inşallah ♥
Umutsuz degilim çok şükür. Sormak istediğim şu tüp bebek tedavisine devam mi etmeliyim yok müdür başka yolu
[/QUOTE başlamışsınız yarım bırakmayın tedavinizi tekrar deyin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah sizede
Bende bu şartlarda iken bırakmaz tedaviye devam ederdim.. maddi manevî gücünüz de varsa bence bırakmayın..Ben olsam devam ederdim bu şartlarda. Yeniden denemelisin pes etmemelisin. Defalarca deniyoruz hepimiz. Bizim de 6 milyondu rapor çıkardık.
Sperm sıkıntılı duruyorMerhaba hanımlar ben daha 22 yaşındayım 2 seneyi doldurduk bebek isteyeli. Herhangi bir gebeliğim olmadı. Eşimin değerler sayı 4 milyon, morfoloji 0, ileri hareket 1. Dna hasarı var %55. Benim amh 0.6 fsh 10 minik çikolata kistlerim var. 3 ay önce Tüp bebek denedik malesef 2 folikülüm vardı 2sininde ici boş cıktı:/ yasimdan dolayı umutluyum ve regl oluyorum 5 gün geri 4 gün ileri vs düzensiz olsa da. Bize asilama yapmiyolar doktorlar zor bosuna ugrasmayalim diyetekrar tup bebege baslamaya aslinda hazırız maddi manevi. Ama yok mudur bunun başka yöntemi diyorum denesem bazen de korkuyorum böyle düşünüp de şu zamanlarımı da kaçırır miyim acaba diye
Bence denemelisinSperm sıkıntılı duruyor
Kaç kere denemeyle oldu kuzucuk ? Maşallah Allahım sağ salim kavuştursunBen olsam devam ederdim bu şartlarda. Yeniden denemelisin pes etmemelisin. Defalarca deniyoruz hepimiz. Bizim de 6 milyondu rapor çıkardık.
Ben sanırım yaşımzdan dolayı inanamıyorum hala. Yani zannediyorum ki doğal yolla olur biraz daha beklersemBende bu şartlarda iken bırakmaz tedaviye devam ederdim.. maddi manevî gücünüz de varsa bence bırakmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?