- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.952
- 83
biraz pahalı bir ilaç, ben eczane.com.tr den alırım , bir ara kendi siteleri partogen den de aldım takviyeler biraz pahalı ben promotil vomen de aldım ocak ayında başladım bu forumda da çok yazmışımdır , ocak -haziran arası kullandım, temmuzdaki ilk denemede tuttu fakat kalbi durmuş şu an bekliyorum boş boş. yine aldım imprlyCevap için teşekkür ederim canım benim. Bana kendiliğinden olması için verdi. Yumurta kalitesini artıtıyor tüp bebek tedavilerinde ben buu veriyorum hastalara dedi. Eşinde kullanabilir sende dedi. Eşimin sperm testini henüz yaptırmadık. Benden bir derahim filmi istedi. Pazartesi de onu çektireceğim. Rahim fimi çeklidekten sonraki 3 ayı ii değerlendireceğiz dedi. Bana bir de kürler tavsiye etti. bu arada benim yaşım 38 bir oğlum var 6 yaşında 2,5 yıldır ikinci bebe için uğraşıyoruz. Arada bir kürtajım oldu malselef. FSH yüksek bulduk doktor ama çok öenmli değil yumurtaların var dedi. FSH düşürmek için işte kür önerdi. Öyle yani canım. Ben de sanırım 3 ay kulanıcam bu takviyeyi durum öyle gösteriyor. Ama belli olmaz belki kalırım. Umudumu yitirmedim henüz
Bir evladın var şükür bence tekrar olma ihtimalı çok fazla yaşa takılma benimde 40 oldu şu an ama en azından daha önce bir çocuğun olanların şansı daha fazla diye düşünüyorum. Rahim filmi ve sperm önemli ama sperm dna hasarınada baktır.