- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi BalikEsirli
-
canım neler dedim ben ona bir bilsen, artık pes ettım.....
umursamazda gorundum,gulup gectıgmde oldu ama yok değişmedi.....
arada 1000 km var.. evlendıgımden berı her ay 2 haftalıgına geldı...... en son tartıstık uzun sure yoktu.... yıne aradı sımdı hem cocugu soyluyor ona benzesın dıye dua etmıs ruyasında gormus bılmem ne.....
hem de kursa gıdecekmıs, onun memleketındekıler iyi değilmiş, burda gıtmek ıstıyormus....
ben de: ''ben de neler ıstıyorum oyle ama her ıstedıgın olmuyor.... kurs kurs tur git işte yerınde''dedim kapattım.... eşime sormuyor direkt bana soruyor.....
inan ki gözünde büyüttüğün kadar olmıycak, zamanla alışıcaksın. Ben 6. yılımızda oğluma kavuştum. Nickimden anlaşılacağı gibi saçlarım kıvırcık, oğlumunda saçları kıvırcık ama oğlumun saçları aynı halasıymış. Eşimin suratı uzun benim yüzüm yuvarlak, aynı eşimin bebekliği imiş bla bla bla devam edip gidiyor bu liste, benim bebeklik fotoğrafımı oğlum sanıyorlar öyle düşünün. Bu tükenmez bişey, herkes kendine benzeticek bişey buluyor. düşünüyorum da eğer kız olsaydı kim bilir daha neler bulurlardı. Kızmıyorum objektif bakıyorum duruma. Bizde yiğenlerimi bize benzetmeye çalışırdık, mesela halama benzesemde hala anneme benzediğimi ispatlmaya çalışıyorum. İçinden geldiği gibi davran, kırmaya değmez. Zaman geçtikçe sende sakin karşılamaya başlarsın. Tek tecrübem ailesi ile ilgili, ne kadar kırsakda birbirimizi yine yüz yüze bakmak zorunda kalıyoruz, kırgınlıklar saygıyı da azaltıyor. İnanın o güzel canınızı üzmeye değmez
onun lafını hala yapar, tek hayaliymis abısının balayına gıtmek,kursagında koymusuz o yuzden sevmıyor ya beni.... daha neler neler de ben bu kadarını paylastım...
ben en cok kv me kızıyorum..... ozgur cocuk yetıstırırım ben adı altında hıc bırsey demıyor...... eşimin yanında soylemıyor hep kv gorumce ben varken uzerıme gelıyor......
hasta ruh hastası..........
kesinlikle normal değil
ergen olsa yazıktır dersin geçersin 26 yaş ne yahu
benden 3 yaş büyük
Allah akıl fikir versinde kurtul şu kızdan
eşim artık olsun dıye neredeyse yalvarıyor ama ben bu durumdan kurtulmadan asla dıyorum, ben 30 esım 35 yasında..... aslında cokta ıstıyorum ama bu psıkolojıyle asla.......o yüzden önce bu sapkın düşüncemden kurtulmam gerek ki o yüzden burada farklı goruslere ıhtıyac duyuyorum, kimseye anlatamıyorum, biraz olsun ferahladıgımı hıssedıyorum paylastıkca.....
yok canım o nısandakı yası sımdı 28 oldu.....hala unıv okuyor...o zamanda son seneydı, şimdide.... bölümünü sevememiş abisine diyor, benı orda ozel okula yolla dıye(yanımızda) hayal dunyasında bıze sarıp duruyor ıste......
Öyle yağma yok,bana benzeyecek,annesi gibi güzel olacak.Kendine benzeyen bebek istiyorsan kendin doğur deseydin:)
aynen boyle hıssettırılıyor, onların cocugu gıbı, onlar gıbı soyle oılurmus, onlar gıbı boyle olurmus.....eltımın oğlu tıpkı dayısı tıpkı.....
kv gecen gun bana esımın fotolarını gosterıyor, bırde torununun ....... ne kadar amcasına (eşime)benzıyor degıl mı dıye , ona dedım: alakası yok eşimle aynı dayısı dıye..... oyle ama cocuk aynı dayısı......,
o ana kadar herkes esıme benzetıyordu ve bende dıyordum zorla nıye benzetmeye calısıyorsunuz dıye..... şimdi soylemıyorlar yanımda ama emınım baskalarının yada eltımın yanında soyluyorlardır....
