- Konu Sahibi BalikEsirli
-
Ay çok güldüm evet öyle sen merak etme senin bebeğin sana benzer çocuk annesine benzer sen de ona öyle de bul bi koca kendine benzeyen bebişin olsun de😄😜
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kova .. halbukıde kovayla pek anlasırım ama bununla olmuyor.... hatun 1.87 boyunda, benı ordanda vuruyor... benım 175 falan , benım boylarda bırını gorse hemen laf sokar, hele hatun mını veya tayt falan gıydıyse, boyuna bakmadan bıde tıfıl boyuyla gıyınmeyue calısmıs falan dıye bana laf sokar, benden zayıfını gorur, şişkoya bak hıcmı aynaya bakmaz bu dıye dalga gecer ben 38 beden gıyerım, laf attıılarıda oyle.....ama duymam bunları... sadece sen kendını cok begenme ıstersen bu kadar..... derım.
bırde en az 10 cm topuklu ayakkabı gıyer bana boyle tepeden bakar, herkes boyuna baktıkca kendını podyumda hıssedıp kasılır, ıste bebekte ona benzesınmıste kısa olmasınmıs.... te Allahım:) sabır sabır ya sabır..............
aslında takılmayacak manyakta ıste......ben cok buyutyorum kaldıramıyorum artık sımarıklıgını........
aynı benım durum, çekik gözde baskın olabılıyor yanıevet gelene kadar baba var da bu konustukca artık ben ne hal alırım tahmın bıle edemıyorum
onlar 3 kusak aynı tıpmış, ee bızde tum kusak aynı modelız demekkı bızdede baskınlık var demı
bebeğimi cok kısknaıyorum bana benzesın kımselere benzemesın ıns.
kusura bakmasın da 2 metre kadın olmaz. pehlivanım de onavalla kimseyi kınamıyorum kınayacak haldede değilim. bende boy yok mesela 157cik boyum var ahahahah ama çok memnunum inan ki hiç şikayet etmedim halimden. dümdüz babetler sandaletler giymezdim kompleks yapsam. bi de boyun uzunmuş senin laf sokamaz onu geçsin. annem 177ydi bi ben kısayım evde o işler belli olmaz hiç.. sadece fiziğim(kıvrım açısından) baya iyidir bide yüzümü beğenirler. o yani boy falan cıks. ama esprisini en çok yaptığım şeydir boyum. bide herkesten çok gülerim 1.75 im diyorsun senin hiiiç takmaman gerekir.ben ki 75in yer değiştirmiş haliyle kendimi seviyorsam alınma lüksün yok. hep de yakışıklılar koşmuştur peşimden ve boyları hep uzun. 1.87 ne diyim bilemedim aama Allah şahit asla istemezdim. güzel olan senin boyun şekercim neyse bari bana benzemesin vazgeçtim ben halası tıfıl der
bu arada uzun boylu arkadaşlar da alınmasın hepsinden şimdiden özür dilerim. söylediğim her şey bahsi geçen şahsın burnu havadalığına olan tepkimdendir. söz meclisten dışarı
belki absurt gelecek ama ılgınc bı yazı buldum az once, ilişki durumuna göre cocugun kıme benzeyecegı ve cınsıyetı ıle ılgılı tövbe töveb neler yapıyorum ben böye......
Valla annem çekik gözlü, kara kaş kara göz minyon bi'kadın. Babam uzun boylu iri ela gözlü bi'adam.
Bizim tüm her şey anne hatta hep derim gözümün rengi babaya çekeydi iyiydi diye
Allah sağlıklı, gönlüne göre versin inşallah ya bol bol aynaya bak ya da bol bol aşık olduğun adama
Ama cidden canını sıkıp bunun için bebeğini erteleme.
belki absurt gelecek ama ılgınc bı yazı buldum az once, ilişki durumuna göre cocugun kıme benzeyecegı ve cınsıyetı ıle ılgılı tövbe töveb neler yapıyorum ben böye......
