- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi BayanHicKimse
Öncelikle merhaba.
Dün gece bu konu yüzünden uyuyamadım, gece 3'te kalktım ağladım. Zaten regl oldum hassasım
Neyse konuya geçeyim ben. Dün eşimin akrabasına iftara gittik. Eşimin annesi,halası, babannesi falan da vardı. Çayda birden bebek konusu açıldı. Eşimin kuzeni isim buluyor, BENİM ÇOCUĞUMA
Bulduğu isimler de saçma sapan, aklı sıra dalga geçiyor bizle. Bu ilk canımı sıktı.
Sonra eşimin babannesi geldi. O da eşimin babasının isminin konulmasını istiyor, ismi x olsun. Karşımıza geçti, çocuğunuzun ismi x olacak dedi. Zaten daha önce de, siz ne koyarsanız koyun ben x dicem demişti
Çok sinirlendim. Tabi orda bişey belli etmemeye çalıştım. Eve geldik, eşim anladı canımın sıkıldığını, üzme kendini dedi nüfus memurluğuna gidecek olan benim, ben ne verirsem o olacak dedi. Tabi beraber karar vericez isme. Ama eşimin dediği gibi olmazsa napıcam, yani ben Ali vermeme rağmen onlar x derse kafayı yerim gerçekten.
Dün gece bu konu yüzünden uyuyamadım, gece 3'te kalktım ağladım. Zaten regl oldum hassasım

Neyse konuya geçeyim ben. Dün eşimin akrabasına iftara gittik. Eşimin annesi,halası, babannesi falan da vardı. Çayda birden bebek konusu açıldı. Eşimin kuzeni isim buluyor, BENİM ÇOCUĞUMA

Sonra eşimin babannesi geldi. O da eşimin babasının isminin konulmasını istiyor, ismi x olsun. Karşımıza geçti, çocuğunuzun ismi x olacak dedi. Zaten daha önce de, siz ne koyarsanız koyun ben x dicem demişti

Son düzenleme: