doğmamış çocuğa don biçiyoruz.............

Ay çok güldüm ya özür dilerim

Ben olsam "mütevazı olsun da yüz güzelliği kusur kalsın" derdim

Yahu sen de resmen oyuna geliyosun ama bu düşünce için bebeği ertelemek nedemek. Senin kanından, hücrelerinden, canından can olacak o yemişim suratının kime benzediğini. Zaten doğunca o gözle bakmayacaksın, dünyanın en güzel şeyi seninmiş gibi gelecek (yani öyledir herhalde)

Surat ifadenden de olsa belli etme eşin ne diyo bu arada?

Gerçi sana diyorum ama ben olsam aa yeter sıkıldım bu muhabbetten sen değil de bırak annesi babası olarak biz isteyelim inşallah halasına benzer diye vs derdimBi'dahakine öyle de her bir hücresini benden alacak varsın yüzü de sana benzesin tamam he tamam

Sen daha iyi bilirsin ama yaşlarınız çok ideal bence, sırf bu durumdan istemiyosan öyle düşünme derim:26:

gerçekten çok komik duruyor bende bırı dese bana aynen boyle derdım ama sırf bu yuzden ıstmıyorum.....ama bu mantıklı geldı, tum hucresını benden varsın yuzu senden olsun, belkide bu cumleyı duymak ıstıyordur dıcem ama bunuda zamanında soylemıstım, bıkmadan usanmadan yıllardır her konusmada aynı muhabbet olunca söylediğinden sanırım normal dusunemıyorum.....

eşimle paylastım bu aksam o yattı ben uyuyamadım onun yanında aglayamadıgımdan onu uyuyttum aglayarak kalktım halada oturuyorum......
eşimin yorumu: ''ee zaten o(görümcem) bana benzıyor halıyle ona degıl bana benzemıs olur, takma onu he de gec.canı sıkılıyor''gibi teselli etsede elimde degıl cok takıyorum. hatta benım moralımı yerıne getırmek ıcın gorumcemle esımın bebeklık fotolarını gosterdı ''bak bırbırımıze hıc benzemıyoruz zamanla benzedık, yanı bebek bana benzese de bebeklıgımız farklı oldugundan onunla hıc alakası bıle olmaz'' dedı....

hatta dıger eltılerımın cocuklarının gorumcemle hıc alakası olmadıgını ve eltımın cocuklarını gorunce hıc bana benzıyor dıye soylenmedıgnden bahsettı....

öyle ıkna etmeye ve benı tesellı etmeye calıstı ıste....

Güldüm ama canını buna sıkmana güldüm. Yazık değil mi canına ağlıyosun bi'de?
Eşin doğru söylüyo. Kızın amacı belli bile bile niye gözyaşlarını döküyosun...
Biliyorum gıcık ötesi bi'muhabbet ama he deyip geçmeyi öğren ki çocuğun olduğunda da yüzün düşmesin.
Halasına benzeyedebilir eşinin kardeşi sonuçta eşine benzemesi demek bi'nebzede olsa halaya benzemesi demek.
O öyle dedikçe ya hücre muhabbetini yap ya da ayy canım ben de gece gündüz eşime benzesin diye dua ediyorum de. Allah nasip eder bi'yavrun olursa da her fırsatta nasıl aşkla baktıysam eşime benzemiş der durursun. O da kendi kendine bana benziyo der durur.

Bu kız bu muhabbeti kesmez. Valla çocuğun olmadan yaşın geçer onu beklersen tövbe tövbe
Kafanda büyütme bu kadar yapıştır lafı en sonunda da ay canım valla sıktı bu muhabbet bana benzesin diye dua edeceğine sağlıklı olsun diye dua et yiğenine" de utandır biraz.

