Yaptin mi kizDeniyeyim karıştıracak mıyım kendi haline mi bırakıcam
Boyle agizda patlayan sekerler vardiya eskiden o gibi ses cikararark baloncuk oldu benimYaptım ama anlamadım siz geç yazınca bende koydum direk karıştırdım. Köpürdü sonra idrardaki tortular da hareketlendi
Karıştırınca her şekilde köpürür sanki gibi geldi banaYaptım ama anlamadım siz geç yazınca bende koydum direk karıştırdım. Köpürdü sonra idrardaki tortular da hareketlendi
İki gün sonra yap o zman sen daha testi canım.Normalde aylık döngüye göre 23 ünde adetim. Yumurtlama 3 4 ağustostaydı ona göre ne zaman olur bilmem. O kan negatif çıkınca kaçtı hevesim
Boyle agizda patlayan sekerler vardiya eskiden o gibi ses cikararark baloncuk oldu benim
Boyle agizda patlayan sekerler vardiya eskiden o gibi ses cikararark baloncuk oldu benim
18inde olman lazm yumurtlamaya gore ama yumurtlama testin resmi var miNormalde aylık döngüye göre 23 ünde adetim. Yumurtlama 3 4 ağustostaydı ona göre ne zaman olur bilmem. O kan negatif çıkınca kaçtı hevesim
Ne bilim anlamadımKarıştırınca her şekilde köpürür sanki gibi geldi bana
Vardı sildim daha bugün 3 4 te pikti.5 te silindi18inde olman lazm yumurtlamaya gore ama yumurtlama testin resmi var mi
4+14 18inde adet olman lazmdi bana goreVardı sildim daha bugün 3 4 te pikti.5 te silindi
Takip yapan bayan +17 diye hesaplayın diyordu4+14 18inde adet olman lazmdi bana gore
14 olmasi lazm ama ben oyle okudum cok amaTakip yapan bayan +17 diye hesaplayın diyordu
Valla anlamıyorum artık olsaydı kanda çıkardı. Pazar günü 18iydi. Kan yumurtlamadan sonraki 12.günde belli olur deniliyor14 olmasi lazm ama ben oyle okudum cok ama
Hayırlısı olsun canım testlerini interetten al birdahakine benceKızlar bat a 5 gün kala predıctor early ile test yaptım sabah, ve kalbim kadar temiz bi test çubuğum var:) hayırlısı ne diyeyim..
Yumurtlamanı takip etmişmiydinKızlar bat a 5 gün kala predıctor early ile test yaptım sabah, ve kalbim kadar temiz bi test çubuğum var:) hayırlısı ne diyeyim..
Sagol canım evet internetten alacağım kesinlikle:) evet cok düzenlidir benim programa göre takip ediyorum ama yinede akıntı yogunlugundan anlayabiliyorum belki önümüzdeki ay ovulasyon testleri alırım ama internetten:)Yumurtlamanı takip etmişmiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?