merhaba kızlar ben 25 yasındayım bu yasıma kadar "AdAM GİBİ ADAM" diyebilecegim hiç kimse cıkmadı karsıma beni gerçekten gönülden seven biri olmadı hiç kimle tanıssam vazgeçtim 5 günden sonra sohbet cinselliğe geliyordu nefret ettim artık erkeklerden neden uckurlarını düşünüyorlar ki ben artık inanmıyorum dogru bi insanla tanıscamı ümidimi kestim artık
benim gibi düşünüpte hayatı birden degişen ler yorum yazar mısınız ??[/QUO
canım bende senin gibi düşünürdüm ailemin benim için seçtiği iyi biriyle evlenecektim kararlıydım 8yıl önce eşimle tanıştım biz birbirimizi çok sevdik başlarda ailem istemedi ama o ailemede kendini sevdirdi şimdi 3yıllık evliyim mutluyum çocuksuzumsanırım bizim eksik yanımız bu inşallah seninde hayatını değiştirecek sevebilecek birisi çikar karşına umudnu kaybetme:)
merhaba kızlar ben 25 yasındayım bu yasıma kadar "AdAM GİBİ ADAM" diyebilecegim hiç kimse cıkmadı karsıma beni gerçekten gönülden seven biri olmadı hiç kimle tanıssam vazgeçtim 5 günden sonra sohbet cinselliğe geliyordu nefret ettim artık erkeklerden neden uckurlarını düşünüyorlar ki ben artık inanmıyorum dogru bi insanla tanıscamı ümidimi kestim artık
benim gibi düşünüpte hayatı birden degişen ler yorum yazar mısınız ??
Ayynen senin gibi düşünürken 25imde birden eşimle karşılaştım çok aşık oldum yanii aşk neymiş damarlarıma kadar hissettim aramadığında yemeden içmeden kesildim kavgalarda geceleri uyuyamadım aşk gerçekten acı demek... Ailem kesinlikle istemedi herkeze göğüs gerdim istiyorum seviyorum bu adamı çok farkı dedim ...Neyse sonuç 4 yıllık evliyiz 2 yıl da çıktık yani 6 yıldır hayatımda bi de oğlumuz var sana ne öğrendim söyleyim mi... Erkeklerin heps aynı sevmeye hi birisi değmez çok sevdiim gözlerim resmen kör oldu herkezi karşıma aldım değermiydi diye düşünmeye başladım son bii kaç gündür hepsi aynı o yüzden mantık evlliği yap...farklı erkek yok hepsi aynı çevremde ne kadar evlilik varsa hepsi monotonlaşmış kaygısız umursamaz kocalardan oluşuyo...Ben kendimce çok fedakarlık ettiğimi düşünüyorum ama aynını o yapmadı asada yapmaz yapan erkek varmı bilmem olsa da beni bulmazdı zaten... Sevilmeyi haketmiyorlar bence sen o yüzden seni rahat ettirecek aileninde onayladığı birini bul...[/QUOTE
cok tesekkür ederim tavsiyelerin için..gerçekten
seni çok iyi anlıyorum canım yaa iinşallah iyi olur sonumuzBen de gerçek aşkı bulamayanlardanımŞimdiye kadar 2 tane ciddi ve uzun süreli ilişkim oldu, onun dışında kısa süre takıldığım insanlar oldu. Her seferinde ilk başta aşık olduğumu sanıp mutluydum, ama hepsinin sonu aynı oldu. Ayrılan ben de olsam karşı taraf da olsa, sonunda aşkımın bittiğini farkettim hep. İlk heyecanı hissedemedim hiç. Şu an yine birisi için aşkımdan ölüyorum, ona açılmayı çok istiyorum bu sefer aşk diye hissettiğim şeyin çok farklı olduğunu düşünüyorum, ancak yine eskiler gibi olur da yürümez ve aşkım biter diye korkuyorum. Ki ben erkeklerden öyle nefret falan da etmiyorum. Amaç "doğru" insanı bulmak ise, iyi huylu işte evlenilecek erkek dediğimiz tipleri buluyorum ancak "gerçek aşk" diye nitelendiremiyorum bunu. Mantık evliliği düşünsem bulurdum ancak "doğru" diye nitelendirilen kişilere de aşk hissedemiyorum. Oof ben aşkın hiç bitmemesini istiyorum ama olmuyor galiba
Bende gerçek aşkı doğru insanı bulup kaybeden biriyim(gerçekten sevdik ama bazı şeyler engel oldu vazgeçmem gerkti nedenlerim vardı aradan yıllar geçti artık yoruldum ben uğraşsamda aynı noktadayım boşyere sevdamdan vazgeçmiş oldum Pişmanım
Buldum sanırım.
Allah utandırmasın.. :)
ben de bulamadım çünkü yok...
ben de bulamadım çünkü yok...
Bende gerçek aşkı doğru insanı bulup kaybeden biriyim(gerçekten sevdik ama bazı şeyler engel oldu vazgeçmem gerkti nedenlerim vardı aradan yıllar geçti artık yoruldum ben uğraşsamda aynı noktadayım boşyere sevdamdan vazgeçmiş oldum Pişmanım
​ayy cok üzüldümmm ya kıyamampişman olma lütfen
Aranmakla bulunmuyor zaten tatlım aniden çıkıveriyor karşına ve'' işte işte bu evet gerçketen bu ''O'' NASILDA BENDEN BİR PARÇA''diyorsun kiiii orda film kopuyor ve kaybediyorsun ,gidiyor ardına bakmadaan geçmişi silmiş,herşeyi yakmış bitirmişbunun adı işte ''AŞK'' oluyor çünki neden kavuşmak yokki bu filmin sonunda o yüzden...
bnde 25 yasındayım
gerçektende kör kütük aşık olamadım yani karsılıklı hayatımın adamı diyeceğim biri çıkmadı karsıma
en son birini sevdim dedim galiba bu ama oda benden habersiz
haklısın sanırım bende bulamıycam gerçek askı
sadece çocuk sahibi olmak için evlenicem
ama şunu merak ediyorum gerçek aşk tan kasıt nedir nasıl anlıyoruz onun gerçek aşk dogru insan oldugunu
pişman olmamak üzülmemek elde değil malesef
hep tamda bu dediğimde
yanıldım her defasında
aşkı hiç aramadım zaten bu zamana kadar da kimseyle çıkmadım karşıma çıkan kişilerde hep kendi menfaatleri düşünen kişilerdi ...ne aramakla sahip olabilirsin ne de beklemekle gerçek aşk yok o seni bulur gibi laflar da hikaye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?