Ben arada resmiyet yokken bu tarz şeylere gerek yok diye düşünüyorum, çünkü mutlaka bahsettiğin tarzda olaylar yaşanıyor.
Ben olsam gerek görmez arada resmi bir bağ yoksa aileler tanışmıyorsa aramazdım. Ztn ilerde yeterince hediye özel gün olacak diye düşünürdüm senin durumunda ise
bence haklısın tavrı hoş değil ama tavrı bu olaya karşı değil herşeye karşı kişiliği böyle olabilir. Madem içinden gelmiş hediyeyi alıp göndermişsin kendini huzursuz etme ama uyanık ol ve mesafe koy kimse senin alacagım hediyeye karışmamalı seninle bu tarz konusmamalı bir daha rahatsız olduğunu belli edersin sende.
Ne var ki bunda giyim tarzını söylemiş ki mantıklı bilmeden aldığın şey belki onun tarzına uymayacaktı. En azından ne giydiğini bilerek yolladığın daha mutlu etmiştir. Ben bir art niyet sezmedim. Bu durumda rahatsız olmak yerine teşekkür ederdim..
Aslında fikir vermesi seni yönlendirmesi gayet güzel çünkü doğru hediyeyi almış oldun sonuçta hediye konusunda giyim konusunda pek bir fikrin yoktu.
Seni asıl rahatsız eden sanırım üslubu olmuş.
Biraz daha tabi üslubu uygun şekilde konuşabilirdi bana göre de.
Ayrıca ben de daha arada herhangi bir bağ yani samimiyet yokken bu denli içli dışlı olunmasını gereksiz buluyorum.
Yine de herkesin görüşü,düşüncesi farklıdır tabi.
Siz abartmamışsınız,abla ayıp etmiş.Sanki 40 yıllık gelinleriymişsiniz gibi istemiş.
Henüz resmi bir bağınız yokken sevgilinizin annesine hediye almanıziiçli dışlı olmanız da gereksiz bir durum bence.Şimdiden böyle şeylere girilmemeli diye düşünüyorum.Bırakın yeri geldiği zaman kavınvalidelik,gelin,görümcelik olsun,şimdiden dengeyi bozup suyunu çıkarmayın.
Siz iyi niyetle aramışsınız ama bakın canınız sıkılmış.Mesafenizi koruyun bundan sonra.
Bu tarz yüzgöz olmaların önüne geçmek için arada resmiyet olmadan hediye alışverişi yapmamamda fayda var bence.
Sevgiliniz annenize hediye almak istediğinde gerek yok deseydiniz,sizde almak zorunda kalmazdınız.
Ama bu tavsiyeyi daha kibar bi dille sunsa sizce de daha hoş olmaz mıydı?
"Anneme içli dışlı bluz al " pek tavsiye gibi değil sanki...daha ziyade emir...
İnşallah dediğiniz gibidr ama...
Ben olsam "ay canım gerek yoktu ki ama alacaksan bluzları çok seviyo, mutlu olur:)" derdim. Emir kipiyle söyleyince cidden hoş durmuyo insanın alası kaçar
Ben olsam "yok abla ben ne alacağımı buldum zaten, bedeni neydi" derdim
Demek ki konuşmayı bilmeyen biri, işte bu tarz durumlara düşmemek için erkenden hediyedir şudur budur olayına fazla girmemeli..
ben olsam düz bir bluz alırdım önceden karar verdiğim gibi..
tekrar sorduğunda DA ''ben bedenini sormuştum''derdim kibarca..
Görgüsüz işte...' ne zahmet ettin, düşünmen yeter, ordan buraya hediye göndermekle uğraşma' diyeceğine model tarif ediyor, aldın mı diye de soruyor.Bırak hediyeyi, telefonda bile konuşma artık.Sevgiline de bu durumdan rahatsız olduğunu hissettir, ileride daha saygısızca şeylerle karşılaşma
Pardon konuyu bölüyorum ama.
İçli dışlı bluz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?