doğmamış bebege beddua

Cok uzuluyorum kizlar 39 haftalik hamileyim rabbimin izni ile haftaya dogumum olcak.gelinimiz bir ay once memleketine gitti tatile burdan gayet guzel mutlu gitti aradan bir iki hafta gecmeden elli tane yalan iftira ile kardesimin beynini yemege basladi anneme bana babama herkeze iftira atti yalanlari diz boyu en son bardagi tasiran kardesime demis o dogmamis cocukdan cekin herseyi ondan bulun falan dunyam yikildi bir insan nasil bole birseyi diline getirebilir ki nasil bir kalp var ben dusmanima bile bunu diyemem dunde kardesime yalvarmis ben hataliyim sucluyum herseyi abarttim cok pismanim ben bunu asla unutamam cocuguma artik yaklasmasina bile tahamul edemem cok kafam karisik cok uzgunum :KK43:
Beddua da inandığım şey eğer beddua edene gerçekten çektirdi seniz kabul olabilir . Yok bişey yapmadıysanız sorun yok. Ama tabi çocuğumun yanına yaklaşsa paralarım o ayrı şu saatten sonra

Bahsettiğiniz kişinin karakteriyle ilgili bi sorun var, Allah kuru iftiradan sakınsın ama bu bedduayı her anne ediyor ya. İşallah sen de kendi çocuğundan çekersin diye :KK16: Daha çocuğum mocuğum yok yani. Hiç mi anneniz kızdığında böyle söylemedi size?

Yahu tedavi ettirin normal degil ki ciddiye almayin bence. Nasil duydunuz ki o lafi. Gelip soyleyende kabahat valla.

Yahu tedavi ettirin normal degil ki ciddiye almayin bence. Nasil duydunuz ki o lafi. Gelip soyleyende kabahat valla.
Annemlerdeydim oda kardesimi aramis telefonda tartismislar yine oda ole soleyince kardesim bagirmaya basladi onun uzurine resmen cildirdi cocuk bukadarda olmaz dige falan sinir krizi gecirdi resmen :(

Bahsettiğiniz kişinin karakteriyle ilgili bi sorun var, Allah kuru iftiradan sakınsın ama bu bedduayı her anne ediyor ya. İşallah sen de kendi çocuğundan çekersin diye :KK16: Daha çocuğum mocuğum yok yani. Hiç mi anneniz kızdığında böyle söylemedi size?
Evet her anne kendi cocuguna der bunu ama hicbir insan daha dogmamis cocuga bunu deme hakkina sahip oldugunu dusunmuyorum yani ben senelerce dusunsem aklima gelmez cocuga bole bisey demek

Bu kada çok üzülüp,son zamanların kalmış doğuma, bebeğini strese sokma sakın.
Bebeğin daha melek beddua tutması gibi birşey olmaz.
Kardeşinden susturmasini bilememis mi karısını?
Deliye deli olunmuyor,umursama konuşmazsın olur biter.

çocuğundan çeksin demiş. eeee kıza kötü bir şey yapmadıysdanız aynısının çocuğunuza olmasından neden korkuyorsunuz? Yok yaptıysanız insanın yaptıkları kendisinden ya da çoluğundan çocuğundan çıkar zaten. İş sizde bitiyor yani

çocuğundan çeksin demiş. eeee kıza kötü bir şey yapmadıysdanız aynısının çocuğunuza olmasından neden korkuyorsunuz? Yok yaptıysanız insanın yaptıkları kendisinden ya da çoluğundan çocuğundan çıkar zaten. İş sizde bitiyor yani
Benim vicdanim rahat dedigim gibi okdr kotu lafindan snra yine ben kardesimi ikna ettim barissin bisey olmaz dige sief cocuklari ortada kalmasin die bir aydir onunla konusdm ikna ettim yanlizca uzuldugun hic bir kalp hic bir dil bunu soluyemez ben dusmanima bile bunu dilime degil aklima bile getiremem

bu laftan sonra o kadını evınıze almayın derım....
cok sert bı duvar örün uzak olsun felfecir kadın valla
ıyı bı kadın olsa haklıyken bıle bu lafı kullanmazdı...

Bu kada çok üzülüp,son zamanların kalmış doğuma, bebeğini strese sokma sakın.
Bebeğin daha melek beddua tutması gibi birşey olmaz.
Kardeşinden susturmasini bilememis mi karısını?
Deliye deli olunmuyor,umursama konuşmazsın olur biter.
Artik yuzune bile bakmam zaten cocuklarimda yaklasdirmam aksam kardesime msj atmis ben ayip ettim solememem gerekenleri soledim guya benim cocuklarima hediye almaya gidiyormus kardesimde demis aci dilin belasini dunya maliyla cikaramzsin artik o sana eskisi gibi davranmiyck bunuda bekleme demis.

Bazen boşanmasın diye ikna etmekte kötü,çocukları varmı bilmem ama boşanın ya istiyorsa.Böyle dengesiz biriyle hayat geçmez.

bu laftan sonra o kadını evınıze almayın derım....
cok sert bı duvar örün uzak olsun felfecir kadın valla
ıyı bı kadın olsa haklıyken bıle bu lafı kullanmazdı...
Asla guya ben dogmadan gelicekmis kardesime dedim sakin benim degil.evimin yanindan bile gecse kafasini paralarim gelmek istese kapidan iceri sokmam.yuzsuzluk her insan yapamiyor isde

Benim vicdanim rahat dedigim gibi okdr kotu lafindan snra yine ben kardesimi ikna ettim barissin bisey olmaz dige sief cocuklari ortada kalmasin die bir aydir onunla konusdm ikna ettim yanlizca uzuldugun hic bir kalp hic bir dil bunu soluyemez ben dusmanima bile bunu dilime degil aklima bile getiremem
Neden bu kadınla barışmaları için uğraşıyorsunuz kardeşinize yazık değil mi boşansalar çocuk niye ortada kalsın ki?
Bu kadının ciddi sorunları var boşanmıyorsa da tedavi olsun sizin çocuğunuza beddua eden kendi çocuğuna neler öğretiyordur Allah bilir.

bak konu dını olmasın dıye yazmaıyorum,diyelim o haklı,ama senden çıkar,yalnızca senden,çocuğuna asla birşey olmaz,ayet var,kişi ancak kendı çeker gunahını,öle çocuğundan çıkar falan yok tatlım,

Neden bu kadınla barışmaları için uğraşıyorsunuz kardeşinize yazık değil mi boşansalar çocuk niye ortada kalsın ki?
Bu kadının ciddi sorunları var boşanmıyorsa da tedavi olsun sizin çocuğunuza beddua eden kendi çocuğuna neler öğretiyordur Allah bilir.
Nebileyim valla bende isde o cocugu kendi gibi yetistirmesin bir sans daha ver dedim bu zaten son sansi bakalim rabbim herkezin hakkinda hayirlisini versin ins

Back
X