- Konu Sahibi gulcicek61_67
BEBEĞİM,MELEĞİM,
yıl 2004.. sevdiğim adamla evlendim.. mutluluktan uçuyorum..
yıl 2005.. sevdiğim adamla çok mutluyum ve artık bir bebeğimiz olması için beraber karar verdik...
yıl 2006.. sabırsızlanıyorum ama bir sorun da gözlenmiyor bebeğim bir türlü gelmiyor bana.. derken babanın sonuçları istedi doktorlar.. ama durummalesef berbat..bebeğime kavuşmam için en az bir yıl beklemem gerektiğini söylediler.. baban ameliyat oldu..bilateral varikosel.. bekledim.. sabrettim. önce 3 ay dediler, sonra 6 ay, ve bir yıl.. of demeden bekledim sana kavuşmak için.. ama yetmedi.. ameliyattan sonuç alamadık..2007 olldu... zaman su misali... ilk aşılamaya karar verdik. büyük bi umutla..çok büyük acılar çekerek..sonucu almaya ellerim titreyerek gittim.. negatifti yine..olsun dedim.. yine deneriz. bu arada denemediğimiz bitki kalmadı.. sana bi adım daha yaklaşabilmek için.. artık tüp bebek istedim annecim sana daha çabuk kavuşmak için ama babanı ikna etmek zor oldu.. bir aşılama daha istedi.. denedik.. olmadı sonra bir tane daha.... negatif..şimdi yıl 2009 ve artık tüp bebeğe gidiyoruz. seni almadan gelmeyeceğim rabbimin izni ile..inanıyorum.. pes etmeyeceğim..annen seni hasretle bekliyor.. mis kokunu içine çekeceği günü bekliyor..sesini duyacağı anı bekliyor, yüzünü göreceği anı bekliyor..uykusuz gecelerin sabahında işe gideceği günleri bile bekliyor annen...gel meleğim.. yüzümüz gülsün yeniden, gel meleğim... evimiz neşeyle dolsun...gel meleğim kalbim hüzünden değil heyecandan çarpsın.. gel meleğim...
canım biliyorum emeklerinin karşılığını alacaksın.bilirim o yolları bende 3 aşılama bir tüp bebek denemesinden sonra anne oldum.