- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- 373
Bulamazssın güzelim,bu kesin ve katı ruh halinle zor,çok zor senin işinben de bulamadım çünkü yok...
Aynı fikirde değilim yorumunada rep verişim sadece dikkat çekmek amaçlı,sana hep kötü denk gelmişse,yada sen insanlara hep kuşkuyla bakıp ve sonuçta da düşündüğün gibi bir şeyle karşılaşmışsan olması gerekeni bulmuşsun bence,ayrıca senin hikaye dediğin şeyleri ancak yaşayanlar bilir.Ve dediğin gibi hikayedediğin şeylere sana tarihten örneklerle katılabilirim örnek;Yusuf-Züleyha,Tahir- Zühre-Ferhat-Şirin,Kerem-Aslı ve böyle sürüp gidiyor bence sen bu yaşanmışlıkları bir kez oku derim belki fikrin değişir ne dersin?Ayrıca menfaat düşkünlüğü gösterenlere kesin altyapıyı sen hazırlamışsındır unutmaki karşındakiler sen müsaade ettiğin ölçüde senden istifade ederler.sevgilerimle.
Leyla ile Mecnun'u unutmuşsunuz ... Kişiliğimi bilmeden beni tanımadan beni suçlu duruma düşürmüşsünüz ...
Evet haklısın hatta ROMEO veJULIET i de dahil edebiliriz artı kişiliğin zaten tavrınla bizzat yakından alakalı ,sen çok sevgi dolu birisinde sımsıcak birde kalbin varda ben mi biraz anlayış kıtı biriyim dersin ?amacım suçlamak değil sevgi herşeydir mesajını verebilmekti anlayana tabiki.
sizin ki biraz abartıya kaçtı gerçek dünyaya dönelim benim dediğim gibi günümüzde menfaatten ,yalandan dolandan başka bir şey düşünmeyen insanlar mı çok dünya da yoksa aşk hikayeleriyle gözü dönmüş sevgiye ,aşka susamış insanlar mı çok ...dünya toz pembe hayallerle kaplı değil malesef gönül isterki toz pembe olsun herşey ama değil gerçekleri görmek lazım...
Öncelikle bir günaydnlaşalım Ceren eğer burada isen.Bana nasıl demiştin- beni tanımadan suçluyorsunuz-şimdi sen aynısını yapıyorsun sanki;bu bağlamda da birbirimizi tanmadığımız AÇIK ve NET.Asla tarzım değildir tartışma ortamı,polemik yaratmak,kin+nefret evvela bunları bilmeni isterim.Bu konuda da son sözüm şöyle olur:ZEVKLER ve RENKLER tartışılmaz benim rengim PEMBE ise seninki SİYAH görünüyor,o siyah dünyanda kendi haline mutlu ol mutlu kal ...
Bende gerçek aşkı doğru insanı bulup kaybeden biriyim(gerçekten sevdik ama bazı şeyler engel oldu vazgeçmem gerkti nedenlerim vardı aradan yıllar geçti artık yoruldum ben uğraşsamda aynı noktadayım boşyere sevdamdan vazgeçmiş oldum Pişmanım
yapılan yorumlardan sunu farkettim bazılarımız bu konuda pek sanslı olmamıs düzgün bir insanla tanısmamış bnde dahil yada cok sevdiği için mecburi ayrılık yasamıs allah herkesin gönlüne göre güzel ilişkiler nasip etsin
bazı arkadaslarda fikirlerini ortaya koymus ortak sonuca varmıslar inşallah bundan sonra hersey daha güzel olur detlerimizi üzüntülerimizi unuturuz
16 yasında aşık oldum :) çok sevdim değer verdim güvendim ondan baskasını düşünmedim o da bende askere gitti ve o süreçte cok değişti geldi ayrıldık öyle ağır geldiki 4 senem bosuna gitmişti hayatta ondan daha mükemmel biri yoktu ve benden sonra tanıştığı kızla hemen evlendi bende pskolojık tedaviler falan derken birden baktım Facebook ta yan komşumla konuşuyorum askerden yenı gelmıs ve o da kz arkadaşından ayrılmış aynı kaderi yasıyoruz gibi bir kere açıldı o konu ve bidaha kapandı tamamen sonra sevgili olduk ama hep korktum ona tam anlamıyla gidemedim güvenmedim ayrıl barış ayrıl barış bizden çok ayrılıp barısan bi çift yoktur ve şuan tam anlamıyla sevgim güvenim oturdu uzun süredir bu durumdayız. Çok mutluyum benden yılmadan beni bekledi her aradığımda ona ihtiyacım olduğu her an geldı cok mükemmel bir insan doğruyu bulduğuma inanıyorum herseyi rayına oturtduk cok şükür :)
yapılan yorumlardan sunu farkettim bazılarımız bu konuda pek sanslı olmamıs düzgün bir insanla tanısmamış bnde dahil yada cok sevdiği için mecburi ayrılık yasamıs allah herkesin gönlüne göre güzel ilişkiler nasip etsin
bazı arkadaslarda fikirlerini ortaya koymus ortak sonuca varmıslar inşallah bundan sonra hersey daha güzel olur detlerimizi üzüntülerimizi unuturuz
aynen ya nerde bu iyi kalpli gerçekten seven erkekler belkide bir yerlerde vardırBende doğru aşkı bulamayanlardanım.
Adam gibi birisi denk gelmiyor ki ayol
Allah hepimize EŞ diye yazdıklarını çıkarsın karşımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?