doğmamış çocuğa don biçiyoruz.............

peki o evli yada nişanlı mı?

ay cnm bunları mıtakıyosun olsunda sağlıcakla senin yavrunsonuçta halaya benzer teyzeye benzer babaya benzer. buda dertmi sinirlerini bozduğuna yazık asıl isteyipte olmaması çok zor boşver görümceyi vesaireyi çocuk senin sonuçta eli ayağı düzgün bahtı güzel olsunda. yıllarca uğraşıp bekleyenler napsınozaman cnm neolur bunlara takmayın yazamadan geçemedim sinir bozucu olabilr görümcen in yaptığı ama gül geç seninle eşinin olacak o bebek hatta deki ben annesiyim bana benzeyecek de veya yeter bıktım ya aynı geyikten de görümcene çekinme böyle insanlara onlar gibi davran içine atma kendini yeme bi laf et bırak o kendini yesin dimi ama... üzülmeye ağlamaya değmez

Allah evlat nasip etsinde....

benım kendimde kızdıgım nokta bu oluyor, Allah nasıp etsın saglıklı olsun dıyecegıme nelerle ugrasıyorum dıye....

bu ornegı arkadas boyunu sormustu ondan soyledım ona, yemın edıyorum kıskanmıyrum, sadece dusunsenıze bırı sureklı bıyerden sızı elestırıyor, ve zorunuza gıder halıyle, o da benım boyuma tıfıl dıyor (baskasını gostererek benımle aynı boyda bırını) ben kendımı bılıyorum ama artık aynı seyler ınsana noluyor ya nıye ezıyor bu senı dıyesı gelıyor....benımle aynı kıloda bırını goruyor sırf bana ınat yapıyor bılıyrum, o kiloyla o kıyafet gıyılır mı dıye laf atıyor.....

bunu kım olsa uzerıne alınır......

bır sure ara verdım işime verdiğime pişman oldum, görümcem calısmıyor ve yanımıda kursa gıtmek ıcın gelmenın yollarını arıyor, sureklı soyluyor ama kabul etmıyorum......

kim çocugu olmadan hayal kurmadı ki..... baslamak ıcın bu dusunceden uzaklasmayı dılıyorum Rabbımden...... meydan okumak degıl sadece dılemek....Haşa

aynen boyle hıssettırılıyor, onların cocugu gıbı, onlar gıbı soyle oılurmus, onlar gıbı boyle olurmus.....eltımın oğlu tıpkı dayısı tıpkı.....
kv gecen gun bana esımın fotolarını gosterıyor, bırde torununun ....... ne kadar amcasına (eşime)benzıyor degıl mı dıye , ona dedım: alakası yok eşimle aynı dayısı dıye..... oyle ama cocuk aynı dayısı......,

o ana kadar herkes esıme benzetıyordu ve bende dıyordum zorla nıye benzetmeye calısıyorsunuz dıye..... şimdi soylemıyorlar yanımda ama emınım baskalarının yada eltımın yanında soyluyorlardır....

eltımde gulup gecıyor napsın

benim kvdemde oğluma bu hep sana benziyor diye diye çıldırtırdı beni bende eee xx(görümcem)in oğluda hep ona benziyor nolcak dedim o söyledikçe bende ona öyle söyledim daha da söylemiyor.....
kızım olursa inş halasına benzer halası çok güzel
oğlumda bana benzedi dünya yakışıklısı nolcak
rabbim sağlık sıhhat versin ömürleri güzel olsun yeter....
sende inadına inş sana benzer de geç karşıya senin sinir oldugunu gördükçe hoşuna gidiyor demek ki ona bu fırsatı verme sinir oldugunu belli etme.

benımde kardesımın esı hamıle kızı olacakmıs, kız cok sever benı o da der: abla ıns.sana ceker dıye.....ben de bıldıgım ıcın: sizin gibi guzel olur inş.derim.

annemıde tembıhledım, çok soylenırse antıpatı yaratacagını sakın soyleme oyle dıye.....kendımden bılıyorum.....

evet cok sevecegıne emınım, ondan suphem yok.....

teyzemız yok:) rahat o konuda gorumce tıpkı kendıne benzetır artık:)

çok yakın arkadaşım çoocuğum nasıl olursa olsun yeterki çenesi ona benzemesin derdi hep sonuç çocuğunun çenesi aynı oldu

üst üse çok gelmiş ya da bu kızın tek özelliği güzel olması bazı tipler olur güzelim güzelim diye ölürler. Sağlık versin güzellik o kadar geçici ki boşver takılma bebiş yok dimi daha hamile falansan takıpta zarar verme hem kendine hem bebişe

tek övüneceği şeyi güzelliği miymiş?

