Önce kıskançlığı bırakın.. farzedin ki torununuz olcak ve gelininiz bunları düşünüyo.. bu şekilde düşünürseniz zaman içinde bu düşüncelerden sıyrılırsınız..
Nasip olursa zaten emzirceksiniz en büyük bağ bu.. sonrasında büyüdükçe oyunlar istiycek.. vakit ayırıp oyunlar oynarsanız.. sinirlendiğinizde bağırmak yerine neyin ne olduğunu güzelce izah ederseniz evladınız zaten size bağlanıcak.. ama dikkat edin bağımlı olmasın..
Üstelik bu düşüncelerden kurtulmazsanız da çok fena kaynana olursunuz.. aman sakin..
hiç merak etme canım sen ona merhametle sevgyle davrandıkca o sana kosa kosa gelir . anneyerini biraey tutmazKzlar ben kaynanamla altlı ustlu oturuorum yeme içme bir . eşimin kendi evi burası.. Bugün 1 buçuk aylık hamile olduğumu öğrendim. Şimdi sorun şu ki ben çocuğumun beni değil kaynanami daha çok sevmesinden korkmaya başladım . bide hiç çocuk kardeş yigen vs bakmadim hic bi bilgim yok çocuk nasıl büyütülür o konuda cahilim yaniannesine bağlı olan çocuklara bakıyorum ozeniyorum ya benimki öyle olmazsa ben eve geçtiğimde o gelmek istemez orda kalırsa ayy ben kısaca çocuğumu kıskanıyorum kızlar bu psikolojiden nasi cikabilirim yardım ediiiinnnn yada gerçekten öyle olursa çocuğumu kendime nasi daha çok alistiririm . neler yapmam gerek. şimdi kesin kaynana kendine alıştırmak istiycek onada eminim
siz olgunsunuz bazı kv kp ler annem babm diye seviyorniye kv nin çocuğunu sahiplenmesini istememesi garip olsun ki
ben de torunumu sahiplenmek istemem
yani ben kimsenin çocuğunu ah annem gel sen benimle kal
annen gitsin içeride iş yapsın modu ile almayı mesela kendimde hak görmem
kv de o imkanı tanımam
oğlum da kendi çocuğunu kendi büyütsün ben benimkini büyütüp çekildim zaten derim
ama burada okuduğum kadarı ile kendi çocuğunu büyütmeyen kv si ile paylaşmak zorunda kalanlar hemen torun çok tatlı deyip ona sarıyorlar
Aynı bizde oyleyiz Canim ama ben calismiyorum sabahtan burdayım hep .
siz olgunsunuz bazı kv kp ler annem babm diye seviyor
daha bugün öğrenip te ne ara kısmanmaya bu kadar senaryolar yazmaya vakit buldun:))Kzlar ben kaynanamla altlı ustlu oturuorum yeme içme bir . eşimin kendi evi burası.. Bugün 1 buçuk aylık hamile olduğumu öğrendim. Şimdi sorun şu ki ben çocuğumun beni değil kaynanami daha çok sevmesinden korkmaya başladım . bide hiç çocuk kardeş yigen vs bakmadim hic bi bilgim yok çocuk nasıl büyütülür o konuda cahilim yaniannesine bağlı olan çocuklara bakıyorum ozeniyorum ya benimki öyle olmazsa ben eve geçtiğimde o gelmek istemez orda kalırsa ayy ben kısaca çocuğumu kıskanıyorum kızlar bu psikolojiden nasi cikabilirim yardım ediiiinnnn yada gerçekten öyle olursa çocuğumu kendime nasi daha çok alistiririm . neler yapmam gerek. şimdi kesin kaynana kendine alıştırmak istiycek onada eminim
daha bugün öğrenip te ne ara kısmanmaya bu kadar senaryolar yazmaya vakit buldun:))
yaş kaç.
hayırlı olsun bu arada.
vesvese yapma:))
Aslinda yazmıştım ben bunları evlendim evleneli dusunmeye başladım diye ama tesekkur ederimm buarada:)daha bugün öğrenip te ne ara kısmanmaya bu kadar senaryolar yazmaya vakit buldun:))
yaş kaç.
hayırlı olsun bu arada.
vesvese yapma:))
benim yigenimde bizde buyudu sayilir anne babasi is dolayisiyla haftanin 2 gunu gorebildiler uzunca bir zaman ama anneyi istememe gibi bir olayi olmadi hicEvet beni anladinizama ne bileyim sonuçta kaynanamla hep bizimle olacağı için korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?