- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Kendi babanızdan bile şüphe duyuyorsunuz farkında mısınız? Eşinizinde yeğeninize dokunmasına izin vermiyor olmalısınız. Çok sağlıklı gelmedi bana tavrınız. Normalde benimde koruyucu bir yapım vardır ama bu kadar değilim.Yeğenimin yanina herhangi bir erkek ( amcası, dedesi , büyükbabası, kendinden büyük kuzenleri ... ) tüylerim diken diken oluyor .
Daha çok aile içinde okuyor böyle pislikler . Allah hepsinin belasını versin
Yok haklisiniz. Benim 9 aylik oglum var. Sizin kadar olmasa da ben de bu konuda paranoyagim. Guven vermeyen insanlarla asla yalniz birakmam. Cocuga bunu yansitmadan kimlerle yalniz kalacagina siz karar verebilirsiniz bence.Merhabalar .
Dün geceden beri manyak gibi kafami meşgul eden sorunu paylaşmak istedim sizinle . Inşallah birileri yanlış düşündüğümü söyler ...
Benim 5 yasında bir kız yeğenim var . Çok bağlıyız birbirimize elime doğdu desem yeridir . Sık sık bir araya da geliriz . Yeğenimin yanina herhangi bir erkek ( amcası, dedesi , büyükbabası, kendinden büyük kuzenleri ... ) tüylerim diken diken oluyor . Çekip yanından almak istiyorum ona zarar verirler diye. Özellikle de altında etek elbise falan varken bu vesveselerim daha da artıyor . Hemen gidip tayt giydiriyorum . Ailemizde allaha şükür bugüne kadar hiç taciz vs vakası olmadı ama o kadar çok haber dinliyorum öyle şeyler görüyorum ki manyak oldum iyice .
Şimdi allah nasip ederse bizim de bir kızımız olacak . Sabaha kadar döndüm durdum . Yeğenimi bu kadar sahiplenmişken kendi evladıma karşı çok daha fazla olur .esime anlatıyorum boyle sacma sapan seyler dusunme deyip gecistiriyor . Baskıcı kısıtlayıcı bir anne olmak istemiyorum ama bu gidişle o çocuk doğunca iyice paranoyak olacağım . Boyle hisseden var mi ? Ben bu sorunu nasıl aşabilirim
Bildigim birşey varsa yoldan çıkmış insan etek pantolon dinlemiyor çarşafa soksan yine yapar şahsen benimde kızım olsa gözümden sakınırım diye düşünüyorum ama bir çocugu korumak için baskıcı olmak gerekmiyor sadece gözün üstünde olsun kimseye güvenme ama bebegini de sıkma etegini de giysin valla ben bezi giydirip salıcam gezsin dursun yapacak her türlü yapıyor zaten fakat dikkat et kimseye bırakma kucaga almalarına izin verme erkeklerin bu devirde babana bile güvenmek zor ondan yani ama bunu bebegini sıkarak degil de onu koruyarak yap sıkmak çözüm degilMerhabalar .
Dün geceden beri manyak gibi kafami meşgul eden sorunu paylaşmak istedim sizinle . Inşallah birileri yanlış düşündüğümü söyler ...
Benim 5 yasında bir kız yeğenim var . Çok bağlıyız birbirimize elime doğdu desem yeridir . Sık sık bir araya da geliriz . Yeğenimin yanina herhangi bir erkek ( amcası, dedesi , büyükbabası, kendinden büyük kuzenleri ... ) tüylerim diken diken oluyor . Çekip yanından almak istiyorum ona zarar verirler diye. Özellikle de altında etek elbise falan varken bu vesveselerim daha da artıyor . Hemen gidip tayt giydiriyorum . Ailemizde allaha şükür bugüne kadar hiç taciz vs vakası olmadı ama o kadar çok haber dinliyorum öyle şeyler görüyorum ki manyak oldum iyice .
Şimdi allah nasip ederse bizim de bir kızımız olacak . Sabaha kadar döndüm durdum . Yeğenimi bu kadar sahiplenmişken kendi evladıma karşı çok daha fazla olur .esime anlatıyorum boyle sacma sapan seyler dusunme deyip gecistiriyor . Baskıcı kısıtlayıcı bir anne olmak istemiyorum ama bu gidişle o çocuk doğunca iyice paranoyak olacağım . Boyle hisseden var mi ? Ben bu sorunu nasıl aşabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?