- Konu Sahibi asksizmevsim
-
Malesef öyle oluyor ki bu şahsiyetler biz evlenirken bi hakta karismadilar kaynanam cikaripda bi kiyafet bile almadi
Bu sinirini karşı tarafa yansitsaydin belki de sorun çözülmüştu.Dün öğlen konsey toplanmis kocam kaynanam görümcem zaten hamile kaldigimi duyar duymaz isim düşündünüz mu duye sormalarindan anlamaliydim ne kadar sinsi insanlarmis daha iyi anlıyorum neymis cocugumun ilk ismi recep olacakmis ikinciye ben karar verebilirmisim sen kimsin de benim cocugumun ismine karisiyorsun ha onu da gectim zaten var torununun birinin ismi recep onu da geçtim babasi pek hayirli bir adam degilmis zaten b.k yoluna da ölmüş o kisilikte birinin ismini niye çocuğuma koyuyorum asla koydurtmam gerekirse herkesle papaz olurum kocamla bile ama koydurtmam en sinirlendigim nokta bebim çocuğum ya nasil hak sahibi olmaya çalışırlar sakinlesmeye çalışıyorum olmuyo akil verin napayim kızlar
Gostermedigimi nerden biliyorsunuz ki gaza gelmiyorum kusura bakmayin esimi taniyan benim sonuçta kavgayka da hallolmaz tatli dilleBu sinirini karşı tarafa yansitsaydin belki de sorun çözülmüştu.
Amin cnm değil daha yeni isteCinsiyeti belli mi allahım kucağınıza sağlıkla almayı nasip öncelikle direk ve net konuşun bence olmayacak diye
O zaman bunu da yazsaydiniz. Eksik yazmasaydiniz. Gaza getirmek isteyen de yok. Ama nedense herkes öfkesini karşı tarafa göstermeden oflayip puflayip buraya konu açıyor bir hışım gelip. Ne diyeyim çözebileceğinizi düşünüyorsanız bir şey diyemem. Zaten çözebileceğinize inandığınız bir şey dert de olamazGostermedigimi nerden biliyorsunuz ki gaza gelmiyorum kusura bakmayin esimi taniyan benim sonuçta kavgayka da hallolmaz tatli dille
Derdim sizi kirmak degildi ama tepkimi tabi ki gosterdim neyse saolunO zaman bunu da yazsaydiniz. Eksik yazmasaydiniz. Gaza getirmek isteyen de yok. Ama nedense herkes öfkesini karşı tarafa göstermeden oflayip puflayip buraya konu açıyor bir hışım gelip. Ne diyeyim çözebileceğinizi düşünüyorsanız bir şey diyemem. Zaten çözebileceğinize inandığınız bir şey dert de olamaz
Ismiyle yasasin cocugunuz. Recep isteyenlere kapakMiray olacak Allah nasip ederse kızımın adı karisanlara kapak olsun demek istiyorum inşallah ikinci çocuğuma karışacak hakkı vermiycem zaten
Teşekkürler cnm amin rabbim sağ sağlim kucağıma almayı nasip eder inşallahHırs yapıp "Recep Miray" demesinler?
Ismiyle büyüsün, ömrü uzun ve sağlıklı olsun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?