öyle yaşayıp da çok çok mutlu olan insanlar var . merak etme olmaz öyle bi şey . sen canını sıkma. emzireceksin zaten . kalmaz çocukKzlar ben kaynanamla altlı ustlu oturuorum yeme içme bir . eşimin kendi evi burası.. Bugün 1 buçuk aylık hamile olduğumu öğrendim. Şimdi sorun şu ki ben çocuğumun beni değil kaynanami daha çok sevmesinden korkmaya başladım . bide hiç çocuk kardeş yigen vs bakmadim hic bi bilgim yok çocuk nasıl büyütülür o konuda cahilim yaniannesine bağlı olan çocuklara bakıyorum ozeniyorum ya benimki öyle olmazsa ben eve geçtiğimde o gelmek istemez orda kalırsa ayy ben kısaca çocuğumu kıskanıyorum kızlar bu psikolojiden nasi cikabilirim yardım ediiiinnnn yada gerçekten öyle olursa çocuğumu kendime nasi daha çok alistiririm . neler yapmam gerek. şimdi kesin kaynana kendine alıştırmak istiycek onada eminim
önce sağlıkla kucağına al bebeğini düşünecek çok vaktin var hayırlı olsun
AyyyyBir Semra kaynana adayı gördüm sanki
Bir küçük buzdolabı, bir de ocak.. Aylık 200-250 lira da mutfak butcesi ayirsaniz kendi yemeğinizi kendi evinizde yeseniz... Bence derdin bu olsun.. Su zamanda bir-birlikte yemek mi kaldı? Aşsın aileler artık bunu ya!!
Bebeğini ins sağlıkla kucağına alırsın.. Şimdiden vesveselenme..Elbette babaannesini sevecek. Ona gitmek isteyecek. Ama nene başka, anne başka. O bu havaya burunse de senin yerini alamaz. Yalniz bu şekilde yakın oturma durumunda, nene torunun her istediğini yapan simartan taraf old için kural koyma ve terbiye etmede anne zorluk yaşıyor biraz. Bunlar da kaçınılmaz seyler. Hepimiz yaşıyoruz..
Altlı üstü oturuyorsunuz ama yeme içme bir olmasın çocuk kendi evinde büyüsün yeme içme bir olursa 2 ev gibi hisseder çocuk bunun hastalığı var,uykusu var ikiye bir bir araya gelirseniz çocuğunuz huzursuz olur bir orada bir burada.Kizlar ya kizmayin ama ben bunlari evlendim evleneli daha cocuk ortada hicbisekilde yokken bile dusunuyodummevet yanlış olduğunun farkındayım ama galiba kaynanamda biraz torununu fazla sahiplendiği için korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?