doğmamış çocuğa don biçiyoruz.............

ay inş.kız benzese yeter, onun kız takıntısı var,kendi kızı olcak snaıyor zaar:) oğlan olursa babaya benzesın sorun degıl:)

kusura bakmasın da 2 metre kadın olmaz. pehlivanım de ona valla kimseyi kınamıyorum kınayacak haldede değilim. bende boy yok mesela 157cik boyum var ahahahah ama çok memnunum inan ki hiç şikayet etmedim halimden. dümdüz babetler sandaletler giymezdim kompleks yapsam. bi de boyun uzunmuş senin laf sokamaz onu geçsin. annem 177ydi bi ben kısayım evde o işler belli olmaz hiç.. sadece fiziğim(kıvrım açısından) baya iyidir bide yüzümü beğenirler. o yani boy falan cıks. ama esprisini en çok yaptığım şeydir boyum. bide herkesten çok gülerim 1.75 im diyorsun senin hiiiç takmaman gerekir.ben ki 75in yer değiştirmiş haliyle kendimi seviyorsam alınma lüksün yok. hep de yakışıklılar koşmuştur peşimden ve boyları hep uzun. 1.87 ne diyim bilemedim aama Allah şahit asla istemezdim. güzel olan senin boyun şekercim neyse bari bana benzemesin vazgeçtim ben halası tıfıl der

bu arada uzun boylu arkadaşlar da alınmasın hepsinden şimdiden özür dilerim. söylediğim her şey bahsi geçen şahsın burnu havadalığına olan tepkimdendir. söz meclisten dışarı

Valla annem çekik gözlü, kara kaş kara göz minyon bi'kadın. Babam uzun boylu iri ela gözlü bi'adam.
Bizim tüm her şey anne hatta hep derim gözümün rengi babaya çekeydi iyiydi diye

Allah sağlıklı, gönlüne göre versin inşallah ya bol bol aynaya bak ya da bol bol aşık olduğun adama

Ama cidden canını sıkıp bunun için bebeğini erteleme.

ben zaten uzerıme hıc alınmıyorum, ben de babet dıyerım..... ama işte onu biraz tanıtmak ıcın oyle ornekler verdım, beynı kıt leblebı kadar var yok.....dunya etrafında dönüyor, herkes ona aşık.....

belki absurt gelecek ama ılgınc bı yazı buldum az once, ilişki durumuna göre cocugun kıme benzeyecegı ve cınsıyetı ıle ılgılı tövbe töveb neler yapıyorum ben böye......

kapadım hemen, ben bu hallere dusecek degıldım :)

teşeşkürler iyi dileklerin için:) ve tabıkıde guzel sohbetın :)

Takma bu kadar. Rica ederim, iyi geceler

Bende hamileyim Allah izin verirse oğlum olucak,dün kaynanamdaydık görümcem dediki eşime inş bi kizin olurda aynı bana benzer.dumur oldum soyleme tarzı beddua gbi mubarek.ama ustunde durmadm fazla.napalm .hoş seninki daha sinir bozucu ama.

Sanırım siz görümcenizi kıskanıyorsunuz
şunuda söyliyim ikinizde rahat edin 1.75 te 1.87 de bir hayli uzun birde 10 cm topuklu giydiğinizi düşünelim epey yukarılardaa oluyorr bakınca
ikinizde birbirinize düşmüşssünüz diyorum siz nereden biliyorsunuz size karşı söylediğini bunları ? Bunun içinde oturup düşünüp emek vermeli yanii oooo
inşallah her ikinizde çalışıyorsunuzdur

Mody Ne kadar büyük konuşuyorsunuz daha fol yok yumurta yok bu devirde bunca insan cocuk sahibi olamıyorken televizyodna radyoda sosyal ağlarda bunları okuyorken daha varlığı bile söz konusu dahi olmayan bebeği kıskanmak sencede meydan okumak değilmi yaradana , tövbe tövbe

Sende deseydin ya bırak benim kızım bana benzesin, ilerde evlenince sen birtane doğurusun oda sana benzer.

Görümcende ego tavan yapmış senin üzerinden tatmin etmeye çalışıyor işte,boş ver gülüp geç.

Allah bilir cinsiyeti ne olur? Kime benzer? Görümceniz çok egosit biri anladığım kadarıyla, ama bu tür şeyler her aile de oluyor emin olun ki, doğan bebek bariz anneye benzediği halde, hala büyük yeğenine benzetir, kayınvalide oğluna benzetir, bariz anne işte neyi konuşuyorsunuz daha diyesim geliyor vallahi..

