Doğru insan dedim ama ...

Ara vermek ne tuhaf bişey .

Gözden ırak olan gönüldende ırak olur .
İnsanlar konuşa konuşa ,hayvanlar koklaşa koklaşa ..

gibi birr çokkk sözümüz var .
O yüzden konuşmaktan yanayım sorun neyse sıkıntı neyse konuşulmadı .
He baktın konustun hallolmadı ozaman yolları ayırmaktan başka çare yok ..

Hayır canım demedim
Canım çocuk ayrıldık sanar niye öyle yaptın su kadar gün deseydin keşke o da o günü iple cekerdi

Konuşarak çözemediğimden bu yolu düşündüm. Çok rahat davranmaya başladı, hani sen bensiz yapamazsın tavrında olduğu için ona birşey anlatmam zorlaştı

O zaman onsuz yapabildiğinizi gösterme vaktri gelmiş. Ara vererek değil de biraz üstüne düşmeyerek. Krndinizle ilgili her şeyde fikir alışverışi yapmamak ve normalde onunla konuşup alabileceğiniz kararları ona sormadan almak gibi. Belki o zaman farklı bi birey olduğunuzu idrak eder.

Sana yukarıdan bakıyorsa,
İlişkiyle ilgili derdini sıkıntını anlattığın halde anlamıyorsa (genellikle anlamamak değil, kendini hatalı görmeme, kibir)

Sevmiyordur net.

Ayrıca ara verme sakın erkek milleti 2 günde hemen başkasına zıplar. Ondan istediğini alamazsa da geri sana döner.

Seven ilişkide karşısındakine değer verir, seviyorsa üzülmene, kırılmana dayanamaz zaten. Ha sen derdini anlatıp da kalbinin kırılmasını umursamıyorsa sevmiyordur.

Suan boylesyseniz ilerde daha iyisi olmaz emin ol ona gore kararini ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…