Bende senin yaslarinda oyleydim inan ki kim benimle konusmak istese samimiyetine inanmazdim kimseyi kabul etmezdim elektrik alamazdim istemeye gelenleri bile aileme kabul etmedigimi solerdim onlar da guzel bi dille geri gonderirlerdi22 yaşıma girdim doğru düzgün sevgilim bile olmadı bu yaşıma kadar.Liseden mezun olduktan sonra çoğu kız arkadaşlarım nişanlandı,evlendi çoluk çocuğa karıştı erken yaşta evliliği istemem tabiki ama ben ilk görüşte aşka inanıyorum.Birini çok sevdim karşılığı vardı ama olmadı anlaşamadık.Hep bir şanssızlık oluyor.Çok çabuk kendimi kaptırıyorum güzel hayaller kuruyorum ama sonu hüsran.Hayalimdeki erkeği bulamıyorum.Benim için yanlış olduğunu sonradan anlıyorum kötü özelliklerini sonradan görüyorum sizce ne yapmalıyım arkadaşlarımın dediğine göre ben dışarıdan hanım hanımcık masum duruyormuşum gerçektende öyleyim.Ağırbaşlı ciddi mi olmalıyım? Erkeklere karşıda soğuk davranıyorum istemeden oluyor kırıcı olabiliyorum çünkü daha önce bir erkek yüzünden yani sevdiğim bir erkek yüzünden kırıldığım üzüldüğüm için :/
Aynen oylee hicc arama aradikca da bocalar insan sen bekle dogru zaman gelince mutlaka cikiyo karsina ve oan anliyosun gercekten :)Annemde 25 yaşında evlenmiş acele etmemeliyim güven sorunuda yaşıyorum bende çünkü bazı erkeklerin amacı gönül eğlendirmek kullanmak oluyor malesef.En doğrusu sabırlı olmam :) ve acele etmemem gerekElbet o kişi karşıma çıkacak ve mutlu olucam inanıyorum
Yalnız değilsin kuzum.Doğru insanı buldum sanıp evlenip boşananlarda var.Daha yaşın küçük.Herkeste bulamıyoki zaten .22 yaşıma girdim doğru düzgün sevgilim bile olmadı bu yaşıma kadar.Liseden mezun olduktan sonra çoğu kız arkadaşlarım nişanlandı,evlendi çoluk çocuğa karıştı erken yaşta evliliği istemem tabiki ama ben ilk görüşte aşka inanıyorum.Birini çok sevdim karşılığı vardı ama olmadı anlaşamadık.Hep bir şanssızlık oluyor.Çok çabuk kendimi kaptırıyorum güzel hayaller kuruyorum ama sonu hüsran.Hayalimdeki erkeği bulamıyorum.Benim için yanlış olduğunu sonradan anlıyorum kötü özelliklerini sonradan görüyorum sizce ne yapmalıyım arkadaşlarımın dediğine göre ben dışarıdan hanım hanımcık masum duruyormuşum gerçektende öyleyim.Ağırbaşlı ciddi mi olmalıyım? Erkeklere karşıda soğuk davranıyorum istemeden oluyor kırıcı olabiliyorum çünkü daha önce bir erkek yüzünden yani sevdiğim bir erkek yüzünden kırıldığım üzüldüğüm için :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?