• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğalgazı henüz açılmayan evi kiralamak

Oyy sen baya dertlisin. Ama dert edilmeyecek gibi değil. Çok aşırı bir sesinizi olmadığını düşünüyorsanız ev sahibine söylersiniz hassasiyetleri çok herhalde ama normal oturup kalkıyoruz. Biz gitsek daha sakin bir aile mi gelecek sanki. Zaten gürültü yapmıyoruz çoluk çocuk yok tarzında konuşup ki böyle devam ederse çıkarıza getirebilirsiniz.
Ne çıkıcam kız 10 sene çıkaramıyormuş, kiramı banka üzerinden ödüyorum onların salaklığı yüzünden ben neden çıkayım 😂 Haklı olsalar neyse, adalet duygumu kaybetmedim çok şükür. Söyledim kaç kez anladıkları yok, ben de he deyip geçiyorum artık. Benimle uğraşanla ben de uğraşırım. Adam hasta, yaşlı, çarpıntısı oluyormuş. Vallahi abarttıkları kadar yok ben bizimkileri de hep ikaz ediyorum zaten. Bişeyler devirmeyin diye :) Napayım yani kiraya vermeyecek o zaman. Çıkarız desem bayram eder o zaman sahiden çıkmam gerekir 🤫

Ne çıkıcam kız 10 sene çıkaramıyormuş, kiramı banka üzerinden ödüyorum onların salaklığı yüzünden ben neden çıkayım 😂 Haklı olsalar neyse, adalet duygumu kaybetmedim çok şükür. Söyledim kaç kez anladıkları yok, ben de he deyip geçiyorum artık. Benimle uğraşanla ben de uğraşırım. Adam hasta, yaşlı, çarpıntısı oluyormuş. Vallahi abarttıkları kadar yok ben bizimkileri de hep ikaz ediyorum zaten. Bişeyler devirmeyin diye :) Napayım yani kiraya vermeyecek o zaman. Çıkarız desem bayram eder o zaman sahiden çıkmam gerekir 🤫

O zaman tamam sustum :D

Harcı ev sahibi ödüyor. Proje çizimi yaptırdı abonelik açılışı için. Ancak hemen onaylanmadığı için gaz 20 gün sonra geldi.

Bu durumda ev sahibi görevini yapmış görünüyor. Projeye uygunluk kontrolü için mühendis gelip bakıyor , kontrol sırası bekliyorsunuz , mühendis onayını alınca gaz açılıyor.

Bu sürede su , elektrik açtırıp taşınma ve yerleşme işlemlerine denk gelir hemen hemen.

Su veya elektrikte sorun olsa bu durumda konutta yaşamak mümkün değil diyebilirdiniz ancak siz de böyle bir durum bulunmuyor.

Bina yeni. İskan olmadan aboneliği olmaz, abonelik olacağına göre bu aşamayı geçmiş. sıfır abonelikler en az bir ayı bulur. Keşke doğalgaz firmasıyla telefonla görüşseydiniz. bu evi bu şekilde tuttuğunuz için kiranızı 2 ay da geçse ödemeniz lazım. Ev sahibiniz de hergün abonelik işlemi yapmıyordur diye düşünüyorum.

Kesinlikle. Sıfır ev diye ölüyor milet ama sıfır evin derdi çok oluyor. Genelde İnternet altyapısı olmuyor ya da bi sorun çıkıyor o konuda. Elektriği suyu doğalgazı ayrı sorun. Sıfır ev alacak ve kiralayacak olanlar bilsin mutlaka araştırsın bunları.
Bir de kesinlikle daha pahalı oluyor.

O zaman tamam sustum :KK70:
12 sene oturucam, çıkmam 😂
Öyle diyen bi üye vardı sıkıyorsa çıkarsın falan demişti.
Ben bi evde 10 sene otursam değişiksizliğin çukuruna düşer kendimi kaybederim sanırım.
10 sene lafın gelişiydi şimdi linç etmesinler beni de 😂 herhalde 1-2 sene sonra muhit değiştirmek falan isterim ben çabuk sıkılan biriyim. Oturuyoruz bakalım şimdilik. Ev almak hayal :)

Otelde kalacagin gunleri ve boşluklari kendin seciyorsun yani en azindan ona gore ödeme yapiyorsun. Ama ev kiralarken (gunluk kiralik ev degilse😂) 10 gun kaldim 10 gunluk ödeyeyim dusuncesi...🤯🤯🤯
Bizim kiracı kirayi yatirirken bankaya çıkartma ücretinide kesiyordu. Atıyorum kira 650 adam 640 yatırıyordu

12 sene oturucam, çıkmam 😂
Öyle diyen bi üye vardı sıkıyorsa çıkarsın falan demişti.
Ben bi evde 10 sene otursam değişiksizliğin çukuruna düşer kendimi kaybederim sanırım.
10 sene lafın gelişiydi şimdi linç etmesinler beni de 😂 herhalde 1-2 sene sonra muhit değiştirmek falan isterim ben çabuk sıkılan biriyim. Oturuyoruz bakalım şimdilik. Ev almak hayal :)

12 sene deyince bir gülme aldı beni zaten :D
Gönlümüze göre güzel yerlerde uygun fiyata oturmak nasip olsun (:

iskani alınmazsa ne olacak yada süreç uzarsa elektrik ,su faturası şantiye olarak ödersiniz ki buda çok yüksek rakamlar.
Yapacak bir şey yok.icime otura otura öderim. Başka evler içime sinmedi. Ev güzel.insallah açılır.elektrik inanilmaz yüksek geliyor şantiyeye

Back
X