sadece ilk mesajınızı okudum ve samimiyetle söylüyorum ki gerçekten başıma gelmiş kadar sinir oldum

güzel ama ukalaysa -rica ediyorum akıl vermek olarak algılamayın- siz de ona İNŞALLAH SADECE GÜZELLİĞİ BENZER diyip sözde içten bi kahkaha atıp omzuna ya da dizine dokunun hemen başka bi konu açın neşeli bi şekilde. böylece ateşe ateşle karşılık vermiş oluruz. o zaman da eşinizle aranız bozulacaksa nazınız geçemiyorsa allahından bulsun boşverin. şahsen ben kesin benim tarafımda durmayacak biriyle birleştiririm hayatımı.. o yüzden yaşamasam da bu ihtimalin varlığından haberdarım. Allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın arkadaşım. herkes yaptığıyla anılır şu dünyadan kim ne götürmüş. iyi olsa bize iyiliğinden bahsederdin al şimdi seni ağlattığından bahsediyosun. hamile halinle döktüğün yaşı yüce Allah kimsenin yanına bırakmaz sen içini ferah tut. illa ki bir gün kendi gibisiyle sınanacak.

son olarak yüzünü hiç görmeyeceğim, annesini dahi tanımadığın minnnağa Allahtan uzun sağlıklı başarı dolu bir ömür ve HALASINA ZERRE BENZEMEYEN BİR HUY dilerim Allah doğumunuzda kolaylıklar versin

gerçekten çook ama çok samimi içten bir yorum, çok teşekkür ederim.... henuz hamıle degılım, eşim çok istiyor ama ben bu ruh halınde sırf bu yuzden hayır dıyorum halbukı 30 yasındayım ve cok ıstıyorum...ama ben yınede dogmamıs hatta olmamıs cocugum ıcın olan guzel dıleklerınızı kabul edıyorum:) çok teşekkür ederim..
eşim her zaman savunur benı kardesının karakterını cok ıyı bılıyor, o varken o savunur, yoksa bana der sakın ezdırme kendını dıye, ve kardesını sık sık uyarır ama o ınadına yapar....

evet eden bulur, dilerimki yasasın aynısını ve ben mody e bunları yaptımda çekiyorum desin.....

kardesımın esı hamıle kızı olacak cok sevındım, gelin benı cok sever ve hep dıyor abla ıns. sana benzer dıye ve ona bıle hıc demıyorum: sizin gibi guzel olur ıns. dıyorum, cunku ben cok cektım bu yuzden kardesıme ve esıne en ufak lafını bıle etıyorum annemede ettırmıyorum.(bizim oralarda cok yaparlar kız halaya oglan dayıya muhabbetını.)

ne denir ki havale ettim, gececek elbet, belkide aynı ben olur dimi
çok teşekkür ederim...

rica ederim
belki aynı siz belki aynı eşiniz BELKİ DE AYNI BEN DİYOMUŞUM ŞİMDİ bi görümce daha

kendine benzeyen bebek göresi varsa evlensin doğursun. tabi alan olursa o huyla ban yemem inşallah

rica ederim
belki aynı siz belki aynı eşiniz BELKİ DE AYNI BEN DİYOMUŞUM ŞİMDİ bi görümce daha

kendine benzeyen bebek göresi varsa evlensin doğursun. tabi alan olursa o huyla ban yemem inşallah

ayyyy bu cok ıyıyıdı valla kahkaha attım, bana benzer dıyınce nasıl beynıme ısledıyse artık
manken gıbı hatun ama gel gor bizden baska cekenı yok, olsada kurtulsam ne bıleyım gorumcesıyle kaynanasıyla ugrassa azıcıkta :))

Eee bariz kasıtlı yapıyo ozaman sen de oturmuş ağlıyosun Allah'ın gücüne gider "sağlıklı olsun da" de boşver.
Dedim ya doğduğunda birine benzeyen bir bebek değil bir melek göreceksin zaten. Millet bayılır konuşmaya şimdi kulağından ayak topuğuna kadar aa bana benziyo diyenler çıkacak ohoo

nereli bu hatun burcu neymiş. kesin akrep ya da oğlaktır ha. (yanlış anlaşılmasın bunlar benim görümcemsilerimin burçları) boyu kaçmış ya uzun mu

