Doğru erkeği bulamıyorum

evaelif

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
115
55
298
27
22 yaşıma girdim doğru düzgün sevgilim bile olmadı bu yaşıma kadar.Liseden mezun olduktan sonra çoğu kız arkadaşlarım nişanlandı,evlendi çoluk çocuğa karıştı erken yaşta evliliği istemem tabiki ama ben ilk görüşte aşka inanıyorum.Birini çok sevdim karşılığı vardı ama olmadı anlaşamadık.Hep bir şanssızlık oluyor.Çok çabuk kendimi kaptırıyorum güzel hayaller kuruyorum ama sonu hüsran.Hayalimdeki erkeği bulamıyorum.Benim için yanlış olduğunu sonradan anlıyorum kötü özelliklerini sonradan görüyorum sizce ne yapmalıyım arkadaşlarımın dediğine göre ben dışarıdan hanım hanımcık masum duruyormuşum gerçektende öyleyim.Ağırbaşlı ciddi mi olmalıyım? Erkeklere karşıda soğuk davranıyorum istemeden oluyor kırıcı olabiliyorum çünkü daha önce bir erkek yüzünden yani sevdiğim bir erkek yüzünden kırıldığım üzüldüğüm için :/

İlk görüşte bişey hissedemediğim adamla konuşasım bile gelmiyor zamanla seveceğimide düşünmüyorum çok katı olabiliyorum bu konuda

Anladım canım belki bunu değiştirebilirsin ilk görüşte aşık olmadan ama çokta zamana gerek duymadan karşındaki insana karşı bişeyler hissedebilirsin belki

Bende senin yaslarinda oyleydim inan ki kim benimle konusmak istese samimiyetine inanmazdim kimseyi kabul etmezdim elektrik alamazdim istemeye gelenleri bile aileme kabul etmedigimi solerdim onlar da guzel bi dille geri gonderirlerdi bende dogru insan bigun karsima cikicak ve ben ona farkinda olmadan evet diycem derdim ona inanirdim hep :) oylede oldu 24 yasima geldim esimle tanistim ilk basta inanmadim guvenmedim hatta gonul eglendiriceksen baska kapiya dedim oda pes etmedi amacim gonul eglendirmek degil izin ver kendimi tanitiyim dedi bende denemekten ne cikarki diyerek basladik sonrasinda 5 yillik evlilik ve 3 yasinda bi kizimiz var zamani gelince icine o sevgiyi o hissi Rabbim veriyo cunku kalpleri birbirine isindiran Allah'tir

Annemde 25 yaşında evlenmiş acele etmemeliyim güven sorunuda yaşıyorum bende çünkü bazı erkeklerin amacı gönül eğlendirmek kullanmak oluyor malesef.En doğrusu sabırlı olmam :) ve acele etmemem gerek Elbet o kişi karşıma çıkacak ve mutlu olucam inanıyorum

Aynen oylee hicc arama aradikca da bocalar insan sen bekle dogru zaman gelince mutlaka cikiyo karsina ve oan anliyosun gercekten :)

21 yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı ilkim ve sonum aynı kişi olsun diye bekledim inşallah sonumda olur nişanlım la
Sabret canım Allah gönlüne göre versin hiç beklediğin bi zamanda karşına çıkar Anlamazsin bile yeter ki dua et

Bende bunun la ilgili bir konu açacağım.

En basiti boyum 186, birçok erkek bu boyda değil takıntı yapıyorum, ve beğenmiyorum

Doğru erkek var mı ya?

. Şaka bir yana 22 yaşında evlenip coluga çocuğa karışmış insanlara özenilir mi ya? O yaşta dünyayı gezenlere, sırtında çanta gezenlere özensene

Doğru erkek buldunuz diyelim peki siz onun için doğru kadın olacak mısınız?

Insanlari tanımak, hatalarıyla kabul etmek, onu o yapan değerlerden ayırmamak, bir bütün olarak tutmak, değiştirmemek...

Ne zaman arayışı bırakırsanız, o zaman kapınızı çalacaktır Bay Doğru

Ilk görüşte aşık olmak için fazla ince eleyip sık dokuyor olabilirsin . Bu kadar elestirel bakıyorsan eger zaten asktan çıkar olay mantık iliskisi olur.

Napcan kocayı kız bu yaşta? Oku çalış ayaklarının üzerinde dur, çıkar biri illaki karşına ileride..

Yalnız değilsin kuzum.Doğru insanı buldum sanıp evlenip boşananlarda var.Daha yaşın küçük.Herkeste bulamıyoki zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…