- 4 Aralık 2013
- 2.414
- 309
- 198
- 35
- Konu Sahibi BalikEsirli
-
eminim, ruh hastası,benıde kendı gıbı hasta yaptı.... bu bence abısını kıskanıyor ıcten ıce o yuzden herseyden kendıne pay cıkarıyor, nişanlıgı benımle aynı aldı kına kıyafetını aynı dugundede benımle aynı tarz beyaz elbıse gıydı (benımkı balık danteldı) ben hep son anda gordum salonda gıydıklerını, hatta nısan cd mı ılk sanıyelerını gormen lazım ucumuz kol kola gırıyoruz ıcerı abısı kolundan ıtıyor o yapısıyor koluna bende saf saf etrafa gulumsuyorum hıc bırseyden habersız, düğünümü nişanımı kendı düğünü nişanı gibi yaptı, çocugumda ona benzesın ıstıyor.... ya bunlar normal mi....
Allah evlat nasip etsinde....
Sanırım siz görümcenizi kıskanıyorsunuz
şunuda söyliyim ikinizde rahat edin 1.75 te 1.87 de bir hayli uzun birde 10 cm topuklu giydiğinizi düşünelim epey yukarılardaa oluyorr bakınca
ikinizde birbirinize düşmüşssünüz diyorum siz nereden biliyorsunuz size karşı söylediğini bunları ? Bunun içinde oturup düşünüp emek vermeli yanii oooo
inşallah her ikinizde çalışıyorsunuzdur
Mody Ne kadar büyük konuşuyorsunuz daha fol yok yumurta yok bu devirde bunca insan cocuk sahibi olamıyorken televizyodna radyoda sosyal ağlarda bunları okuyorken daha varlığı bile söz konusu dahi olmayan bebeği kıskanmak sencede meydan okumak değilmi yaradana , tövbe tövbe
ayyyy benimde kv böyleydi kız olursa halasına benzesin diye kendisi 100ü gecik kiloyla beni hiç beğenmez boyumu fln kızıda o kdr güzelki anlatamamyani oda annesi kdr olmasada kilolu ne yalan söyliim göz var nizam var kendimi hiç beğenmem ama onlarında kıskanılacak bi güzellikleri olsaydı kıskanırdım heralde ama böyle öyle benden daha güzellerde diyemem ama işte insana eziklik yaşatcaklarya anasına değilde halasına benzesin derler bende çok yaşadım böyle şeyleri halada yaşıyorum oğlum oldu bazen babasına bazende kimseye benzetemiyorum büyüyünce belli olacak bakalım takma falan derler ama böyleleri takılmayacak gibi değil arada eş olmasa ağzına geleni sayasın geliyor sanki sade ve sadece taşıyıcı anneymişsin ve çocuk doğduktan sonra hiç bi görevin kalmayacakmış gibi davranırlar yani sen onlar için sadece bi bünyesin gerisi onlara kalmış gibi
amin canım amin....yaa boşver güzelim ne takıosun bunları yaa :) bana benzesin demekle benzeyecek mi hem? :) allah sana dünyalar güzeli bi evlat nasip etsin görümceni orta yerinden çatlatacak kadar güzel bi evladın olur inş kuzum:)) bol bol yusuf suresi oku çocugun güzel ve nur yüzlü olur
Birden kendi üzerime alındım
Bende bir halayım ve yeğenim tıpkı benim bebekliğim.
Ama yengem alınmasın kız kardesı alınmasın diye bunu dile hiç getirmiyoruz.Hatta bebekliğimi bilenlerle aynı ortama girdiğimizde chelzynın kopyası denilince rahatsız oluyorum.
Boşverin geçecektir.Daha sımdıden benim gibi yegenine ölüp bitiyordur.
Teyze var mı ? Yoksa saltanatını mı sürecek olursa çocugunuz :)) Eğer varsa bak sen teyze & hala çatışmasına :))
peki o evli yada nişanlı mı?
