- 18 Ocak 2019
- 1.925
- 3.383
- 133
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üç transferin üçü de pozitif oldu düşüklerden sonra 3. De bu günlere geldik şükür. Çok sağol darısı isteyene artık.Kaç kere denemeyle oldu kuzucuk ? Maşallah Allahım sağ salim kavuştursun![]()
Hayırlı olsun tekrar biraz yoruyorlar minnoslar:) aminn insallahÜç transferin üçü de pozitif oldu düşüklerden sonra 3. De bu günlere geldik şükür. Çok sağol darısı isteyene artık.
Yaşın gençmiş canım ben 30 yaşındayım bir tane küçük çikolata kisti var diğer değerlerimizin hepsi normal doktor tüp benek önerdi başladık aşılama düşük dedi şans olarak ama eğer yaşım sizin gibi olsaydı doğal yolları deneyebilirdim ama doktor be öneriyorsa onu yapınMerhaba hanımlar ben daha 22 yaşındayım 2 seneyi doldurduk bebek isteyeli. Herhangi bir gebeliğim olmadı. Eşimin değerler sayı 4 milyon, morfoloji 0, ileri hareket 1. Dna hasarı var %55. Benim amh 0.6 fsh 10 minik çikolata kistlerim var. 3 ay önce Tüp bebek denedik malesef 2 folikülüm vardı 2sininde ici boş cıktı:/ yasimdan dolayı umutluyum ve regl oluyorum 5 gün geri 4 gün ileri vs düzensiz olsa da. Bize asilama yapmiyolar doktorlar zor bosuna ugrasmayalim diyetekrar tup bebege baslamaya aslinda hazırız maddi manevi. Ama yok mudur bunun başka yöntemi diyorum denesem
bazen de korkuyorum böyle düşünüp de şu zamanlarımı da kaçırır miyim acaba diye
![]()
Size aşılamayadüşük şans demiş bende aşılama olmaz dediYaşın gençmiş canım ben 30 yaşındayım bir tane küçük çikolata kisti var diğer değerlerimizin hepsi normal doktor tüp benek önerdi başladık aşılama düşük dedi şans olarak ama eğer yaşım sizin gibi olsaydı doğal yolları deneyebilirdim ama doktor be öneriyorsa onu yapın
Canım evet yaşınız genç ama tahlillerde önemli. Içini karartmak istemem ama 25 yaşında erken menopoza girenlerde var. 45 yaşında hamile kalanda... kan tahlilleri yaştan daha önemli sonuçlar veriyor. Sonra keşke dememek için bence bırakmaBen sanırım yaşımzdan dolayı inanamıyorum hala. Yani zannediyorum ki doğal yolla olur biraz daha beklersemsorunu idrak edemiyorum sanırım başarısız denemem de oldu halbuki
![]()
Ben de cnm bir tane var çok küçük kist doğal yolla olur olmaz diyemem ama biraz beklersiniz dedi biz yaş olarak geç kalmayalım diye başladık başka bir doktora daha sorabilirsin cnmSize aşılamayadüşük şans demiş bende aşılama olmaz dedi
merhaba nasil bir arkadas akraba cevreniz var da 22 yasindasiniz ve 2 yildir bebek istiyorsunuz elestirmek icin demiyorum ama bana gercekten ilginc geliyor.o yaslarda universite okuyor bircok kizimiz.ya da cesitli kurslar hobiler yurtici seyahatler karikoca olarak ilginizi cekmiyor mu merak ettim.bi sure hayatinizi yasayip akisina biraksaniz keske.daha 20 yasindan anne olmanin derdine dusmek ne bileyim uzucu geldi bana hayati kaciriyorsunuz.ben 27 yasinda anne oldum simdi 29um.bircok arkadasim yeni evleniyor.cocuk sahibi olan cok az.yani universite okumasa bile insanlar eger maddi durumlari varsa neden gencken keyifli aktivitelere harcamazlar ki diye dusunuyorum.allah kolaylik versin arkadasimMerhaba hanımlar ben daha 22 yaşındayım 2 seneyi doldurduk bebek isteyeli. Herhangi bir gebeliğim olmadı. Eşimin değerler sayı 4 milyon, morfoloji 0, ileri hareket 1. Dna hasarı var %55. Benim amh 0.6 fsh 10 minik çikolata kistlerim var. 3 ay önce Tüp bebek denedik malesef 2 folikülüm vardı 2sininde ici boş cıktı:/ yasimdan dolayı umutluyum ve regl oluyorum 5 gün geri 4 gün ileri vs düzensiz olsa da. Bize asilama yapmiyolar doktorlar zor bosuna ugrasmayalim diyetekrar tup bebege baslamaya aslinda hazırız maddi manevi. Ama yok mudur bunun başka yöntemi diyorum denesem