valla ben olsam derdim sorun tipi değil karakteri olur yeter ki o kısım benzemesin, sıkıntı yok diye
millet ne yiyor ne içiyor da böyle ruh hastası oluyor anlamıyorum
sana benzese ne olacak benzemese ne olacak
eğer benzerse mümkünse il değiştirin bence

Son düzenleme:

istemediği ot misali, evet ben de cok ıstıordum, dıyordumda ama artık oyle abartıldıkı olay, sankı kendıme bebek degıl , görümceye oyuncak kopya yapmaya calısıcakmısım gıbı nasıl onun üzerinden hayal kuruluyor anlamıyorum.....

hadı görümce neyse de kv ne oluyor en azından halden anlaması lazım o da gectı bu yollardan, bana sureklı gorumcenın bebeklıgı boyleydı sızın bebekte oyle olur dıyor......

dıyorum onada esımın bebeklıgı onemlı gorumceylemı yapıcam anne sen barı yapmaa dıyorum neysekı o cok nadır ben dıyınce bıdaha demıyor..... ama gorumce makınalı tufek gıbı... bugun yne aradı acmadım, cunku artık en ufak bı lafını dahı kaldıramıyorum çok fena atısıcam bu sefer aynı konu olursa.....

inan ki gözünde büyüttüğün kadar olmıycak, zamanla alışıcaksın. Ben 6. yılımızda oğluma kavuştum. Nickimden anlaşılacağı gibi saçlarım kıvırcık, oğlumunda saçları kıvırcık ama oğlumun saçları aynı halasıymış. Eşimin suratı uzun benim yüzüm yuvarlak, aynı eşimin bebekliği imiş bla bla bla devam edip gidiyor bu liste, benim bebeklik fotoğrafımı oğlum sanıyorlar öyle düşünün. Bu tükenmez bişey, herkes kendine benzeticek bişey buluyor. düşünüyorum da eğer kız olsaydı kim bilir daha neler bulurlardı. Kızmıyorum objektif bakıyorum duruma. Bizde yiğenlerimi bize benzetmeye çalışırdık, mesela halama benzesemde hala anneme benzediğimi ispatlmaya çalışıyorum. İçinden geldiği gibi davran, kırmaya değmez. Zaman geçtikçe sende sakin karşılamaya başlarsın. Tek tecrübem ailesi ile ilgili, ne kadar kırsakda birbirimizi yine yüz yüze bakmak zorunda kalıyoruz, kırgınlıklar saygıyı da azaltıyor. İnanın o güzel canınızı üzmeye değmez

eski konuna bakınca hatırladım seni.. görümcen sizle balayına gelicem diyodu dibinizden ayrılmıyordu
ben sana diyeyim kesin hasta o kız

canım neler dedim ben ona bir bilsen, artık pes ettım.....
umursamazda gorundum,gulup gectıgmde oldu ama yok değişmedi.....
arada 1000 km var.. evlendıgımden berı her ay 2 haftalıgına geldı...... en son tartıstık uzun sure yoktu.... yıne aradı sımdı hem cocugu soyluyor ona benzesın dıye dua etmıs ruyasında gormus bılmem ne.....
hem de kursa gıdecekmıs, onun memleketındekıler iyi değilmiş, burda gıtmek ıstıyormus....
ben de: ''ben de neler ıstıyorum oyle ama her ıstedıgın olmuyor.... kurs kurs tur git işte yerınde''dedim kapattım.... eşime sormuyor direkt bana soruyor.....

bir daha dediğinde güzelliğinden daha çok akıllı ahlaklı ve sağlıklı olsun yeter bana zaten çocuğum her ürlü güzel gelecek de geç. ya bende görümceyim hala olacağım çok heycanlıyım ama şu an tek düşündüğüm yengem ve bebiş sağlıklı olsun. yenge tarafım daha güzel onlara benzesin ya

eski konuna bakınca hatırladım seni.. görümcen sizle balayına gelicem diyodu dibinizden ayrılmıyordu
ben sana diyeyim kesin hasta o kız

onun lafını hala yapar, tek hayaliymis abısının balayına gıtmek,kursagında koymusuz o yuzden sevmıyor ya beni.... daha neler neler de ben bu kadarını paylastım...

ben en cok kv me kızıyorum..... ozgur cocuk yetıstırırım ben adı altında hıc bırsey demıyor...... eşimin yanında soylemıyor hep kv gorumce ben varken uzerıme gelıyor......

hasta ruh hastası..........

Benim gorumcemde de vardi bu durum kiz olacak dedi kiz oldu mavi gozlu olacak dedi mavi gozlu oldu cunku oda bebekken mavi gozluymus enson bana benzeyecek dedi maalesef cok benziyo

bende senin gibi sinir oluyodum o bana benziyo dedikce bende benim yegenime benziyo dedim yegenimle alakasi yok halbuki ama pes etti gorumcem benzedigi halde soylemiyo simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…