çok yakın arkadaşım çoocuğum nasıl olursa olsun yeterki çenesi ona benzemesin derdi hep sonuç çocuğunun çenesi aynı oldu
üst üse çok gelmiş ya da bu kızın tek özelliği güzel olması bazı tipler olur güzelim güzelim diye ölürler. Sağlık versin güzellik o kadar geçici ki boşver takılmabebiş yok dimi daha hamile falansan takıpta zarar verme hem kendine hem bebişe
Allah'ım sinirimden saatlerdir ağlıyorum....
cümleye bakıldığında takacak sinirlenecek hiçbirşey yok,
cümle: ''çocugunuz bana benzeyecek'', ''bana benzesin'', ''benım bebeklıgım gıbı olur ıns.'', ''sulalede en guzel benim'', ''hergun dua edıyorum kız olsun aynı halasına benzesın diye'', ''ama emınım bana benzeyecek, abımde bana benzıyor,bizim genimiz baskın'',''bana benzerse dünyanın en guzel bebegı olur, ee baba da guzel''...........görümcemden daha niceleri her seferde....
daha benı tanıdıgı gun (artık evlenıcegım kız dıye tanıstırmıstı eşim),mody cıgım kızınız bana benzese bozulur musun? dediğinde anlamalıydım, hafıf gulumsedım o gun , sonra birkaç daha konusu nişanlandıktan sonra sordugnda (görümcem çok güzeldir Allah için), ben de: ee benzeyebilir, benzerse de nıye rahatsız olayım senin gibi güzel olur demiştim...
sonra zaman gectı rahatsız oldugumu anladı, abarttıkca abarttı... ben rahatsız oldukca mutlu oldu.....
çok sert çıkısmadım, lafımı yemek zorunda kalabılırım dıye.....
ben bu kadar ufak seylerı goren umursayan bırı degıldım......
sırf bu cumleler yuzunden başka muhabbet olmadıgını anladım, en ufak bır pürüzde aylardır konusmayacak sekılde yolları ayırdık (gecici olarak tabı.) valla cok rahattım, bu duygularımda gitmişti.....
yine aradı eşimi ve beni istedi, özür diledi affettim (baska konu ıcın), ve kapatırkende rüyasında görmüş kızımız oluyormus aynı görümcemmiş.........
Allah'ım affet........ çok basıt cumle ama çin işkencesi gibi düşüne düşüne.....sağlıklı olsunda dıyecegıme, ona benzemesin diye dua ediyorum......
baş edemiyorum artık, sadece anlatmak istedim, sinirden çok karısık yazdım........
ve ben boyle dusundukce istemediğim ot burnumda bıtecek gıbı gelıyor........
tek övüneceği şeyi güzelliği miymiş?
valla ben olsam derdim sorun tipi değil karakteri olur yeter ki o kısım benzemesin, sıkıntı yok diye
millet ne yiyor ne içiyor da böyle ruh hastası oluyor anlamıyorum
sana benzese ne olacak benzemese ne olacak
eğer benzerse mümkünse il değiştirin bence
istemediği ot misali, evet ben de cok ıstıordum, dıyordumda ama artık oyle abartıldıkı olay, sankı kendıme bebek degıl , görümceye oyuncak kopya yapmaya calısıcakmısım gıbı nasıl onun üzerinden hayal kuruluyor anlamıyorum.....
hadı görümce neyse de kv ne oluyor en azından halden anlaması lazım o da gectı bu yollardan, bana sureklı gorumcenın bebeklıgı boyleydı sızın bebekte oyle olur dıyor......
dıyorum onada esımın bebeklıgı onemlı gorumceylemı yapıcam anne sen barı yapmaa dıyorum neysekı o cok nadır ben dıyınce bıdaha demıyor..... ama gorumce makınalı tufek gıbı... bugun yne aradı acmadım, cunku artık en ufak bı lafını dahı kaldıramıyorum çok fena atısıcam bu sefer aynı konu olursa.....
eski konuna bakınca hatırladım seni.. görümcen sizle balayına gelicem diyodu dibinizden ayrılmıyordu
ben sana diyeyim kesin hasta o kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?