- 29 Ağustos 2019
- 265
- 1.174
- 113
- 35
- Konu Sahibi Kupecicegi
Ben ilk mesajda basima gelen olayi anlattim. İnatla sakın ev sahibine kira vermeyin , bu sizin hakkini minvalinda konusmadim. Ayrica sizin mesajinizin uzerine de ev sahibim benden kira isteseydi nasil tepkiler verebilecegimi soyledim.. Hangi mesajimda genel kural buymus diyorum. Herkes kendi fikrini soylemiyor mu?? Ben de eger ev sahibi bana henuz aboneligi yapilmamis evin 1 haftada oturmaya hazir olacagi vaadinde bulunuyorsa sorumluluğu ustlenmesi gerekir diyorum. Evin dogal gazi olsa ama abonelikten dolayi gaz kesilse size hak verecegim ama birakin evi binaya bile gaz verilmemisse neden kiralamaya calisiyor ve neden insanlari yanlis yonlendiriyor. Bunlar sizce ev sahibini suclu cikarmaz mi. İster vicdanen bakin isterseniz haktan hukuktan bakin ama nereden bakarsak bakalim ev sahibi masum degil .Başınıza gelen ve ev sahibinizin iyi niyetle insiyatif kullanarak sergilediği davranışı genel kural buymuş, yasal olan sizin yaşadığınızmış gibi yazar bir de millete laf sokmaya kalkarsanız ortadan ortadan, cevap alırsınız doğal olarak.