Anladım cumartesi falan da benim aynı böyleydi. Bugün o attığım resimdeki gibi koyulaştı. Birden koyulaşınca şaşırdımbence tekrar mı yumurtlama anlamadım. Suya çok dikkat ettm. Eğer vaktim olursa akşamda yapacağım bakalım ne çıkacak, tek ggebelik testim kaldığı için denemeye korkuyorum. Bel ağrım sürekli var, kasık ağrım arada geliyor. Sen de birden fazlaysa gebelik testi yap istersen yarın sabah. Bizim adet günümüzde aynıydı.Aslında daha net ama fotoğrafta belli olmuyor.
Testim yok benim ya yanlış hesaplamışım erken yaptım. Önceki gibi koyu değil ama şöyle bir şey var geçen sefer adete yakın çok çok siliklerdi. Hayırlısıolsun inşaallah benimki geçerse kan veririm tekrar.Anladım cumartesi falan da benim aynı böyleydi. Bugün o attığım resimdeki gibi koyulaştı. Birden koyulaşınca şaşırdımbence tekrar mı yumurtlama anlamadım. Suya çok dikkat ettm. Eğer vaktim olursa akşamda yapacağım bakalım ne çıkacak, tek ggebelik testim kaldığı için denemeye korkuyorum. Bel ağrım sürekli var, kasık ağrım arada geliyor. Sen de birden fazlaysa gebelik testi yap istersen yarın sabah. Bizim adet günümüzde aynıydı.
malesef hamile olmadigi halde kopurenler hayal kirikligina ugradi.. kopurmezse ya da seker cozulurse hamile degilim diye dusunup uzuntu yasayan da cok.. guvenilir yontem egil yani.Bende yaptim sekere kalsa hamileyim ama testte tek cizgi
Sende karbonat la test yaptnmiTestim yok benim ya yanlış hesaplamışım erken yaptım. Önceki gibi koyu değil ama şöyle bir şey var geçen sefer adete yakın çok çok siliklerdi. Hayırlısıolsun inşaallah benimki geçerse kan veririm tekrar.
Yok nasıl yapılıyor acaba? Ben geçen hamileliğimde çamaşır suyu denemiştim. Ama anlamadım bir şeySende karbonat la test yaptnmi
Ben yapmıştım. İdrarınin içine karbonat koyuyorsun biraz bekleyince eğer hamilelik varsa köpüruyor. Tabi kesin doğruluğu yok.Yok nasıl yapılıyor acaba? Ben geçen hamileliğimde çamaşır suyu denemiştim. Ama anlamadım bir şey
Ben yapmıştım köpürdü ama hamile değildim malesefBen yapmıştım. İdrarınin içine karbonat koyuyorsun biraz bekleyince eğer hamilelik varsa köpüruyor. Tabi kesin doğruluğu yok.
Hamile olmayan birindede denemek lazımBen yapmıştım. İdrarınin içine karbonat koyuyorsun biraz bekleyince eğer hamilelik varsa köpüruyor. Tabi kesin doğruluğu yok.
Ben yaptim kopurdu esimde denedim kopurmedi beyaz tortu kaldi :)Hamile olmayan birindede denemek lazım
Kızlar helal olsun size eşinize nasıl yaptırıyorsunuz hayret yani
Mrak ettim ya nolacakKızlar helal olsun size eşinize nasıl yaptırıyorsunuz hayret yani
Hamilelik testimi ovülasyon muHenuz koyuluk gitmedi. İnsallah hamile cikariz ya hepimiz icin istiyorum dua ediyorum hep
Toz şeker testi de yaptın mı
Hem de dahada koyu. Yokmu test hiç yanında yapsana . Ben heyecan yaptım.Henuz koyuluk gitmedi. İnsallah hamile cikariz ya hepimiz icin istiyorum dua ediyorum hep
Deniyeyim karıştıracak mıyım kendi haline mi bırakıcamBen yaptim kopurdu esimde denedim kopurmedi beyaz tortu kaldi :)
Kendi haline bırak.Deniyeyim karıştıracak mıyım kendi haline mi bırakıcam
Ben kendi haline biraktim. Kabarcik olustu. Toz sekeri yapmadim.Kendi haline bırak.
Ovulasyon hamilelkk testim 1 tane var. Riske atmak istemedim.Hamilelik testimi ovülasyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?