Doğmamış çocuğumu kıskanmaya başladım :)

Kizlar ya kizmayin ama ben bunlari evlendim evleneli daha cocuk ortada hicbisekilde yokken bile dusunuyodumm evet yanlış olduğunun farkındayım ama galiba kaynanamda biraz torununu fazla sahiplendiği için korktum
Hangı torununu guzelım ?

İyi, öyle yaşasın da anlasin. Başkasının tercubesinden faydalanmak varken bi de kendi tecrübe etsin. 200 lira tasarruf edicem diye birilerinin keyfini beklesin. Sadece yemek mevzuu değil bu, insanların kendilerine özel bağımsız alanları olmalı.. Evlilikte mahremiyet de buna dahil.. Yemek yerken bile başkasına bağımlı olan, hiçbir konuda özgür olamaz.. Azıcık aşım, kaygısız başım!

ayy tesadüften bu konuyu karşladim
ben çocuğumu kiskanmiyorum ama kaynanamla altlı üstlüyüm..
yemegi kaynanamgilde yiyorum. ne canim çekerse yapıolar:) saolsunlar.:)
sora çay içme ve iniş.. eşimle konuşuyoruz muhabbet sohbet..:)
çalışıyorum evimde bile degilim. akşamlari yorgun geliyorum zaten.
günler böle geçiyor neredeyse 2 yıl oldu çok şükür sorun yaşamadik heran..
bebegimi onlar bakicak zaten.

nerdeeee pazar alışverişi biz yapıyoz onlar harciyo pazar alışverişi.

geleceğin k.validesi nasıl olur an ve an çekseler sizi belgesel olur diyeyim o zaman ben.. hayırlı olsun..

kesinlikle bolbol kitap oku. Mahallenin en mutlu bebeği ve başlarım şimdi anneliğe kitaplarını tavsiye ederim

Anlayamıyorum, bu belalı bencil kv ler kendileri hiç gelin olmadılar mi?! Hiç mi halden gençlikten anlamıyorlar? Hep bi 'ben çektim, o da ceksin!' mantığı.

Önce kıskançlığı bırakın.. farzedin ki torununuz olcak ve gelininiz bunları düşünüyo.. bu şekilde düşünürseniz zaman içinde bu düşüncelerden sıyrılırsınız..

Nasip olursa zaten emzirceksiniz en büyük bağ bu.. sonrasında büyüdükçe oyunlar istiycek.. vakit ayırıp oyunlar oynarsanız.. sinirlendiğinizde bağırmak yerine neyin ne olduğunu güzelce izah ederseniz evladınız zaten size bağlanıcak.. ama dikkat edin bağımlı olmasın..

Üstelik bu düşüncelerden kurtulmazsanız da çok fena kaynana olursunuz.. aman sakin..

Demek kisiden kisiye fark ediyor. Benim karakterime de uymuyor. Allah biliyor, ben annemle de aynı binada oturmak istemem. Yoksa bu kv mevzuu da değil yani.. 'Mesafe' sihirli kelime benim için. Mutluluk için, huzur icin şart. Mesafeyi de ben belirlerim işte. Ama bu kadar yakın olunca mesafe falan olmaz, ben beceremem.

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun, eğer anlayışlı bir kayınvaliden varsa büyükten zarar gelmez ilerde bir markete bir yere çıkmak istediğinde her zaman bebeği götüremeyebilirsin mecbur bırakacaksın bence şanslısın bakımıda kolay olur.

öyle yaşayıp da çok çok mutlu olan insanlar var . merak etme olmaz öyle bi şey . sen canını sıkma. emzireceksin zaten . kalmaz çocuk
Dimi ya. Böyle şeyler duymaya ihtiyacim var sanırım annemde diyo kaynananda genç ikiniz birlikte büyütürsunuz ne güzel diyo öyle şeyler duyunca ozeniyorum. Ama genede içimde ki dusuncelere engel olamıyoruummm !!

Çokkkk teşekkür ederim ben böyle şeyler duydukça içim rahatliyor Gerçekten . çok haklisiniz

Simdiden bunlari düsünüp kendini heba etme... bebegini kim tasiyor su anda karninda kayinvalide mi sen mi? Cevap belli canim sem tasiyorsun. O bebek senin bebegin sen istemedikce kimse elinden alamaz. Benim üveykayinvalodem öyle sacma sapan konusurdu yok ben oglunu alcam onunla izine gitcem de bilmem ney de bilmem ney bende sinirleniyordum hep simdi diyorum y ne sinirlendin cocuk benim cocugum nedemek onunla türkiyeye izine gitcem felan hic bir .ok yapamaz.
Elebtde bebegine bakmayi da ögrenirsin kimse ögrenerek dogmadi annesinin karninda hepsi tecrübe. Bebegin dogsun hele bi kimse onu senden daha iyi tutamicak kucaginda inan bana

bu sahiplenme duygusu ben kotu birsey gormedim birde annelik hormonları tavan yapmıs tabi duygusala bagladınız:) cocugunuzun hep yanında olup siz buyuteceksiniz nede olsa anneden baska birini daha cok sevmez hicbir cocuk
Evet beni anladiniz ama ne bileyim sonuçta kaynanamla hep bizimle olacağı için korktum

Haklisinizzz çok teşekkür ederimm yorumunuz için

Allah ağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok yersiz bir düşünce içindesin bundan önce düşünmen gereken başka şeyler olmalı.

saka yapıyorsunuz sanırım
boyle bır dusunceyı cıddıye almam mumkun degıl
daha dogmamıs cocugunu herkesden kıskanan dogunca bıde ustune buyutunce napar alımallah

bebek buyutme mevzusuna gelınce
ben 30 yasıma kadar kucagıma 1 kere bıle bebek almamıs, hastanede hemsıreler bebek boyle tutulur gosterımıyle kendı kızımı ılk kez kucagıma almıs dogdugu gunden berı tek basıma bakan ben 9 aya kadar basarabıldıysem siz haylı haylı bakarsınız merak etmeyın

Aynı bizde oyleyiz Canim ama ben calismiyorum sabahtan burdayım hep .

Off of sormayın ya zaman zaman cok fesatlasiyorum .. bazen kendimden utanıyorummm çok teşekkür ederim yorumunuz için aynen öyle yapicam :)

Arkadaşlar böyle birsey ASLA olamaz. Annenin psikolojik problemi yoksa ve çocuğunu dövüp, azarlamıyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…