şu yoruma kadar hamilesiniz ve kızınız olacak zannettim.gerçekten doğmamış bebeğe hatta olamayan bebeğe don biçiyorsunuz.belki bebeğiniz olmayacak(Allah korusun,Allah isteyen herkese versin,AMİNN)belki hiç kızınız olmayacak

görümcen konuştuğunda tabii halası değil misin elbette benzeyebilir,zaten kız halaya çeker derler,deyip çenesini kapayabilirsin.eminim senin sinir olduğunun farkında ve bunun üzerine gidiyor.sen dua et de huyu benzemesin

bu arada ben de halamın birine benziyorum,hatta huylarımın bazıları da benziyor

ayyyy benimde kv böyleydi kız olursa halasına benzesin diye kendisi 100ü gecik kiloyla beni hiç beğenmez boyumu fln kızıda o kdr güzelki anlatamam yani oda annesi kdr olmasada kilolu ne yalan söyliim göz var nizam var kendimi hiç beğenmem ama onlarında kıskanılacak bi güzellikleri olsaydı kıskanırdım heralde ama böyle öyle benden daha güzellerde diyemem ama işte insana eziklik yaşatcaklarya anasına değilde halasına benzesin derler bende çok yaşadım böyle şeyleri halada yaşıyorum oğlum oldu bazen babasına bazende kimseye benzetemiyorum büyüyünce belli olacak bakalım takma falan derler ama böyleleri takılmayacak gibi değil arada eş olmasa ağzına geleni sayasın geliyor sanki sade ve sadece taşıyıcı anneymişsin ve çocuk doğduktan sonra hiç bi görevin kalmayacakmış gibi davranırlar yani sen onlar için sadece bi bünyesin gerisi onlara kalmış gibi

yaa boşver güzelim ne takıosun bunları yaa :) bana benzesin demekle benzeyecek mi hem? :) allah sana dünyalar güzeli bi evlat nasip etsin görümceni orta yerinden çatlatacak kadar güzel bi evladın olur inş kuzum:)) bol bol yusuf suresi oku çocugun güzel ve nur yüzlü olur

Canım neden kendini bukadar üzüyosunki inan yok yere sen he deyip geçiver dua et
Herşey Rabbimin elinde

Bak burda doğacak çocuk için gerek ahlaki gerekse güzellik bakımından okunacak dualar var sen tevekkül et tatlımm gerisini Rabbime bırak

1. Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.

2. Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.

3. Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.

4. İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.

5. 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.

6. Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.

7. Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.

8. Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.

9. Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.

10. Bol bol Yasin okunur.

11. Terfice, tüncina hatimleri okunur.

Çocuk dünyaya geldikten sonra ilk fırsatta dinî bilgisi olan kimse çağrılır, çocuk kucağına verilir. Sağ kulağına ezan, sol kulağına da kamet okunur. Sonra da şöyle dua etmesi sağlanır;

"Allah’ım, bu yavruyu İslâm fidanlığında biten güzel bir fidan olarak büyüt, islâmî hayatta ebedî ve sabit kıl."

Bu sıralarda çocuğuna bakan ana-baba, İbrahim Aleyhisselâm’ın oğulları İsmail ve İshak’a bakarken okuduğu şu duayı okurlar:

"Elhamdülillahillezî vehebe lî ale’l-kiberi İsmâile ve ishak. İnne Rabbî lesemîu’d-duâ."

“Bana bu evladı ihsan eden Allah’a hamd eder, minnet ve şükranlarımı takdim ederim”

Son düzenleme:
Canım seni çok iyi anlıyorum inan. bende eşimin bir ablasından hiç hoşlanmıyorum allah korkum olmasa başka şeyler de derdim de :)

işte bizimkilerin de genleri çok baskın fotokopi gibiler. ben de korkuyordum o ablasına benzer diye ve kızım doğdu yüzüne bakıp bakıp aglıyordum gözleri aynı babasıydı tabi baba da kardeşlerine benziyor, bana halasına benziyor diye ima yaparlar mı diye çok korktum salak salak da ağladım lohusa zamanı. neden korkuyorsam. hep kendimi doldurmamdan kaynaklandı biliyorum. hiç sevmiyorum çünkü o ablasını.

sonra lohusalık bitti ay ben ne yapıyorum dedim o benim kanım onu ben doğurdum ölürüm uğruna oyyyy :) benzesede çok da nefret etsen inan hiç bir şey değişmez benim gibi doldurma kendini.

ha bu arada eşimin ailesi ne zaman görse ayyy aynı babası diyor hoşlarına gidiyor bende bişey demiyorum o an, sonra konuyu ben açıp gözleri aynı aşkım gerisi bana benziyor deyip ben de onlara nispet yapıyorum kimse bişey diyemiyor :)

Ben de abime diyorum bunu arada potansiyel gorumce miyim neyim:)İnsallah kizin bana benzer cunku kiz halaya cekermis gezeriz onla ohoo filan:) Ama bizim gelin aday adayimiz bile yok simdilik.Olsa da demezdim boyle bir sey.Gorumceniz de boyle bir iyi niyetle basladigi sakalasmalarini egosuyla birlestirmis gibi duruyor.Yapmaniz gereken kafaniza takmamak.Siz kafaniza taktikca o yaptigini iyi bir sey sanip abartiyor.

Birden kendi üzerime alındım
Bende bir halayım ve yeğenim tıpkı benim bebekliğim.
Ama yengem alınmasın kız kardesı alınmasın diye bunu dile hiç getirmiyoruz.Hatta bebekliğimi bilenlerle aynı ortama girdiğimizde chelzynın kopyası denilince rahatsız oluyorum.
Boşverin geçecektir.Daha sımdıden benim gibi yegenine ölüp bitiyordur.
Teyze var mı ? Yoksa saltanatını mı sürecek olursa çocugunuz :)) Eğer varsa bak sen teyze & hala çatışmasına :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…