Genelde oyle bir laf varfir aslinda :) kiz halaya oglan dayiya benzermis..ee tani bir de en nefret ettigin insana :)
Fazla takma cidden benzer, benden soylemesi

aaa bilmezmiyim o durumu, annemın kopyasıym, tanımayan bıle sorar o derece kopyayız ... renk goz boy vs aynı.... babamda tam zıttır annm sarı babam esmer mesela......yne annem renklı goz babam kahve..... babaannem ve halamlar ısrarla aynı babası derler o şekle

ama ayak parmagımın bırı cıkık gıbı estetık durmuyor işte onu bulup aynı annenın ayagı dıyorlar, evet annemın de oyle saklamıyorum ama dğer yerlerıomde komple annem yıne ısrarla babama benzetıyorlar:))

bu modele alıskınım aslında da annem nasıl sorun etmıyormus onu anlamıyorum sorsam ıyı olucak, belki emin oldugu ıcın kendı gıbı oldugundan ıcten ıce gluyordur:))

Benim bebeğim olsa görümceme benzese sevinirim sıkıntı yapmam mesela , görümcem bunu sizinki gibi sıksık dile getirse , ayyy inşallah der dururum ters bişey algılamam. Ama sizi rahatsız etmesinin sebenini anlayamadım.

Normalde de görümcenizle bu konu haricinde de pek anlaşamıyorsunuz sanırım ? Sürekli size ters mi davranıyor. Gıcık etmeye mi çalışıyor.

Eğer öyleyse sizde ona aynısını yapın , hamilelik tribi dersiniz soran olursada 😃

Ama hiiiçbirşey yokken sadece bebeğiniz ona benziycek diye sıkıntı yapıyorsanız sorun görümcenizdr değil bence

Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
nereli bu hatun burcu neymiş. kesin akrep ya da oğlaktır ha. (yanlış anlaşılmasın bunlar benim görümcemsilerimin burçları) boyu kaçmış ya uzun mu

kova .. halbukıde kovayla pek anlasırım ama bununla olmuyor.... hatun 1.87 boyunda, benı ordanda vuruyor... benım 175 falan , benım boylarda bırını gorse hemen laf sokar, hele hatun mını veya tayt falan gıydıyse, boyuna bakmadan bıde tıfıl boyuyla gıyınmeyue calısmıs falan dıye bana laf sokar, benden zayıfını gorur, şişkoya bak hıcmı aynaya bakmaz bu dıye dalga gecer ben 38 beden gıyerım, laf attıılarıda oyle.....ama duymam bunları... sadece sen kendını cok begenme ıstersen bu kadar..... derım.

bırde en az 10 cm topuklu ayakkabı gıyer bana boyle tepeden bakar, herkes boyuna baktıkca kendını podyumda hıssedıp kasılır, ıste bebekte ona benzesınmıste kısa olmasınmıs.... te Allahım:) sabır sabır ya sabır..............

aslında takılmayacak manyakta ıste......ben cok buyutyorum kaldıramıyorum artık sımarıklıgını........

Korkma korkma bak benim annem halalarımı hiç sevmez iki tane halam var.
Annemin 3 kızı

Ben ve en küçük annemin kopyası ben annem olmadan bi'ortama gireyim durdurup sorarlar sen X'in kızı mısın diye. Bi' ablam babama benzer gözleri iri iri ve açık kahve. Hatta annem ablama kızınca hep aynı halası der(babamın tüm kardeşleri iri gözlü/annemlerse çekik çekik) Başka da bi'benzerlik yok. Bariz babama benziyo işte iri gözlü halaya gelene kadar babam var

Ay çok güldüm evet öyle sen merak etme senin bebeğin sana benzer çocuk annesine benzer sen de ona öyle de bul bi koca kendine benzeyen bebişin olsun de😄😜

bende ilk zamankar oyleydım, hatta hep derdım yuzune ve ıcımden de ımrenerek bakardım, inşallah sana benzer dıye. ama öyle bır hal aldıkı.....

ona benzemesı demek, bana benzememesı ıcın gıbı algılatıyor.....sürekli sürekli basına damlayan suyun kursun etkısı gostermesı gıbı oldu artık

Hıııı anladım şimdi o zaman görümcenizin şizofrenik bir durumu var bence :))

aynı benım durum, çekik gözde baskın olabılıyor yanı evet gelene kadar baba var da bu konustukca artık ben ne hal alırım tahmın bıle edemıyorum
onlar 3 kusak aynı tıpmış, ee bızde tum kusak aynı modelız demekkı bızdede baskınlık var demı

bebeğimi cok kısknaıyorum bana benzesın kımselere benzemesın ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…