eltımde gulup gecıyor napsın
hayır, adayı bıle yok suan,umarım tez zamanda olur....
eşime benzesin oğlum hep isterdim, artık eşimde kv ve gorumceye benzedıgınden ısteyemıyorum:) eşim dedi zaten: dua edıyrum kızım mody'e benzesin, karımın göremediğim yıllarını kızımda gorurum dıye( bu cumleyı bır yerde okumustk ıkımız cok mantıklı gelmıstı.) kudurdukca benı kudurtuyor bılıyor zayıf noktamı....
mody sanırım hamilesin ALLAH Tamamına erdirsin canım bu duygualar bana tanıdık geldi oğlum aynı kayınvalidem ...çocuğun hiçbirşeyi bana benzemiyor hani annesi olduğumu bilmesem benim değil derim o derece yani 3 sene sonra kızıma hamile kaldım okadar dua ettimki insan azda olsa kendine benzesin istiyor aynaya baktım biliyorum batıl ama inanılmaz pozitif enerjiyle doldum 3 kavanoz keçi boynuzu pekmezi bitirdim kızım biblo gibi maşallah pembiş yanaklı mavi gözlü kumral tatlı dilli bişey maşallah yavrularıma oğlumuda çok seviyorum canlarım onlar benim kime benzerlerse benzesinler ama takılmamak lazım bunlara önemli olan sağlıklı olmaları bende hata ettiğimi anladım
Allah'ım sinirimden saatlerdir ağlıyorum....
cümleye bakıldığında takacak sinirlenecek hiçbirşey yok,
cümle: ''çocugunuz bana benzeyecek'', ''bana benzesin'', ''benım bebeklıgım gıbı olur ıns.'', ''sulalede en guzel benim'', ''hergun dua edıyorum kız olsun aynı halasına benzesın diye'', ''ama emınım bana benzeyecek, abımde bana benzıyor,bizim genimiz baskın'',''bana benzerse dünyanın en guzel bebegı olur, ee baba da guzel''...........görümcemden daha niceleri her seferde....
daha benı tanıdıgı gun (artık evlenıcegım kız dıye tanıstırmıstı eşim),mody cıgım kızınız bana benzese bozulur musun? dediğinde anlamalıydım, hafıf gulumsedım o gun , sonra birkaç daha konusu nişanlandıktan sonra sordugnda (görümcem çok güzeldir Allah için), ben de: ee benzeyebilir, benzerse de nıye rahatsız olayım senin gibi güzel olur demiştim...
sonra zaman gectı rahatsız oldugumu anladı, abarttıkca abarttı... ben rahatsız oldukca mutlu oldu.....
çok sert çıkısmadım, lafımı yemek zorunda kalabılırım dıye.....
ben bu kadar ufak seylerı goren umursayan bırı degıldım......
sırf bu cumleler yuzunden başka muhabbet olmadıgını anladım, en ufak bır pürüzde aylardır konusmayacak sekılde yolları ayırdık (gecici olarak tabı.) valla cok rahattım, bu duygularımda gitmişti.....
yine aradı eşimi ve beni istedi, özür diledi affettim (baska konu ıcın), ve kapatırkende rüyasında görmüş kızımız oluyormus aynı görümcemmiş.........
Allah'ım affet........ çok basıt cumle ama çin işkencesi gibi düşüne düşüne.....sağlıklı olsunda dıyecegıme, ona benzemesin diye dua ediyorum......
baş edemiyorum artık, sadece anlatmak istedim, sinirden çok karısık yazdım........
U
ve ben boyle dusundukce istemediğim ot burnumda bıtecek gıbı gelıyor........
o modelden bıde bende var..'kaynanam'
once ınsallah kız olur dıye dualar etti..sonra ınsallah bana benzer dıye..
hatta yetmedı;rıvayete göre bebek annekarnında ılk hareket ettıgını anne hıssettıgı an,anne kıme bakarsa çocuk ona benzermıs ya..
hareket etme donemını yakalamak ıcın geldı bende kaldı..
ve gerçekten o an onunla gözgözeydım..hemen gozum onu görmesın dıye tv ye baktım..izzetaltınmeşe tv de!
aha hareket ettı dedım..sırf ona bakmadığımı göstererek,tv ye bakarak:)
ama yıne ona benzedı kızım! ne ettı ettı becerdı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?