doğmamış bebege beddua

Beddua zaten kötü enerjidir bana göre. Döner dolaşır sahibini bulur o enerji, çünkü o enerjiyi üreten insan beddua edendir. Beddua etmekle birilerine bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Kötü biriyse, üzdüyse takdiri Allah verip ona göre şeyler çıkarıyordur karşısına ya da çıkarmıyordur bilemeyiz. Belki tamamen şans eseri yaşanıyordur o ah ettiğimiz kişilerin başına gelen şeyler.

Beddua ile ah etmek arasında fark var tabi. Gerçekten zulme uğradıysan, suçun günahın yokken bilerek çok üzülmene neden olunmuşsa, hakkın yenmişse hesabını beddua etmeden Allah'a bıraktıysan işte ondan korkarım sadece.
Son günlerde karafatmalara ve hamam böceklerine sıkça beddua eder oldum .

Nefret ediyorum doğmamış bebeklere ya da çocuklara beddua eden insanlardan. Bense Allahım kimseye evlat acısı yaşatma, kimseyi evladıyla sınama düşmanımı bile diye dua ediyorum. Ama hiç üzülme konu sahibi arkadaşım beddua döner dolaşır eden kişiyi hedef alır. Gönlünü ferah tut.

Son günlerde karafatmalara ve hamam böceklerine sıkça beddua eder oldum .
Hamam böceklerine ben de ediyorum ben ettikçe onlar çıkıyor. Resmen dünyam başıma yıkıldı ilk gördüğümde ya :cry: Aldım klorak bastım tüm giderlere, lavabolara her yeri çamaşır suyuyla döne döne temizledim yıkadım. açık neresi varsa kapadım, kapaklar aldım bunun için büyük küçük, bir de haşlanmış patates içine zeytinyağı damlatıp boric asit koyup top top yaptım her köşeye yerleştirdim, kurtuldum :cool:

Hamam böceklerine ben de ediyorum ben ettikçe onlar çıkıyor. Resmen dünyam başıma yıkıldı ilk gördüğümde ya :cry: Aldım klorak bastım tüm giderlere, lavabolara her yeri çamaşır suyuyla döne döne temizledim yıkadım. açık neresi varsa kapadım, kapaklar aldım bunun için büyük küçük, bir de haşlanmış patates içine zeytinyağı damlatıp boric asit koyup top top yaptım her köşeye yerleştirdim, kurtuldum :cool:
siz de İzmir'de mi yaşıyorsunuz .İmareler onu gösteriyor sanki .Dertdaşız

Evet aynen. Her evden yazın çıkarmış öyle diyorlar. Muğla'nın ilçelerinden birine taşınmayı planlıyorum bu yaz. küçük, sakin bir yerde yaşayacağım :KK68:
35,5 'dan selam.Karafatmaların cenneti . Küçük sakin bir yer hayaliniz varsa Kaş tarafı da iyidir .Hem yazı uzun .

Sinirle de olsa, laf da taşınmış olsa doğmamış bebeğe beddua etmek kabul edilemez. Demek ki bu kadın ileride de her canı yandığında sizin çocuğunuza ilenecek. Hiç korkmayın. Ama o kadını ve kötü enerjisini bebeğinizden uzak tutun. Zaten yaptığını herkes duymuş, size bir şey diyen olmaz.

Cok uzuluyorum kizlar 39 haftalik hamileyim rabbimin izni ile haftaya dogumum olcak.gelinimiz bir ay once memleketine gitti tatile burdan gayet guzel mutlu gitti aradan bir iki hafta gecmeden elli tane yalan iftira ile kardesimin beynini yemege basladi anneme bana babama herkeze iftira atti yalanlari diz boyu en son bardagi tasiran kardesime demis o dogmamis cocukdan cekin herseyi ondan bulun falan dunyam yikildi bir insan nasil bole birseyi diline getirebilir ki nasil bir kalp var ben dusmanima bile bunu diyemem dunde kardesime yalvarmis ben hataliyim sucluyum herseyi abarttim cok pismanim ben bunu asla unutamam cocuguma artik yaklasmasina bile tahamul edemem cok kafam karisik cok uzgunum :KK43:
Seni çok iyi anlıyorum canım bende hamile iken kaynanm beddua etmişti.arkadasin dediği gibi köpeğin dışı kabul olsaydı gökten kemik yagardi.boşver sıkma cnini

suratskabul post: 41777296 .!.:
Cok uzuluyorum kizlar 39 haftalik hamileyim rabbimin izni ile haftaya dogumum olcak.gelinimiz bir ay once memleketine gitti tatile burdan gayet guzel mutlu gitti aradan bir iki hafta gecmeden elli tane yalan iftira ile kardesimin beynini yemege basladi anneme bana babama herkeze iftira atti yalanlari diz boyu en son bardagi tasiran kardesime demis o dogmamis cocukdan cekin herseyi ondan bulun falan dunyam yikildi bir insan nasil bole birseyi diline getirebilir ki nasil bir kalp var ben dusmanima bile bunu diyemem dunde kardesime yalvarmis ben hataliyim sucluyum herseyi abarttim cok pismanim ben bunu asla unutamam cocuguma artik yaklasmasina bile tahamul edemem cok kafam karisik cok uzgunum :KK43:
Köpeğin duası kabul olsadı gökten kemik yağardı canım o kendi çocuğundan çeker asıl iftiralarla yalanlarla büyütürse

Back
X