doğmamış çocuğa don biçiyoruz.............

BalikEsirli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
538
29
0
İstanbul
Allah'ım sinirimden saatlerdir ağlıyorum....
cümleye bakıldığında takacak sinirlenecek hiçbirşey yok,
cümle: ''çocugunuz bana benzeyecek'', ''bana benzesin'', ''benım bebeklıgım gıbı olur ıns.'', ''sulalede en guzel benim'', ''hergun dua edıyorum kız olsun aynı halasına benzesın diye'', ''ama emınım bana benzeyecek, abımde bana benzıyor,bizim genimiz baskın'',''bana benzerse dünyanın en guzel bebegı olur, ee baba da guzel''...........görümcemden daha niceleri her seferde....

daha benı tanıdıgı gun (artık evlenıcegım kız dıye tanıstırmıstı eşim),mody cıgım kızınız bana benzese bozulur musun? dediğinde anlamalıydım, hafıf gulumsedım o gun , sonra birkaç daha konusu nişanlandıktan sonra sordugnda (görümcem çok güzeldir Allah için), ben de: ee benzeyebilir, benzerse de nıye rahatsız olayım senin gibi güzel olur demiştim...

sonra zaman gectı rahatsız oldugumu anladı, abarttıkca abarttı... ben rahatsız oldukca mutlu oldu.....

çok sert çıkısmadım, lafımı yemek zorunda kalabılırım dıye.....

ben bu kadar ufak seylerı goren umursayan bırı degıldım......

sırf bu cumleler yuzunden başka muhabbet olmadıgını anladım, en ufak bır pürüzde aylardır konusmayacak sekılde yolları ayırdık (gecici olarak tabı.) valla cok rahattım, bu duygularımda gitmişti.....

yine aradı eşimi ve beni istedi, özür diledi affettim (baska konu ıcın), ve kapatırkende rüyasında görmüş kızımız oluyormus aynı görümcemmiş.........

Allah'ım affet........ çok basıt cumle ama çin işkencesi gibi düşüne düşüne.....sağlıklı olsunda dıyecegıme, ona benzemesin diye dua ediyorum......

baş edemiyorum artık, sadece anlatmak istedim, sinirden çok karısık yazdım........

ve ben boyle dusundukce istemediğim ot burnumda bıtecek gıbı gelıyor........

nasıl kurtulayım bu saplantı halıne getırdıgım durumdan, boşveremıyorum,öfkeme hakım olamıyorum, ilkkez kin yüklü oldugumu hissediyorum, normalde hoslanmadıgım bır olayda acıksozluyumdur, lafımı der gecerım, insan olan anlar bı daha olay tekrarlanmaz, ama görümcede ters tepiyor,inadına üzerime üzerime geliyor......

Allah'ım yok mu bir çaresi?

Gercekten sabret canım. Allah korusun ona benzemez ama saglıgında sıkıntı olur, bir özrü olur kahredersin kendini. Duyma konuşsun sen sağlıklı ve hayırlı evlat iste Allahımdan canım.. O da baktı sen artık daha umursamazsin vazgeçer. İyice bunalirsan bana saracagina bul bir koca yap bebisini de sussun kalsın 😜

Cnmmm o egoist görümcen egosunu tatmın ediyor.güzel olabilir ama illa halaya benzeyecek diye birşey yok doğuracak olan sensin... Mewlana ne demiş Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter

saol canım o kadar kötüyüm ki yemin ederim, farkındayım sukursuzluk yaptıgımın ama elimde değil, Allah saglıklı sıhhatlı hayırlı versın dıyecegıme (ki rabbım kımseyı yokluguyla terbıye etmesın) kime benzer düşüncesne kapılmadan alamıyorum kendımı....sankı bebeğin annesıne benzemesı ayıp gıbı ıstemıyor ( ben sarısınım bebek buyuk ıhtımal sarı olur dıyorum, eşim kumral beyaz tenlı) yoook diyor, bembeyaz tenlı sımsıyah saclı ırı gozlu olurmus onun gıbı......

e bu saydıkları abısının ozellıklerı zaten.....abını tarıf edıyorsun dıyorum ,yok abımde bana benzıyor dıyor saf, sırf bu yuzden esıme de benzesın ıstmeıyorum dua edıyorum (ki hep eşime benzesınle ısterdım.)

abartı saplantım bılıyorum ama gececek, uzun zaman sonra depresınce cok tepkı verdım sanırım, teşekkürler yardımcı oldugunuz ıcın , içim ferahlıyor bır nebzede olsa......

çok doluyum cookkk

Cnmmm o egoist görümcen egosunu tatmın ediyor.güzel olabilir ama illa halaya benzeyecek diye birşey yok doğuracak olan sensin... Mewlana ne demiş Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter

hatta düşünüyorum benzerse...... sogumamda ne bıleyım etkılenır mıyım..........sorular sorular...... egoıst hemde ne egoıst........

Canım emin ol bütün hepsi boyle.. Benim iki oglum var. İkiside esimin kopyası. Aslında içten ice insan biraz bozuluyor :) kayınvalidem ay bunlar babası ay su ay bu daral getiriyor.. En sonunda ee benzeyecek tabi babası dedim azalttı sanki :) hic takma senin hassas olduğunu anladikca dir dir konuşuyor. Eşini bir yokla. Benim karıma benzesin gibisinden birşeyler soyletirsen bomba olur:)) sonrada gercekten umursama bosver.. İnan uç asagi bes yukarı hepsi aynı..