![]()
Çok doğru söyledin bak bende arkadaşın durumundayım çevremde senin gibi hep kızar bana daha yaşın ne ki çocuk derdine düşmüşsn diye. Ama olmuyor biliyor musun o aklında varken hiçbir şey yapmak gelmiyor içinden ve hep şu korku oluyor ya geç kalırsam o zaman da daha çok kızar insan kendine daha çok vicdan ve pişmanlıklar. Ne bilim zor ciddenmerhaba nasil bir arkadas akraba cevreniz var da 22 yasindasiniz ve 2 yildir bebek istiyorsunuz elestirmek icin demiyorum ama bana gercekten ilginc geliyor.o yaslarda universite okuyor bircok kizimiz.ya da cesitli kurslar hobiler yurtici seyahatler karikoca olarak ilginizi cekmiyor mu merak ettim.bi sure hayatinizi yasayip akisina biraksaniz keske.daha 20 yasindan anne olmanin derdine dusmek ne bileyim uzucu geldi bana hayati kaciriyorsunuz.ben 27 yasinda anne oldum simdi 29um.bircok arkadasim yeni evleniyor.cocuk sahibi olan cok az.yani universite okumasa bile insanlar eger maddi durumlari varsa neden gencken keyifli aktivitelere harcamazlar ki diye dusunuyorum.allah kolaylik versin arkadasim
Bence beklemek hata olur. Yasiniz avantaj ama zamana sakın bırakmayın. Fsh de yüksek Ultrasonda yumurta sayınız yaş gereği daha fazla olabilirdi. Genç yaşınızı iyi değerlendirin hamilelik büyük ihtimal olurMerhaba hanımlar ben daha 22 yaşındayım 2 seneyi doldurduk bebek isteyeli. Herhangi bir gebeliğim olmadı. Eşimin değerler sayı 4 milyon, morfoloji 0, ileri hareket 1. Dna hasarı var %55. Benim amh 0.6 fsh 10 minik çikolata kistlerim var. 3 ay önce Tüp bebek denedik malesef 2 folikülüm vardı 2sininde ici boş cıktı:/ yasimdan dolayı umutluyum ve regl oluyorum 5 gün geri 4 gün ileri vs düzensiz olsa da. Bize asilama yapmiyolar doktorlar zor bosuna ugrasmayalim diyetekrar tup bebege baslamaya aslinda hazırız maddi manevi. Ama yok mudur bunun başka yöntemi diyorum denesem
![]()
Yaşın küçük ama amh durumun ve toplanan yumurtabos cıkması - bu düzeltilir takviye ile sans var, dna hasar da yıne takviye ile düzelir die düşünüyorum, beklemek zaman kaybı olabılır ama tedavi öncesi mutlaka takviye destegı alın esinde de dna hasarı var birlikte almanız gerekir, bazı doktorlar vermiyor, işinin ehli ve sizınle görünürde ilgilenen bir merkez bulmanız. Yasın küçük ama zamanda cok kıymetli. Dna hasarı üzerine de düşün yalnız kendinize odaklamayın amh düşük deyip.Merhaba hanımlar ben daha 22 yaşındayım 2 seneyi doldurduk bebek isteyeli. Herhangi bir gebeliğim olmadı. Eşimin değerler sayı 4 milyon, morfoloji 0, ileri hareket 1. Dna hasarı var %55. Benim amh 0.6 fsh 10 minik çikolata kistlerim var. 3 ay önce Tüp bebek denedik malesef 2 folikülüm vardı 2sininde ici boş cıktı:/ yasimdan dolayı umutluyum ve regl oluyorum 5 gün geri 4 gün ileri vs düzensiz olsa da. Bize asilama yapmiyolar doktorlar zor bosuna ugrasmayalim diyetekrar tup bebege baslamaya aslinda hazırız maddi manevi. Ama yok mudur bunun başka yöntemi diyorum denesem
