Doğru erkekle miyim , çok huzursuzum yardımcı olun. :(

Coeurbrise

Depresyonda. :(
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
20
3
8
Eskişehir
Erkek arkadaşımla üniversitenin ilk yılı tanıştık. 2 yıldır beraberiz. Fakat aramızda bazı güven sorunları var. Eski kız arkadaşıyla benden gizli konuşmalarını yakaladım. Buluşalım , görüşelim tarzı. Üstelik kız beni ona kötülerken , benim erkek arkadaşım geçip de karşısına ben onu seviyorum onun hakkında böyle konuşma bile diyememiş. Görünce şok oldum. Tabi çok dil döktü özür diledi ciddiye almıyorum ben onu dedi .. Bende zamanla affettim onu. 2 yıl sonuçta az bir süre değil. Fakat bir kaç gün önce ben şehir dışındayken bu kızla tekrar konuşmuşlar. Kız görüşelim demiş , o da kabul etmiş. Ama görüşmemişler kızın işi çıkmış son anda. Bende bunları tesadüfen gördüm. Ve güvenim bir kez daha sarsıldı. Üstelik kız benim yanımdayken aramasın mesaj atmasın diye telefonuna bir program kurmuş. Bunlardan çok geç haberim oldu. Neden yaptın diye sorduğumda tek amacım onu hayatımızdan uzaklaştırmaktı dedi , çünkü kız sürekli mesaj atıp huzurumuzu bozuyordu. Onunla son kez konuşup huzurumuzu bozmaması için ikna edicekmiş sözde. Kafam o kadar karışık ki.
2 yıldır beraberiz , bir çok şey yaşadık çok güzel günlerimiz oldu , hayatımda evlenebileceğim erkek dediğim tek kişi oydu. Ama şu son zamanlarda ne yapsam bilemiyorum, aramızda bir iletişim sorunu olduğu kesin. Lütfen bir tavsiye verin , çok huzursuz ve mutsuzum..

Merhaba
Tatlim senin yapman gereken erkek arkadasini tehtid etmek. Soyle yani: bir daha onla ilgili bisey gorursem ben olmam gibi. Eger buna ragmen yaparsa hayatinin erkegi degildr zaten

güven ruh gibidir, terkettiği bedene bir daha asla geri dönmez,
2 yıl değil 20 yıl bile çıkmış olsanız yapılan durum affedilecek gibi değil,
eminim yine size dil dökecek, kandırmayı deneyecektir, her seferinde bir bahane bulacaktır görüşmesine
ama o kızı aklından ve ruhundan tamamen atamamış anlaşılan,
üzgünüm ama bu ilişkide bir son göremedim, sonradan üzüleceğinize şimdiden üzülün yolun başında iken,,

Merhaba
Tatlim senin yapman gereken erkek arkadasini tehtid etmek. Soyle yani: bir daha onla ilgili bisey gorursem ben olmam gibi. Eger buna ragmen yaparsa hayatinin erkegi degildr zaten

Zaten ilk yakaladığımda bu tür şeyler söylemiştim ama bu bana ikinci hatası. Demek ki bir işe yaramamış. Beni sevmediğini düşünmeye başlıyorum artık..

Ayrıl gitsin ..

Ah keşke.. Bir anda ayrılıp arkama bile bakmadan gidebilmeyi o kadar istiyorum ki..

Çok doğru .. Güvenimin bir daha yerine gelmesi çok zor gibi görünüyor. Fakat nasıl ayrılacağımı bilemiyorum.. Onu seviyorum..

Senin yerinde olsam bende güvenemezdim ayrıca bana bahane olarak geldi yani seven insanda kaybetme korkusu olur erkek arkadasında kaybetme korkusu yok ki herhalde aynı hatayı sürekli yapabiliyor bunun gibi erkekleri pesinden kosturman lazım ki ancak öyle akıllanıyorlar :)

Peşimden koşturma tarzı şeyleri bir türlü beceremiyorum.
Biraz duygusal biriyim ve çok kolay affedebiliyorum bu huyumu hiç sevmiyorum.. Değişmem gerek.
Kaybetme korkusunu ilk hata yaptığını gördüğümde hissetmiştim ama artık öyle bir şey hissetmiyorum.. Kaybetme korkusu yok gibi geliyor bana da..