Onun yüzünden ne hallere düşmüşsün inşallah bebişin sana benzerde çatlasın kıskançlığından

İsterse gorumcemin kopyası olsun sen ona ait ne güzellikler, özellikler göreceksin anne gözüyle bayılacaksın :) bir de şükret görümcen güzelmiş. Kız halaya derler ben kızım yok diye seviniyorum 😃😃

eşime benzesin oğlum hep isterdim, artık eşimde kv ve gorumceye benzedıgınden ısteyemıyorum:) eşim dedi zaten: dua edıyrum kızım mody'e benzesin, karımın göremediğim yıllarını kızımda gorurum dıye( bu cumleyı bır yerde okumustk ıkımız cok mantıklı gelmıstı.) kudurdukca benı kudurtuyor bılıyor zayıf noktamı....

Onun yüzünden ne hallere düşmüşsün inşallah bebişin sana benzerde çatlasın kıskançlığından

inşallah, teşekkür ederim..... inan böye sık sık soylemese hep dıyordum ıcımden keske kızım halasına benzese dıye,inanın ımrenerek bakıyordum çocukluk fotolarına ve sımdıkı halıne, yemın edıyorum bıktırdı.....

evet anne gozuyle belkıde farklı gelecek, o soylesede duymayacagım farklı bakıslar ıcımı acıyor saol arkadasım.....aslında gorumceye benzerse babasının kız halı olacak ama bunu gorumce uzerıne alınacak :)) hey Yarabbım ben nelerle ugrasıyorum boyle.....

ayy Rabbim böyle insanlardan korusun bizi.nasıl bi kendini beğenmişlik bu böyle.ona benzese ne olacak onu anlamadım.valla bana öyle geliyo ki çocuk doğduktan sonra da aynı bana benziyo diye dolaşır etraftaa

ayy Rabbim böyle insanlardan korusun bizi.nasıl bi kendini beğenmişlik bu böyle.ona benzese ne olacak onu anlamadım.valla bana öyle geliyo ki çocuk doğduktan sonra da aynı bana benziyo diye dolaşır etraftaa

eminim, ruh hastası,benıde kendı gıbı hasta yaptı.... bu bence abısını kıskanıyor ıcten ıce o yuzden herseyden kendıne pay cıkarıyor, nişanlıgı benımle aynı aldı kına kıyafetını aynı dugundede benımle aynı tarz beyaz elbıse gıydı (benımkı balık danteldı) ben hep son anda gordum salonda gıydıklerını, hatta nısan cd mı ılk sanıyelerını gormen lazım ucumuz kol kola gırıyoruz ıcerı abısı kolundan ıtıyor o yapısıyor koluna bende saf saf etrafa gulumsuyorum hıc bırseyden habersız, düğünümü nişanımı kendı düğünü nişanı gibi yaptı, çocugumda ona benzesın ıstıyor.... ya bunlar normal mi....

Yazılan cevapları okumadım; hamile misiniz?

eşim artık olsun dıye neredeyse yalvarıyor ama ben bu durumdan kurtulmadan asla dıyorum, ben 30 esım 35 yasında..... aslında cokta ıstıyorum ama bu psıkolojıyle asla.......o yüzden önce bu sapkın düşüncemden kurtulmam gerek ki o yüzden burada farklı goruslere ıhtıyac duyuyorum, kimseye anlatamıyorum, biraz olsun ferahladıgımı hıssedıyorum paylastıkca.....

Deli midir nedir tutturmuş bir bana benzesin. Belki bir nebze sizi kıskanıyordur kendi içinde. Sarışınmışsınız, pek sarışın yok Türkiye'de malumunuz. Sustukça üstünüze gelir, verin bir kere ağzının payını. Oldu da devam ederse aynı tavra, kesin görüşmeyi. Sizin ruh sağlığınızdan önemli mi bu kişi. İnsana kendini çirkin hissettirmeye çalışıyor apaçık. Şuna bak ya ben annesi olacağım ama tutturmuş bana benzesin. Tövbe tövbe benim burada sinirim bozuldu valla.

işin daha komiği onun gözler elaymış kesin cocuk yesıl gözlü olurmuş, dedim: huhu anne benım benım gozler yesıl, eşiminde yeşil sence teadufmu olur bu durum, görende abınle degıl senle karısıyor genlerımız sanır dedım:))

ama nıye bu kadar buna laf verıyorum kafamı sallayıp gecemıyorum bılemıyorum, belkide çok takıgımdan......

yanı bıze benzeyen ozellıkte olan bebek benzemese bıle ona benzıyor, inan çin işkencesine dönüştü ve istediğini de elde etti.....

kendini övdüğü yerlerden , beni ezdiğini sanıyor, iri gözlü olackamıs onun gıbı yanı benım cekık olan göz seklım kotu ona gore, illa iri olacak onun gıbı

kendini övdüğü yerlerden , beni ezdiğini sanıyor, iri gözlü olackamıs onun gıbı yanı benım cekık olan göz seklım kotu ona gore, illa iri olacak onun gıbı

Tamam işte dediğim gibi sizi kıskanıyor gözleriniz de yeşilmiş zaten. Hahaha anne baba yeşil gözlü ama bebek halaya çekecek hıhı tabi canım İyi demişsiniz, eğilmeyin sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…