Sorumun yazdığınızla en ufacik alakası olmadığını bilerek yinede cevap vereyim size madem bu size bu kadar üzücü geldiyse :) eşimle 14 yaşında sevgiliydim ben lise 1 deydim. Ha 14 ne diyebilirsiniz çok haklisiniz tabi bende şuan 14 yaşında birini görünce gülüp geçiyorum

anadolu lisesinde okudum okuduğum şehrin en iyi 3.lisesi ve tam 6 sene tiyatro-drama kursuna 1 sene çocuk gelişim kursuna gittim. Ajanslarda devlet tiyatrosunda gorev aldım gayet aktiftim yani ve hala tiyatroya giderim her ay 1 kitap okurum kendimi geliştirmeye çabalarım:) ön lisans okudum üniversitemi bunlari niye anlatıyorum? Hicbir zaman evlilik, cocuk, pembe panjurdan ibaret ve sadece içlerinde bunların hayalinin olduğu bir hayatim ve öyle bir kisiligim olmadı. Ailevi sorunlarim vardi ve 6 sene konustum esimle :) evliliği MAALESEF diyorum kaçış yolu olarak gördüm 20 yaşının da verdiği bir gözü karalikla. Erken büyüdüm her zaman yaşıtlarımdan daha olgun oldum bunu herkes söyler belki yaşadıklarımdan bilemem. Esimden Allah razi olsun hicbir zaman pisman olmadim dogru insan olduguna inanıyorum yine dünyaya gelsem yine aynı insanla olmak isterdim ama ayni yasta evlenmek istemezdim dediginiz gibi ama malesef hayat herkese esit davranmıyor. Her neyse yaşım kucuk diye hicbir zaman kendimi kimseye ezdirmedim ve kimsenin lafinin altinda kalmadım. Sonra açıktan üniversite lisans tamamlamaya başladım şuan hala okuyorum. Eşimle 6 sene coook gezdik şuan hala 2 senedir :) erken anne olma hayalim var çocuğumla çocukluğumu yasayıp onunla büyümek. Bunuda evliliğimden ve esimden emin olduktan sonra kendimden emin bir sekilde 20 yasimda düşündüm:) 20 yaşında ne emin kararı diyip gulersiniz belki onu da anlarim

icimde hicbirsey kalmadi yeterince herseyi yasadim yasiyorum cocugumun olmasi da beni durdurmayacak diye düşünüyorum. Ama malesef çocuğun olmaz diyen doktorlar bile oldu. Daha 22 yaşında başarısız tüp bebek denemem oldu. Yaşım 22 ama yumurtalık yaşım 43 :/ eşimin değerleri baya kötü. Erken evet dediginiz gibi erken. Ama erken menapoz yaşayacağımı bildiğim için ben şöyle düşünüyorum her şeyde varmış bi hayr iyiki yaşım erken iyiki geç kalmamışım