Doğru beslenme ve Spor Günlüğüm 27.Mart 2019

Önce iste ve kendine inan. Bahane değil imkan üret. Havalar ısınıyor yürüyüş yapabilirsin. Fırsatın yoksa evde Leslie yap. Ben 18 kilo verdim şu an 65 kiloyum. Hedefim 55 kg.

Ü
Önce iste ve kendine inan. Bahane değil imkan üret. Havalar ısınıyor yürüyüş yapabilirsin. Fırsatın yoksa evde Leslie yap. Ben 18 kilo verdim şu an 65 kiloyum. Hedefim 55 kg.
leslie yapıyorum 3litre suyumu içiyorum yeşil çay içiyorum inşaallah olacak inanıyorum kendime

Ben geçen yıl nisan başı başladım. 83,6 kg idim. 3 ayda yürüyüş, arada eliptik bisiklet ve diyetle 11 kg verdim. Yaz tatili girince 2-3 kg aldım otele gittik yazın da çok yapamadım diyet hatta yedim. Kasım ortası tekrar başladım. Hem diyet yaptım hem de Leslie yine arada eliptik bisiklet. Havalar iyi olunca biraz yürüyüş 15-20 gündür ama arada çıkabildim yürüyüşe Şu an 65 kiloyum. 18 kg civarı verdim. Hedefim 55 kg olmak inşallah.

Back
X