- 25 Aralık 2015
- 2.697
- 2.507
- 133
- 32
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
Valla yap cnm nedir bu cektiklerimiz ya boyle insanlarin Allah haklarindan gelsin insan sevinemiyo bille hamile kaldiginaGozun aydın cnm bende oyle yapayim
Buldum erkek olursa kadir zaten cinsiyeti ogrenmeye benle gelmiycek kocam ilerde cinsiyeti ogrenince derim ruyamda gordum diye
Azcik bencil ol neden sinirleniyosun ki neden yipraniyosun ki benim xocugum ben karar vericem de bu kadar zor mu alt tarafi kaynana yaniDün öğlen konsey toplanmis kocam kaynanam görümcem zaten hamile kaldigimi duyar duymaz isim düşündünüz mu duye sormalarindan anlamaliydim ne kadar sinsi insanlarmis daha iyi anlıyorum neymis cocugumun ilk ismi recep olacakmis ikinciye ben karar verebilirmisim sen kimsin de benim cocugumun ismine karisiyorsun ha onu da gectim zaten var torununun birinin ismi recep onu da geçtim babasi pek hayirli bir adam degilmis zaten b.k yoluna da ölmüş o kisilikte birinin ismini niye çocuğuma koyuyorum asla koydurtmam gerekirse herkesle papaz olurum kocamla bile ama koydurtmam en sinirlendigim nokta bebim çocuğum ya nasil hak sahibi olmaya çalışırlar sakinlesmeye çalışıyorum olmuyo akil verin napayim kızlar
Benim ofkem onlardan cok esime susturamiyo butun cenesi bana çıkıyorhamile halinle kendini strese sokma ayni sorunu kuzenimin eside yasiyor 1 saat önce ayni sorunu yasadik ve tartistik...
kaynanasi(yengem) ne isim koyarsan koy ben cocuga ömer derim baska da bir isimle seslenmem dedi kizcagiz hamile haliyle krize girdi...
ona da soyledim sana da söylüyorum sen ve esin ne karar verdiyseniz cocugunuza o isimi koyun ve sizin koydugunuz isimden baska bir isimle seslenirse kayinvaliden o anda tepkini goster gerekirse cocugunu bir süre gösterme böyleleri bundan anliyor ...
Yok lafin yeri gelsin gorur onlar şimdilik susuyorum esimin azicik siniri gecsin burnundan getiricemAzcik bencil ol neden sinirleniyosun ki neden yipraniyosun ki benim xocugum ben karar vericem de bu kadar zor mu alt tarafi kaynana yani
Haklisin cnn densiz hadsizler benim ofkem kocama o virlasin dursun bu onaylamasa ses edemezValla yap cnm nedir bu cektiklerimiz ya boyle insanlarin Allah hallahin cezalari bunlar baska birşey değilaklarindan gelsin insan sevinemiyo bille hamile kaldigina
Demi haklisin cnmYıllar geçiyor bazı şeyler hiç değişmiyor
Eskidenmiş cocuğun ismini başkasının koyması hala bu durumun devam ediyor olması üzücü
Benim ismimi babamın amcası koymuş ne alaka hala kızarım anneme babama ismim güzel ama neden siz koymadınızda dıdının dıdısı koydu
Izin vermeyin bence
HaklisinYuzyuze gelince koymak istemiyorum degil koymuycam demelisin .
Allah razi olsun umarim kalbin dogruyu söylüyordur bana boyle diretene asla ikinci çocuğu rüyasında görür bu zaten
Yok gelmem zaten cok kararlıyımKlasik rüyamda gördüm onun adı konuldu de..
Kararında net ol bezdirme politikalarına gelme
Bolca dua et.. Ben çok ettim kızım olsun diye.. Bana direten olmadı isim konusunda ama sakasina bile olsa kaynanamin kayınpederin ismi için güzel isim demesi bile sinirlerimi bozmuştu sni hayal bile edemiyorum... Sırf o laftan sonra kız olsun diye yatıp kalkıp dua ettim.. Tabiki öncelik sağlıklı olması ama kizim olsun istedim hep şükür ki kız bebeğim.. Sanada hayırlı sağlıklı bi kız evlat nasip etsin rabbim.. Gerçi o zamanda kaynana benim adimda güzel diyor ama... Neyse.....
yine çocuğun ismine karışan kaynana kayınbaba modeli bu tiplere ne oluyor anlamıyorumDün öğlen konsey toplanmis kocam kaynanam görümcem zaten hamile kaldigimi duyar duymaz isim düşündünüz mu duye sormalarindan anlamaliydim ne kadar sinsi insanlarmis daha iyi anlıyorum neymis cocugumun ilk ismi recep olacakmis ikinciye ben karar verebilirmisim sen kimsin de benim cocugumun ismine karisiyorsun ha onu da gectim zaten var torununun birinin ismi recep onu da geçtim babasi pek hayirli bir adam degilmis zaten b.k yoluna da ölmüş o kisilikte birinin ismini niye çocuğuma koyuyorum asla koydurtmam gerekirse herkesle papaz olurum kocamla bile ama koydurtmam en sinirlendigim nokta bebim çocuğum ya nasil hak sahibi olmaya çalışırlar sakinlesmeye çalışıyorum olmuyo akil verin napayim kızlar
benimde aklıma o geldi mıyıl mıyıl mız mız ama eşim beni parçalar boşar kaynanam burnumdan getiriri diye korkudan ödü patlamıyor helal olsunSen bu kararlılıkla zaten koydurtmazsın:)
Dert edip, sinir yapmana değmez.
Keşke bdvde herkes senin gibi olsa, eziklenip kocasının ve kocasının ailesinin lafından çıkamayanlara, bi de üstüne sızlananlara benzemiyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?