Doğmamış çocuğumun ismine ne hakla karisirlar ?

Be de girtlakliycam hele bi inat edio recep koysun butun sulalesiyle arayi bozarim sevdirmem bile çocuğumu kendi bilir sonucta yetistiren benim demi gun boyu da ismiyle hitao edecek bnm bakalım el mi yaman bey mi

Bazi insanlar hep cahil kalacak bunu daha iyi anlıyorum simdi çünkü Allah onlara beyin vermemiş

kesinlikle katılıyorum..
bende şu an hamileyim ve cinsiyeti belli olur olmaz isim konu oldu kayınbabamın ismini koyar mıyım acaba diye yoklamalar ki kendini severim ama adını sevmiyorum.isim bulma çabaları falan...
kaynım oğluna eşimin adını ve bir isim daha koydu.şimdi bizde kaynımın adını ve benim istediğim isim olacak neyse ki iki isim uyumlu oldu ve istediğim ismi kullanacağım..
kızımda hiç şansları yoktu tek isim ve istediğim ismi verdim yavrum a bunda da eşim i kırmak istemedim..

Bu konu defalarca başka başka anneler tarafından açılıyor. Ben sonucu merak ediyorum? Dediğinizi söktürebiliyor musunuz? Sonuç ne oluyor ya? Çok meraktayım. Benim de kızımın ilk ismini eşim annesi ve kizkardeşleriyle karar verdi, ama bunu kabul etmiyor tabi, bu tamamen benim fikrim diyor. Ama hissediyorum, beraber düşündüler. Net bi kanıtım olmadığı için, yani kendi kararı olduğunu Israrla söylediği için, ismi kabul ettim... Bi de böyle bişey için, o halimde kavga edecek takatim olmadığı için...

Benim kv ile ismim ayni ordan yirttim kizimin adini sahsen ben koydum kv bi iki begendigi ismi soyledi yok dedim onlari begenmiyorum pek dedim kendi 3 tane kizinin adini onun bunun adini koymamis diledigini sevdigini koymus birakta bir tane kizimin adini ben vereyim dimi.

Siz bir isim bulun bu olacak deyip kestirip atın. Ben hamile kaldığımda cinsiyeti henüz belli değilken soranlara kız olursa bunu erkek olursa bunu koyacağız dedim kimse karışamadı. Gerçi biz eşimle ortak karar almıştık. Eşini ikna et ikinizinde ortak kararı bir isim olsun diğerlerini boşver konuşsunlar.

Hamileliginin basindasin biraz sakin olmaya çalış. O bebek sana ve esine ait. 3. kişiler konuşur konuşur durur bosver her soylenene kulak vermemeye calis. Bnmde hamileligimin basi cok sorunlu gecti kv'nin densizlikleri yüzünden. Sonra dedim ki bu kadar kafaya takip bebisimi ve kendimi strese sokmiyim. Hic birini kaale almıyorum davranislarimlada belli ediyorum kv kisiside farkinda durumun. Bebisini strese sokma. Kimse karisamaz sen esinle orta yolu bulmaya bak.

"Koymıcam" deyin kestirin atın. Sakın sessiz kalmayın, anne olacaksınız, o sizin bebeğiniz her hakkı size ve eşinize ait.
Eşiniz sessizse, haklar size devrediyor ve tüm insiyatif size geçiyor

Nefret ediyorum isim mevzularından yaa

yav hangi konuyu okuyorsam kendimi buluyorum ilkinde koydurtmasa bile ikincide napar eder koydurur biz isim verdik cüzdanı çıktı doğumuma gelmediği gibi telde cüzdan değişmiyo mu değiştirin dedi sakın sakın istediğiniz ismi verin en doğal hakkı ana babadan soruluyor isim öte tarafda

Haklisin herkese teşekkür ediyorum sakinlestim yavruma yazik ben uzulunce hisseder

Kararliyim kimse kusura bakmasin agizlarina tikarim o lafi esime de derim bide eşimin ki de mantiksizlik evet ilk esinden olan evladina zerre duskun değil ama yazik cocuga ya kimse istemiyor adini bile layik görmüyor lar açıkçası babasindan bile daha vvicdanliyim cocuk geldi mi bagirmam etmem kalbi kirikmasin diye elimden geleni yapıyorum ama bunlar da vicdan da yok merhamette

Karıştırmayacaksınız buna asla müsaade etmeyeceksiniz. İlk çocuğumun ismini eşimle birlikte koydum. İkincisinin erkek olduğunu duyunca eşimin dedesi ve babasının ismini koymak istediler çift isim yani. Neymiş dedesi ölmüşmüş onun adı olmalıymış diğeri ise kayınpederime saygıdanmış. Hiç kimse kusura bakmasın kayınpederim hayatta zaten Allah uzun ömür versin ailede bir xx varken ikinci xx'e hiç gerek yok. Ölmüş birinin ismini koymayı ise hiç düşünmüyorum eğer düşünmüş olsam eşimin dedesine gelene kadar benim babamda öldü çocuğun kendi dedesi üstelik onun ismini koyardım emin olun dedim ve konuyu orada kestim. Sonuç kızımın istediği isim oldu.

Biz onu saymiyoruz diye o yok bizim icin diyo ablasi annesi üzüldüm cocuga annesi de yollamiyor zaten geldiginde hırsız tuttular cocugu yok okanin degil dediler neler neler dediler nasil insanlarmis annesinin ablasinin dedigi cogu seyi demedim esime bilmiyorum dogru mu yapiyorum yanlis mi

Böyle insanlar olse de dubya kurtulsa bunlardan

Ne şekilde ölmüş? Nasıl bir adammış? Merak ettim. İsmi konursa huyu çeker diyorsunuz haklısınız da, genetik bilimi diye birşey var ismini koymasaniz da çekebilir sonucta çocuğun dedesi. Yerinizde olsam bu kadar kınamazdim. Bizde hamile kadinlara, akrabaları kınama çocuğun ona çeker, derler. Ayrıca kendi babalari yani onlar sizin gibi düşünmez..

Kendi torunları için mi diyorlar bunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…