![]()
Malesef doğurganlığın yaşla pek ilgisi yok. Benimde sebepsiz olmuyor hala kabullenemiyorum saçma geliyor ama olmuyor.Ben sanırım yaşımzdan dolayı inanamıyorum hala. Yani zannediyorum ki doğal yolla olur biraz daha beklersemsorunu idrak edemiyorum sanırım başarısız denemem de oldu halbuki
![]()
Evet benim eşimin DNA hasarı yüzde 90 di Kaan Aydos un verdiği takviyeyle yüzde 8 e indi. Kaan bey hasar düşünce tüp bebek şansınız da çok artar demişti. Erkekte tedavi olmalıYaşın küçük ama amh durumun ve toplanan yumurtabos cıkması - bu düzeltilir takviye ile sans var, dna hasar da yıne takviye ile düzelir die düşünüyorum, beklemek zaman kaybı olabılır ama tedavi öncesi mutlaka takviye destegı alın esinde de dna hasarı var birlikte almanız gerekir, bazı doktorlar vermiyor, işinin ehli ve sizınle görünürde ilgilenen bir merkez bulmanız. Yasın küçük ama zamanda cok kıymetli. Dna hasarı üzerine de düşün yalnız kendinize odaklamayın amh düşük deyip.
Siz pekı hangi takviye yı kullandınız esıniz ıcın. Genelde aynu ılaclar verilip ama.Evet benim eşimin DNA hasarı yüzde 90 di Kaan Aydos un verdiği takviyeyle yüzde 8 e indi. Kaan bey hasar düşünce tüp bebek şansınız da çok artar demişti. Erkekte tedavi olmalı
Teatrio ve impryl kullandı 2. Ayda düştü hasar ama yinede doğal yolla kalamadımSiz pekı hangi takviye yı kullandınız esıniz ıcın. Genelde aynu ılaclar verilip ama.
özelden yazıyorum aynı dertten muzdaribimMerhaba hanımlar ben daha 22 yaşındayım 2 seneyi doldurduk bebek isteyeli. Herhangi bir gebeliğim olmadı. Eşimin değerler sayı 4 milyon, morfoloji 0, ileri hareket 1. Dna hasarı var %55. Benim amh 0.6 fsh 10 minik çikolata kistlerim var. 3 ay önce Tüp bebek denedik malesef 2 folikülüm vardı 2sininde ici boş cıktı:/ yasimdan dolayı umutluyum ve regl oluyorum 5 gün geri 4 gün ileri vs düzensiz olsa da. Bize asilama yapmiyolar doktorlar zor bosuna ugrasmayalim diyetekrar tup bebege baslamaya aslinda hazırız maddi manevi. Ama yok mudur bunun başka yöntemi diyorum denesem
![]()
Birliktemi kullandınız aynı anda. Ikı ayda baya düşmüş maşallah. Ben ımprly kullandım bana faydası oldu cok tesekkur ederim cevabına.Teatrio ve impryl kullandı 2. Ayda düştü hasar ama yinede doğal yolla kalamadım![]()
Ne demekBirliktemi kullandınız aynı anda. Ikı ayda baya düşmüş maşallah. Ben ımprly kullandım bana faydası oldu cok tesekkur ederim cevabına.
Ben de sırf eltimde örnek gördüğüm için aslında görünür bir engel olmamasına rağmen tüp bebeğe başladık. Geç kaldığını fark etmiyorsun sonra pişman oluyorsun demiştiMerhaba hanımlar ben daha 22 yaşındayım 2 seneyi doldurduk bebek isteyeli. Herhangi bir gebeliğim olmadı. Eşimin değerler sayı 4 milyon, morfoloji 0, ileri hareket 1. Dna hasarı var %55. Benim amh 0.6 fsh 10 minik çikolata kistlerim var. 3 ay önce Tüp bebek denedik malesef 2 folikülüm vardı 2sininde ici boş cıktı:/ yasimdan dolayı umutluyum ve regl oluyorum 5 gün geri 4 gün ileri vs düzensiz olsa da. Bize asilama yapmiyolar doktorlar zor bosuna ugrasmayalim diyetekrar tup bebege baslamaya aslinda hazırız maddi manevi. Ama yok mudur bunun başka yöntemi diyorum denesem
![]()