- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.346
- 198
- Konu Sahibi applereadd
Narsistle karşı karşıyasin diye hissettim..bir araştır seni manipüle eder sana şerefsiz demesi bile sana normal gelir ...daha sonra etrafındaki herkesten koparır seni ..seni kendine bağımlı hale getirir ve sonunda sana kölesi gibi davranır...istediği zaman vurur ve istediği zaman kufreder... Maalesef ben gereğinden fazla saf bir insandım 20 yaşlarında ..annem beni fanus içinde buyutmustu kötülüklerden korumak için korumustuda taki o narsistle karşılaşana kadar normali bu sandım evlendim çocuk yaptım buraya yığınla konu açtım ağladım yıllarım gitti 24 yaşıma gelince bundan kurtulmam gerektiğini ve normal olmadığını anladım buradaki kadınlar o zaman üzülüyordu halime dalga geçen yoktu o zamanlar bu arada ...Vel hasıl kelam boşandım 26 yaşlarında ... şükürler olsun şu anda bana cenneti yaşayan bana saygi duyan en ufak kötü sözün dahi aramızdan geçmediği aşk dolu bir evliliğim var ..ama Allah'ın izniyle karşıma çıktı ..yoksa bana kalsa yine böyle manyak bulurdum eminim istersen psikologa git bir daha böyle insanlar karşına çıkmasın