kapadım hemen, ben bu hallere dusecek degıldım :)
teşeşkürler iyi dileklerin için:) ve tabıkıde guzel sohbetın :)
kova .. halbukıde kovayla pek anlasırım ama bununla olmuyor.... hatun 1.87 boyunda, benı ordanda vuruyor... benım 175 falan , benım boylarda bırını gorse hemen laf sokar, hele hatun mını veya tayt falan gıydıyse, boyuna bakmadan bıde tıfıl boyuyla gıyınmeyue calısmıs falan dıye bana laf sokar, benden zayıfını gorur, şişkoya bak hıcmı aynaya bakmaz bu dıye dalga gecer ben 38 beden gıyerım, laf attıılarıda oyle.....ama duymam bunları... sadece sen kendını cok begenme ıstersen bu kadar..... derım.
bırde en az 10 cm topuklu ayakkabı gıyer bana boyle tepeden bakar, herkes boyuna baktıkca kendını podyumda hıssedıp kasılır, ıste bebekte ona benzesınmıste kısa olmasınmıs.... te Allahım:) sabır sabır ya sabır..............
aslında takılmayacak manyakta ıste......ben cok buyutyorum kaldıramıyorum artık sımarıklıgını........
aynı benım durum, çekik gözde baskın olabılıyor yanıevet gelene kadar baba var da bu konustukca artık ben ne hal alırım tahmın bıle edemıyorum
onlar 3 kusak aynı tıpmış, ee bızde tum kusak aynı modelız demekkı bızdede baskınlık var demı
bebeğimi cok kısknaıyorum bana benzesın kımselere benzemesın ıns.
eşim artık olsun dıye neredeyse yalvarıyor ama ben bu durumdan kurtulmadan asla dıyorum, ben 30 esım 35 yasında..... aslında cokta ıstıyorum ama bu psıkolojıyle asla.......o yüzden önce bu sapkın düşüncemden kurtulmam gerek ki o yüzden burada farklı goruslere ıhtıyac duyuyorum, kimseye anlatamıyorum, biraz olsun ferahladıgımı hıssedıyorum paylastıkca.....
Allah'ım sinirimden saatlerdir ağlıyorum....
cümleye bakıldığında takacak sinirlenecek hiçbirşey yok,
cümle: ''çocugunuz bana benzeyecek'', ''bana benzesin'', ''benım bebeklıgım gıbı olur ıns.'', ''sulalede en guzel benim'', ''hergun dua edıyorum kız olsun aynı halasına benzesın diye'', ''ama emınım bana benzeyecek, abımde bana benzıyor,bizim genimiz baskın'',''bana benzerse dünyanın en guzel bebegı olur, ee baba da guzel''...........görümcemden daha niceleri her seferde....
daha benı tanıdıgı gun (artık evlenıcegım kız dıye tanıstırmıstı eşim),mody cıgım kızınız bana benzese bozulur musun? dediğinde anlamalıydım, hafıf gulumsedım o gun , sonra birkaç daha konusu nişanlandıktan sonra sordugnda (görümcem çok güzeldir Allah için), ben de: ee benzeyebilir, benzerse de nıye rahatsız olayım senin gibi güzel olur demiştim...
sonra zaman gectı rahatsız oldugumu anladı, abarttıkca abarttı... ben rahatsız oldukca mutlu oldu.....
çok sert çıkısmadım, lafımı yemek zorunda kalabılırım dıye.....
ben bu kadar ufak seylerı goren umursayan bırı degıldım......
sırf bu cumleler yuzunden başka muhabbet olmadıgını anladım, en ufak bır pürüzde aylardır konusmayacak sekılde yolları ayırdık (gecici olarak tabı.) valla cok rahattım, bu duygularımda gitmişti.....
yine aradı eşimi ve beni istedi, özür diledi affettim (baska konu ıcın), ve kapatırkende rüyasında görmüş kızımız oluyormus aynı görümcemmiş.........
Allah'ım affet........ çok basıt cumle ama çin işkencesi gibi düşüne düşüne.....sağlıklı olsunda dıyecegıme, ona benzemesin diye dua ediyorum......
baş edemiyorum artık, sadece anlatmak istedim, sinirden çok karısık yazdım........
ve ben boyle dusundukce istemediğim ot burnumda bıtecek gıbı gelıyor........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?