Hangı torununu guzelım ?Kizlar ya kizmayin ama ben bunlari evlendim evleneli daha cocuk ortada hicbisekilde yokken bile dusunuyodummevet yanlış olduğunun farkındayım ama galiba kaynanamda biraz torununu fazla sahiplendiği için korktum
O aylık mutfak masrafını yapmamak için çogu bir yiyor zaten. Benim arkadaş var nişanli. Kv bunlara ev almış altli ustlu oturcaklar. Kiz kendi agziyla diyo annnee biz birlikte yiyelim vs vs. Niye mutfak parasindan kar edecekmis
nerdeeee pazar alışverişi biz yapıyoz onlar harciyo pazar alışverişi.O aylık mutfak masrafını yapmamak için çogu bir yiyor zaten. Benim arkadaş var nişanli. Kv bunlara ev almış altli ustlu oturcaklar. Kiz kendi agziyla diyo annnee biz birlikte yiyelim vs vs. Niye mutfak parasindan kar edecekmis
geleceğin k.validesi nasıl olur an ve an çekseler sizi belgesel olur diyeyim o zaman ben.. hayırlı olsun..
kesinlikle bolbol kitap oku. Mahallenin en mutlu bebeği ve başlarım şimdi anneliğe kitaplarını tavsiye ederimMerak etme anne olunca herşeyi biliyor yapıyorsun tabi hamileliğini boş geçirme bol bol oku öğren
Benim bebeğim de hiç bana bağlı degil o kimseye bağlı degil çok ozgur ruhlu kerata
Bence emzirmek en büyük bag çocukla ben mama ve emzirme birlikte büyütüyorum ama Emin'im ki sadece emzirsem bebeğim pesimden ayrılmaz bi tek beni isterdi
Önce kıskançlığı bırakın.. farzedin ki torununuz olcak ve gelininiz bunları düşünüyo.. bu şekilde düşünürseniz zaman içinde bu düşüncelerden sıyrılırsınız..Kzlar ben kaynanamla altlı ustlu oturuorum yeme içme bir . eşimin kendi evi burası.. Bugün 1 buçuk aylık hamile olduğumu öğrendim. Şimdi sorun şu ki ben çocuğumun beni değil kaynanami daha çok sevmesinden korkmaya başladım . bide hiç çocuk kardeş yigen vs bakmadim hic bi bilgim yok çocuk nasıl büyütülür o konuda cahilim yaniannesine bağlı olan çocuklara bakıyorum ozeniyorum ya benimki öyle olmazsa ben eve geçtiğimde o gelmek istemez orda kalırsa ayy ben kısaca çocuğumu kıskanıyorum kızlar bu psikolojiden nasi cikabilirim yardım ediiiinnnn yada gerçekten öyle olursa çocuğumu kendime nasi daha çok alistiririm . neler yapmam gerek. şimdi kesin kaynana kendine alıştırmak istiycek onada eminim
Dimi ya. Böyle şeyler duymaya ihtiyacim var sanırımöyle yaşayıp da çok çok mutlu olan insanlar var . merak etme olmaz öyle bi şey . sen canını sıkma. emzireceksin zaten . kalmaz çocuk
Çokkkk teşekkür ederim ben böyle şeyler duydukça içim rahatliyor Gerçekten . çok haklisinizHic bir cocuk annesi dururken babaannesine baglanmaz. Kuruntularinizdan kurtulun. Hamileliginizin tadini cikartin. Ama evet cocuk babaannesini de sever, kucagina da gider, ayrilirken aglarda. Bunu zamanla kabul edin bebeginiz sadece sizin degil. Onunda torunu olacak. Gercekleri zamanla kabulenin derim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhh.
Evet beni anladinizbu sahiplenme duygusu ben kotu birsey gormedim birde annelik hormonları tavan yapmıs tabi duygusala bagladınız:) cocugunuzun hep yanında olup siz buyuteceksiniz nede olsa anneden baska birini daha cok sevmez hicbir cocuk
Haklisinizzz çok teşekkür ederimm yorumunuz içinSimdiden bunlari düsünüp kendini heba etme... bebegini kim tasiyor su anda karninda kayinvalide mi sen mi? Cevap belli canim sem tasiyorsun. O bebek senin bebegin sen istemedikce kimse elinden alamaz. Benim üveykayinvalodem öyle sacma sapan konusurdu yok ben oglunu alcam onunla izine gitcem de bilmem ney de bilmem ney bende sinirleniyordum hep simdi diyorum y ne sinirlendin cocuk benim cocugum nedemek onunla türkiyeye izine gitcem felan hic bir .ok yapamaz.
Elebtde bebegine bakmayi da ögrenirsin kimse ögrenerek dogmadi annesinin karninda hepsi tecrübe. Bebegin dogsun hele bi kimse onu senden daha iyi tutamicak kucaginda inan bana
Aynı bizde oyleyiz Canim ama ben calismiyorum sabahtan burdayım hep .ayy tesadüften bu konuyu karşladim
ben çocuğumu kiskanmiyorum ama kaynanamla altlı üstlüyüm..
yemegi kaynanamgilde yiyorum. ne canim çekerse yapıolar:) saolsunlar.:)
sora çay içme ve iniş.. eşimle konuşuyoruz muhabbet sohbet..:)
çalışıyorum evimde bile degilim. akşamlari yorgun geliyorum zaten.
günler böle geçiyor neredeyse 2 yıl oldu çok şükür sorun yaşamadik heran..
bebegimi onlar bakicak zaten.
Off of sormayın ya zaman zaman cok fesatlasiyorum .. bazen kendimden utanıyorummmÖnce kıskançlığı bırakın.. farzedin ki torununuz olcak ve gelininiz bunları düşünüyo.. bu şekilde düşünürseniz zaman içinde bu düşüncelerden sıyrılırsınız..
Nasip olursa zaten emzirceksiniz en büyük bağ bu.. sonrasında büyüdükçe oyunlar istiycek.. vakit ayırıp oyunlar oynarsanız.. sinirlendiğinizde bağırmak yerine neyin ne olduğunu güzelce izah ederseniz evladınız zaten size bağlanıcak.. ama dikkat edin bağımlı olmasın..
Üstelik bu düşüncelerden kurtulmazsanız da çok fena kaynana olursunuz.. aman sakin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?