Gözden ırak olan gönüldende ırak olur .
İnsanlar konuşa konuşa ,hayvanlar koklaşa koklaşa ..
gibi birr çokkk sözümüz var .
O yüzden konuşmaktan yanayım sorun neyse sıkıntı neyse konuşulmadı .
He baktın konustun hallolmadı ozaman yolları ayırmaktan başka çare yok ..
Yaa anladım mutluluğunuz daim olsun canım ne güzel kavuşmuşsunuz
Ben en son çok yıprandık zaman verelim birbirimize dedim o da hiçbir şey söylemedi.Özledim sanki de
Ama sanırım onun birşeyleri anlaması için beklemek gerek.
O zaman onsuz yapabildiğinizi gösterme vaktri gelmiş. Ara vererek değil de biraz üstüne düşmeyerek. Krndinizle ilgili her şeyde fikir alışverışi yapmamak ve normalde onunla konuşup alabileceğiniz kararları ona sormadan almak gibi. Belki o zaman farklı bi birey olduğunuzu idrak eder.
Sana yukarıdan bakıyorsa,
İlişkiyle ilgili derdini sıkıntını anlattığın halde anlamıyorsa (genellikle anlamamak değil, kendini hatalı görmeme, kibir)
Sevmiyordur net.
Ayrıca ara verme sakın erkek milleti 2 günde hemen başkasına zıplar. Ondan istediğini alamazsa da geri sana döner.
Seven ilişkide karşısındakine değer verir, seviyorsa üzülmene, kırılmana dayanamaz zaten. Ha sen derdini anlatıp da kalbinin kırılmasını umursamıyorsa sevmiyordur.
Hayatımdaki insanla son günlerde sürekli tartışmaya başladık.Kalbimi kırmaları ,üzmeleri çoğaldı. Bu durumda ne yapmalıyım sizce ?.
Hatalarını sakin kafayla düşünüp anlasın istiyorum.
Ara mı vermeliyiz?
Bir de gelecek adına adım atmak istiyoruz ama bu konuda aklım karıştı biraz.Bundan da emin olmak istiyorum.