Biraz ayrıntı verseniz, mesela kavga sebepleri neler? Ne kadar zamandır berabersiniz?Hayatımdaki insanla son günlerde sürekli tartışmaya başladık.Kalbimi kırmaları ,üzmeleri çoğaldı. Bu durumda ne yapmalıyım sizce ?.
Hatalarını sakin kafayla düşünüp anlasın istiyorum.
Ara mı vermeliyiz?
Bir de gelecek adına adım atmak istiyoruz ama bu konuda aklım karıştı biraz.Bundan da emin olmak istiyorum.
Karşılıklı alınan bir karar mıydı ?Bence 1 hafta ara verin biz bazen ilişkilerimizde bunu yaptık ama çağrı atmak msj atmak yasak kural buydu ikimizde birbirimizi çok özledik bazen kuralı bozduk falan bizde işe yaradı umarım sizde de yarar
Ara vermek sinir bozucu bir süreç tavsiye etmem.sorunları konuşup halletseniz daha iyi olur.
İlişkilerde ara vermek çok saçma bi süreç. Kendinizi kandırmaktan başka bir işe yaramaz. Sorunları konuşarak çözmelisiniz. Böyle şeyleri aştıktan sonra ciddi adımlar atmalısınız. Akıl karışıklığı netleşmeden karar almak yanlış olur diye düşünüyorum.
O zaman daha az iletişim kurup,gözlemleyin zaten yokluğunuzu hissetmiyorsa ilişkinizde bir sorun vardır.Konuşarak çözemediğimden bu yolu düşündüm. Çok rahat davranmaya başladı, hani sen bensiz yapamazsın tavrında olduğu için ona birşey anlatmam zorlaştı
Evet canım ilişkimiz yipranmak üzere oldugunda yaptık bunu çünkü her şeyin nefese ihtiyacı olduğu kadar ilişkilerin de nefes almaya ihtiyaci var.Karşılıklı alınan bir karar mıydı ?
Ha bir de ara vermek değil de farklı ve daha güzel bir adlandirma yapabilirsiniz .
Mesela
Iliskimizde Òzlem ve heyecan istiyorum bunun içinde 3 gun 5 gün her ne kadar dilerseniz gün belirleyin .
Daha güzel olacak gün bittiğinde deyin ve eski heyecanla yeniden başlayın.
Canım sizde ilk özleyen arayan taraf kim oldu ?Evet canım ilişkimiz yipranmak üzere oldugunda yaptık bunu çünkü her şeyin nefese ihtiyacı olduğu kadar ilişkilerin de nefes almaya ihtiyaci var.
Ikimizde en çok hadi bensizlige alisirsa korkusu yaşadık. Aynı zamanda düşündük . Bilmiyorum bizde işe yaradı herkes de aynı sonucu vermeyebilir
Canım 4 yıl bir flört donemimiz olduğu için bu uygulamayı birden fazla yaptık bazen o bazen ben.Canım sizde ilk özleyen arayan taraf kim oldu ?
Yaa anladım mutluluğunuz daim olsun canım ne güzel kavuşmuşsunuzCanım 4 yıl bir flört donemimiz olduğu için bu uygulamayı birden fazla yaptık bazen o bazen ben.
Şimdi evliyim onla .Evliligimizde bile bazen ikimiz yıpranmaya başlayınca ben ailemi özledim biraz gideyim diyorum çaktırmadan biraz uzaklaşmak iyi geliyor ona da bana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?