Canım sen zaten pesinden kostursanda kosturmasanda kısmetinse eğer yine kavusucaksınız ama bu yaptıklarının farkında olmalı belki de sen ayrılamadığın icin yada birsey diyemediğin icin rahat davranıyor cünkü senin sevginden emin ve birsey yapmayacağını tahmin etmiyordur.Ne acı günler gecirdin ve bende 6ay önce babamı kaybettim bilirim o duyguyu gün gectikce daha beter olur bu acın her zaman yasandığında o zaman hicbir zaman yanında olmayacak acın 2 kat olucak yazık günah seninde canın var

inanmıyorum ya bi de yakalanınca hemen bahaneler uydurmuş ne kadar belli yani söylediği bahanelerin gerçek olmadığı nasıl güvenebilirsin ki bi daha kabul edilcek bişey değil bence ayrılmalsın

Başın sağolsun canım .. Oysaki hayatta seninkiler gibi ne kötü acılar varken benim üzülüp ağladığım durum belki bunun yanında çok küçük kalır.. Ama işte kendim ettim kendim buluyorum ona bu cesareti verende benim sanırım şimdi toparlayamıyorum altından kalkamıyorum ..

inanmıyorum ya bi de yakalanınca hemen bahaneler uydurmuş ne kadar belli yani söylediği bahanelerin gerçek olmadığı nasıl güvenebilirsin ki bi daha kabul edilcek bişey değil bence ayrılmalsın
Öyle mutsuzum ki.. Bir de hala beni anlayamıyor , onu çok kısıtladığım tarzı şeyler söyledi. Bilmiyorum ne kadar haklı ama ben artık gerçekten çok yoruldum..

Yazdıkların şunu düşündürüyor: sanki o kızı unutamıyor ama elde edemiyor ve yalnız kalmamak için senle devam ediyor ya da ne bileyim kafası karışık ikinizi idare etmeye çalışıyor çünkü telefonuna program kurmuş falan diyorsun buluşacaklardı diyorsun bu kadar şeyden sonra beni rahatsız ediyordu gibi bahanelere inanmak olmaz bence şimdi üzülmesen de bu çocuk bi gün seni mutlaka üzer erkekler ilişikiyi bitirmeden önce yeni ilişikileri garanti eder pat diye bitirir bir gün olan sana olur

Sen istedikten sonra seni kimse üzemez canım en fazla bir zaman üzülüyorsun sonrasında zaten üzüldüğün anlar komik gelmeye baslıyor hem ben sana ayrıl demiyorum sadece onun kölesi gibi olma mesafe koy ya da tavır koy ki yaptıklarının farkına varsın varana kadar varmıyorsa daha sert davran

Doğru erkek olmadığı kesin ...Ayrılmayıda istemiosun o zaman ne duymak istiosun merak ettim açıkçası ?

Sonuçta bi nevi aldatma bu da illa cinsellik değil aldatmak bana göre...Sen hayatındaken eski kız arkadaşıyla da resmen fink atmış yani bi kerede değil üstelik...Evlendikten sonra değişir lafına hiç inanmıyorum şahsen ben ...o zamanda görüşmicekleri ne malum ? tamam 2 sene az değil ama güven olmadan hiç bir şey olmuyo maalesef ...Söyledikleride hep minareyi çalan kılıfını hazırlar cinsten olmuş yani yalanlar hazır bahane hepsi bence...Seni çok sevip değer verseydi o kızla hiç bi şekilde irtibata geçmezdi erkek arkadşaının sana olan duygularında bir şeyler eksik kalmış kii bence eskiyi arama çabalarına girmiş ...

gerçeği öğrenmek istiyosan sevgilinle o kızın ağzından konuş mjlaş yani bi şekilde facetnmi yaparsın ceptenmi noyu değiştirirsin bilemiyorum ve yem at nasıl yaklaşıyobak herşeyi öğren ona görede bi rota çiz baktın ayıla bayıla yaklaşıyo böylecede inkar etme şansı bırakmamış olurssun..

o çocuğu dövmek istiyorum hıyar

peşinden nasıl koşturuluyo akıl verde bizde faydalanalım

Valla canım üstüne düsmeyeceksin üstüne düstüğün an sımarıyorlar ,rahat oluyorlar ondan sonra takmıyormus gibi yapacaksınız afallasın sucunu anlasın

Son düzenleme:

Ahh hemde ne hıyar. -_-
Canım tam da beni anlattın. Dediklerini aynen bir bir yaptım zaten farklı bir numaradan onu denedim inandığınada adım gibi eminim. Ama verdiği tepkiler Bana bir daha mesaj atma Özelliklede sevgilim yanımdayken gelmesin o mesajlar tarzı şeyler söyledi..
Yinede ben yaptıklarını unutamıyorum oldu artık bi kere tamam neyse diyemiyorum..

nasıl yani canım anlamadım ondan geldiğine inandı ve sevgilimin yanında bana mj atmamı dedi???

ozaman konuşturcan hayatım kendin hakkında sorular sorcan sviyomusun ayrıl birleşelim onla ne işin var gibi kendini kötüleyen şeyler yazcaksın onu sevdiğine inanmıyorum beni seviyosun gibi şeyler söyle ve yazdığı şeyleri biliyo gibi konuş ucu açık cümleler kurki devamını o getirsin

Son düzenleme:
o tehditi üzerinde hissettir baskı kur sakın ama sakın taviz verme baktın yine mi olmuyo kesin olarak ayrıl bana kalırsa dogru erkek degil sen yine kaptırma kendini cokta güvenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…