- 21 Kasım 2020
- 130
- 46
- 18
- Konu Sahibi Gurbet4231
-
Canım merhaba bende aynı sen gibiyim yeni evliyim evde canım sıkılıyor ip aldım bende bebek battaniyesi örmeye başladım benim de içimde o korku var ama diyorum belki bi yakın arkadaşıma hediye ederim bazen de hayal kuruyorum ama hemen kendim bozuyorum o hayalimiDaha yeni evliyim çok canım sıkılıyor bebek battaniyesi örmeye başladım örüyorum. Ama bi yandan da aklıma geliyo doğmamış ortada olmayan çocuğa battaniye örüyorum ya bebeğimiz olmazsa vs diye düşünüyorum acaba örmesem mi hani illede kendi bebeğime örüyorum demiyorum birine hediyede edebilirim
Aynı durumdaymışız iyi sevindim buna tek değilmişimCanım merhaba bende aynı sen gibiyim yeni evliyim evde canım sıkılıyor ip aldım bende bebek battaniyesi örmeye başladım benim de içimde o korku var ama diyorum belki bi yakın arkadaşıma hediye ederim bazen de hayal kuruyorum ama hemen kendim bozuyorum o hayalimi
İnşallahİyi niyetlerle örün iyi olsun inşallah
Olsun onlar içimizdeki umudun ölmediğinin göstergesi ben de herşeyini aldım Bi çocuk yok ortadaDaha yeni evliyim çok canım sıkılıyor bebek battaniyesi örmeye başladım örüyorum. Ama bi yandan da aklıma geliyo doğmamış ortada olmayan çocuğa battaniye örüyorum ya bebeğimiz olmazsa vs diye düşünüyorum acaba örmesem mi hani illede kendi bebeğime örüyorum demiyorum birine hediyede edebilirim
Teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaştığınız içinBende yelek örmüştum mavi renk öyle ip varmış degerlendirmistim.. Ama hep kızımız olacak diye hayal ediyorduk eşimle 8 yıl sonra oldu çocuğumuz ve ben o yeleği oğluma giydirdim.. Etrafımda tanıdığım herkes ördü ve çocuğuna kullandı güzel düşünün kötüyü çağırmayin birşey olmaz bence..
Ne alaka illa çocuk oluncamı yapılcak battaniyeDaha yeni evliyim çok canım sıkılıyor bebek battaniyesi örmeye başladım örüyorum. Ama bi yandan da aklıma geliyo doğmamış ortada olmayan çocuğa battaniye örüyorum ya bebeğimiz olmazsa vs diye düşünüyorum acaba örmesem mi hani illede kendi bebeğime örüyorum demiyorum birine hediyede edebilirim
Doğmamış çocuğa son bilmekle kalmamış ya çocuğum olmazsa diye de dert edinmissinizDaha yeni evliyim çok canım sıkılıyor bebek battaniyesi örmeye başladım örüyorum. Ama bi yandan da aklıma geliyo doğmamış ortada olmayan çocuğa battaniye örüyorum ya bebeğimiz olmazsa vs diye düşünüyorum acaba örmesem mi hani illede kendi bebeğime örüyorum demiyorum birine hediyede edebilirim
Ya aslında kadın doğuma gittim ben kontrolden geçmek istyorum dedi bi sorun var mı veya hamile olursam sıkıntı çıkacak bişey varsa öğrenip tedavi olmak istiyorum dedim bana hiç bakmadan geri gönderdi doktorDoğmamış çocuğa son bilmekle kalmamış ya çocuğum olmazsa diye de dert edinmissinizben her kadına özellikle evlendikten sonra kesinlikle bir kadın doğum uzmanına genel bi kontrolden geçmesini öneriyorum. Böylece çocuk isteme durumunuzu keyfinize göre erteleyebiliyosunuz eğer bir sorun varsa da erkenden tedaviye başlanınca çözümü daha kolay oluyo. Battaniyeye gelecek olursak . Örün gitsin ister başkasına hediye niyetiyle ister kendi meleginize niyetle ne fark eder ki.
Gerçekten çok şaşırdım . Bence başka bir doktora daha gidin. Yumurta rezervlerinizi kontrol ettirmek istediğinizi falan da söyleyin. Gerçi benim ailemde rahinsel çok fazla sorun var en başta bunu söylemiştim sağ olsun doktorum da ne var ne yok her şeye baktı. Bence siz yine de farklı bir doktora gidin çünkü kontrol de olsa kan testleri batın ve vajinal muayeneleri yaparlar. Yumurtalıklara falan bakarYa aslında kadın doğuma gittim ben kontrolden geçmek istyorum dedi bi sorun var mı veya hamile olursam sıkıntı çıkacak bişey varsa öğrenip tedavi olmak istiyorum dedim bana hiç bakmadan geri gönderdi doktor
Daha yeni evliyim çok canım sıkılıyor bebek battaniyesi örmeye başladım örüyorum. Ama bi yandan da aklıma geliyo doğmamış ortada olmayan çocuğa battaniye örüyorum ya bebeğimiz olmazsa vs diye düşünüyorum acaba örmesem mi hani illede kendi bebeğime örüyorum demiyorum birine hediyede edebilirim
Amin inşallahMerhaba canım ben de senin gibi merak sarıp tam 3 battaniye örmüştüm2. Battaniyeyi örerken çalışmalara başlamıştık. 3. Battaniye bitmisti bizde tik yoktu. 8.ayda hamile kaldım çok şükür ama ayni.dusunce bende de vardi bir de hani hep bebek olmadan yapilmaz derler ama bence alakasi yok niyetlere göre her şey. Rabbim istediğiniz zamanda hiç zorlanmadan evlatlar nasip etsin inşallah
Tekrar gidecem sağolun :)Gerçekten çok şaşırdım . Bence başka bir doktora daha gidin. Yumurta rezervlerinizi kontrol ettirmek istediğinizi falan da söyleyin. Gerçi benim ailemde rahinsel çok fazla sorun var en başta bunu söylemiştim sağ olsun doktorum da ne var ne yok her şeye baktı. Bence siz yine de farklı bir doktora gidin çünkü kontrol de olsa kan testleri batın ve vajinal muayeneleri yaparlar. Yumurtalıklara falan bakar
Zaten cevabını kendi kendine vermişsin ne güzelDaha yeni evliyim çok canım sıkılıyor bebek battaniyesi örmeye başladım örüyorum. Ama bi yandan da aklıma geliyo doğmamış ortada olmayan çocuğa battaniye örüyorum ya bebeğimiz olmazsa vs diye düşünüyorum acaba örmesem mi hani illede kendi bebeğime örüyorum demiyorum birine hediyede edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?