Doğmamış çocuğumun ismine ne hakla karisirlar ?

Buldum erkek olursa kadir zaten cinsiyeti ogrenmeye benle gelmiycek kocam ilerde cinsiyeti ogrenince derim ruyamda gordum diye

Yo, hiç bence rüya gördüm demenize gerek yok. Öyle istemeniz yeterli. 9 ay gebelik ve türlü sıkıntılar çekiyorsunuz, haritaya dönüşmüş bir karın ve şişmiş ayaklar.. Doğum anından bahsetmiyorum bile. İsmini sizin koymanız için bir dünya sebebiniz var yani

7 haftalık bebeğin adını recep mi koymuşlar, nasıl eminler erkek olacağından
kimliğini kayınvalideniz çıkartmayacak siz ya da eşiniz çıkarttıracaksınız ne isterseniz koyarsınız, bunda mesela aedilecek bişey yok ki.

Yıllar geçiyor bazı şeyler hiç değişmiyor

Eskidenmiş cocuğun ismini başkasının koyması hala bu durumun devam ediyor olması üzücü

Benim ismimi babamın amcası koymuş ne alaka hala kızarım anneme babama ismim güzel ama neden siz koymadınızda dıdının dıdısı koydu

Izin vermeyin bence

Azcik bencil ol neden sinirleniyosun ki neden yipraniyosun ki benim xocugum ben karar vericem de bu kadar zor mu alt tarafi kaynana yani

Konu sahibi ne guzel celalleniyorsunuz oyle sakin durulmayin tam gaz devam sifir taviz. Cok tatlisiniz.

Benim ofkem onlardan cok esime susturamiyo butun cenesi bana çıkıyor

Valla yap cnm nedir bu cektiklerimiz ya boyle insanlarin Allah hallahin cezalari bunlar baska birşey değilaklarindan gelsin insan sevinemiyo bille hamile kaldigina
Haklisin cnn densiz hadsizler benim ofkem kocama o virlasin dursun bu onaylamasa ses edemez

Son düzenleme:
Demi haklisin cnm

Klasik rüyamda gördüm onun adı konuldu de..
Kararında net ol bezdirme politikalarına gelme

Allah razi olsun umarim kalbin dogruyu söylüyordur bana boyle diretene asla ikinci çocuğu rüyasında görür bu zaten

Bolca dua et.. Ben çok ettim kızım olsun diye.. Bana direten olmadı isim konusunda ama sakasina bile olsa kaynanamin kayınpederin ismi için güzel isim demesi bile sinirlerimi bozmuştu sni hayal bile edemiyorum... Sırf o laftan sonra kız olsun diye yatıp kalkıp dua ettim.. Tabiki öncelik sağlıklı olması ama kizim olsun istedim hep şükür ki kız bebeğim.. Sanada hayırlı sağlıklı bi kız evlat nasip etsin rabbim.. Gerçi o zamanda kaynana benim adimda güzel diyor ama... Neyse.....

İnşallah canim saglikli sihhatli olsun ds erkek dr olsa o ismi koydurmuycam zaten de kiz olursa isim bulayım zaten bunkara cinsiyetini demiycem

yine çocuğun ismine karışan kaynana kayınbaba modeli bu tiplere ne oluyor anlamıyorum
hele kaynana isimlerini kız çocuğuna koymalar
ya kadın senden nefret ediyor niye kkoysun kızına senin ismini tavrınızı beğendim asla vazgeçmeyin

burada böyle konu açan kadınlar gibi ama eşimle kavga edeceğiz yok küserler diye pıs pıs yerinizde oturmayın

benimde aklıma o geldi mıyıl mıyıl mız mız ama eşim beni parçalar boşar kaynanam burnumdan getiriri diye korkudan ödü patlamıyor helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…