Doğmamış çocuğumu kıskanmaya başladım :)

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kzlar ben kaynanamla altlı ustlu oturuorum yeme içme bir . eşimin kendi evi burası.. Bugün 1 buçuk aylık hamile olduğumu öğrendim. Şimdi sorun şu ki ben çocuğumun beni değil kaynanami daha çok sevmesinden korkmaya başladım . bide hiç çocuk kardeş yigen vs bakmadim hic bi bilgim yok çocuk nasıl büyütülür o konuda cahilim yani annesine bağlı olan çocuklara bakıyorum ozeniyorum ya benimki öyle olmazsa ben eve geçtiğimde o gelmek istemez orda kalırsa ayy ben kısaca çocuğumu kıskanıyorum kızlar bu psikolojiden nasi cikabilirim yardım ediiiinnnn yada gerçekten öyle olursa çocuğumu kendime nasi daha çok alistiririm . neler yapmam gerek. şimdi kesin kaynana kendine alıştırmak istiycek onada eminim

Merak etme anne olunca herşeyi biliyor yapıyorsun tabi hamileliğini boş geçirme bol bol oku öğren
Benim bebeğim de hiç bana bağlı degil o kimseye bağlı degil çok ozgur ruhlu kerata
Bence emzirmek en büyük bag çocukla ben mama ve emzirme birlikte büyütüyorum ama Emin'im ki sadece emzirsem bebeğim pesimden ayrılmaz bi tek beni isterdi

öyle yaşayıp da çok çok mutlu olan insanlar var . merak etme olmaz öyle bi şey . sen canını sıkma. emzireceksin zaten . kalmaz çocuk

bu sahiplenme duygusu ben kotu birsey gormedim birde annelik hormonları tavan yapmıs tabi duygusala bagladınız:) cocugunuzun hep yanında olup siz buyuteceksiniz nede olsa anneden baska birini daha cok sevmez hicbir cocuk

Hic bir cocuk annesi dururken babaannesine baglanmaz. Kuruntularinizdan kurtulun. Hamileliginizin tadini cikartin. Ama evet cocuk babaannesini de sever, kucagina da gider, ayrilirken aglarda. Bunu zamanla kabul edin bebeginiz sadece sizin degil. Onunda torunu olacak. Gercekleri zamanla kabulenin derim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhh.

hormonlar tavan yapmış

çözüm mü evini ayır şimdiden

çocuk iki ev kedisi olmasın

sen evini çocuğuna göre düzenlersin

bu gün içinde uyuyacak uyanacak oynayacak vs vs

bakıcı bile çocuğa kendi evinde bakmalı diyoruz

ha bu arada çok mu küçük yaşın bakım vs için korkma herkes bakıyor

önünde 8 ay var aç oku bak internetin vs de var

ben biraz katıyım bu konularda çocuk benim kv min doğrusu ile değil benim yanlışım ile büyüsün

sonuçta hata da yapsam ben kendim yapayım

ay üşür ayy onu yesin ay ben ayağımda sallayayım vs çekemem ben

çocuğuma kv ye baktırmadım mesela

bakıcı ile büyüdü çoğu kişi olmaz öyle şey diyecke ama benim kafam rahattı ki bu çocuk yetişştirirken çokkkk önemli

Bende de var aynı durum. Ama gel git şeklinde. Arada hormonlar beyne hükmediyor falan bayağı komik aslında.
Eşim "beşiği büyük alalım uyuyana kadar kızımla yatıcam ben" dedi geçen. Nasıl kıskandıysam "boşarım seniii sen kimsin lan ben yatıcam kızımla!!" Diye bağırıyordum aksjajdj
Bide eşim bebeği çok sevecek korkusuyla gizli doğurmayı düşündüğüm günler de oldu.
Psikopatlık levelım 10/10
Geçiyor merak etme. Kısa süreli gel gitler bunlar.

Kizlar ya kizmayin ama ben bunlari evlendim evleneli daha cocuk ortada hicbisekilde yokken bile dusunuyodumm evet yanlış olduğunun farkındayım ama galiba kaynanamda biraz torununu fazla sahiplendiği için korktum

Bir küçük buzdolabı, bir de ocak.. Aylık 200-250 lira da mutfak butcesi ayirsaniz kendi yemeğinizi kendi evinizde yeseniz... Bence derdin bu olsun.. Su zamanda bir-birlikte yemek mi kaldı? Aşsın aileler artık bunu ya!!

Bebeğini ins sağlıkla kucağına alırsın.. Şimdiden vesveselenme..Elbette babaannesini sevecek. Ona gitmek isteyecek. Ama nene başka, anne başka. O bu havaya burunse de senin yerini alamaz. Yalniz bu şekilde yakın oturma durumunda, nene torunun her istediğini yapan simartan taraf old için kural koyma ve terbiye etmede anne zorluk yaşıyor biraz. Bunlar da kaçınılmaz seyler. Hepimiz yaşıyoruz..

O aylık mutfak masrafını yapmamak için çogu bir yiyor zaten. Benim arkadaş var nişanli. Kv bunlara ev almış altli ustlu oturcaklar. Kiz kendi agziyla diyo annnee biz birlikte yiyelim vs vs. Niye mutfak parasindan kar edecekmis

Kizlar ya kizmayin ama ben bunlari evlendim evleneli daha cocuk ortada hicbisekilde yokken bile dusunuyodumm evet yanlış olduğunun farkındayım ama galiba kaynanamda biraz torununu fazla sahiplendiği için korktum
Altlı üstü oturuyorsunuz ama yeme içme bir olmasın çocuk kendi evinde büyüsün yeme içme bir olursa 2 ev gibi hisseder çocuk bunun hastalığı var,uykusu var ikiye bir bir araya gelirseniz çocuğunuz huzursuz olur bir orada bir burada.

Ay daha neler yahu
Olur mu hıc oyle sey .
Sonra cocuk bıraz daha buyuyunce ah 2 saat alsalarda bende rahat rahat bı temızlık yapsam dıyor ınsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…