- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Daha çok aile içinde okuyor böyle pislikler . Allah hepsinin belasını versinDışarıdakilerden korumaya calismani anliyorum ama aile içinde çok abartılı buldum tepkinizi kendinizi durduramiyirsabuz yardim alın
Merhabalar .
Dün geceden beri manyak gibi kafami meşgul eden sorunu paylaşmak istedim sizinle . Inşallah birileri yanlış düşündüğümü söyler ...
Benim 5 yasında bir kız yeğenim var . Çok bağlıyız birbirimize elime doğdu desem yeridir . Sık sık bir araya da geliriz . Yeğenimin yanina herhangi bir erkek ( amcası, dedesi , büyükbabası, kendinden büyük kuzenleri ... ) tüylerim diken diken oluyor . Çekip yanından almak istiyorum ona zarar verirler diye. Özellikle de altında etek elbise falan varken bu vesveselerim daha da artıyor . Hemen gidip tayt giydiriyorum . Ailemizde allaha şükür bugüne kadar hiç taciz vs vakası olmadı ama o kadar çok haber dinliyorum öyle şeyler görüyorum ki manyak oldum iyice .
Şimdi allah nasip ederse bizim de bir kızımız olacak . Sabaha kadar döndüm durdum . Yeğenimi bu kadar sahiplenmişken kendi evladıma karşı çok daha fazla olur . Baskıcı kısıtlayıcı bir anne olmak istemiyorum ama bu gidişle o çocuk doğunca iyice paranoyak olacağım . Boyle hisseden var mi ? Ben bu sorunu nasıl aşabilirim
Eğer bu kadar sıkarsanız çocuğunuz erkeklerden nefret eden bir paranoyak olabilir. Siz neden bu kadar korkuyorsunuz peki? Çocukluğunuzda yaşanmış şimdi çok hatırlamadığınız bir olay olabilir mi?
Öyle bir geçmişiniz mi var aile arasında felan neden böyle düşünüyorsunuz kiMerhabalar .
Dün geceden beri manyak gibi kafami meşgul eden sorunu paylaşmak istedim sizinle . Inşallah birileri yanlış düşündüğümü söyler ...
Benim 5 yasında bir kız yeğenim var . Çok bağlıyız birbirimize elime doğdu desem yeridir . Sık sık bir araya da geliriz . Yeğenimin yanina herhangi bir erkek ( amcası, dedesi , büyükbabası, kendinden büyük kuzenleri ... ) tüylerim diken diken oluyor . Çekip yanından almak istiyorum ona zarar verirler diye. Özellikle de altında etek elbise falan varken bu vesveselerim daha da artıyor . Hemen gidip tayt giydiriyorum . Ailemizde allaha şükür bugüne kadar hiç taciz vs vakası olmadı ama o kadar çok haber dinliyorum öyle şeyler görüyorum ki manyak oldum iyice .
Şimdi allah nasip ederse bizim de bir kızımız olacak . Sabaha kadar döndüm durdum . Yeğenimi bu kadar sahiplenmişken kendi evladıma karşı çok daha fazla olur . Baskıcı kısıtlayıcı bir anne olmak istemiyorum ama bu gidişle o çocuk doğunca iyice paranoyak olacağım . Boyle hisseden var mi ? Ben bu sorunu nasıl aşabilirim
Hatırladığım hiçbir şey yok . Ama belki de bilinçaltımda varÖyle bir geçmişiniz mi var aile arasında felan neden böyle düşünüyorsunuz ki
Tamam koruyup kollamanızı anlarım ama bir yere kadar çok aşırısı hem çevrenize hem size zarar
Çok küçükken olan hatırlamadığınız şeyler olabilir.Eskiden yoktu . Yeğenimden sonra başladı kızımdan sonra arttı . Hatırlamadığım bir olay olsa acaba böyle hortlar mi
Olabilir .yoksa durup dururken niye böyle bir tepki oluşturasınız ya da annelik iç güdüsü bilemedim kimsenin günahını da alamayız kiHatırladığım hiçbir şey yok . Ama belki de bilinçaltımda var
Aynı ben her cumlen . Benimde yegnim 8 yaşında annesi ne her zaman yanından ayırma diyip duruyorumMerhabalar .
Şimdi allah nasip ederse bizim de bir kızımız olacak . Sabaha kadar döndüm durdum . Yeğenimi bu kadar sahiplenmişken kendi evladıma karşı çok daha fazla olur .esime anlatıyorum boyle sacma sapan seyler dusunme deyip gecistiriyor . Baskıcı kısıtlayıcı bir anne olmak istemiyorum ama bu gidişle o çocuk doğunca iyice paranoyak olacağım . Boyle hisseden var mi ? Ben bu sorunu nasıl aşabilirim
Hamilesiniz, bu kadar canınızı sıkmayın. Bebiş hisseder, endişeleriniz onu kötü etkileyebilir Allah korusun.Merhabalar .
Şimdi allah nasip ederse bizim de bir kızımız olacak . Sabaha kadar döndüm durdum . Yeğenimi bu kadar sahiplenmişken kendi evladıma karşı çok daha fazla olur .esime anlatıyorum boyle sacma sapan seyler dusunme deyip gecistiriyor . Baskıcı kısıtlayıcı bir anne olmak istemiyorum ama bu gidişle o çocuk doğunca iyice paranoyak olacağım . Boyle hisseden var mi ? Ben bu sorunu nasıl aşabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?