'doğru insan' diye bişey var mı yoksa bizi mi yiyolar:(

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
tamam yaşım çok da büyük sayılmaz,tamam zamanı gelince o bizi bulur,tamam hem de bu hiç beklemediğim bi zamanda olur,tamam her şey nasip kısmet ...

tamam

dil söylüyor da kalp öyle demiyor işte.tamam diyemiyor.yeni bi ortama girdiğimde acaba burdan biri mi,yeni biriyle tanıştığımda acaba olur mu vırt zırt diye düşünmekten hem sıkıldım hem yoruldum.kpss için dersaneye başlıycam şimdi de acaba ortam nasıl olcak şöyle böyle diye düşünmek istemiyorum.hem daha önemli şeyler var hayatımda.sınava hazırlanıcam daha ne olsun

ama niye gönül ferman dinlemiyo.ille de sevmek,sevilmek,mutlu olmak,acı çekmek istiyo

doğru insan ne tarafa gitti kızlar gören var mı?iki çift lafım var kendisine:)

Başlığı beğenmedim Doğru insanda ne demek,senin kendine uygun bulduğun evlenmek istediğin kişi doğru insandır,bulduysan vardır,bulamadıysan yoktur..nasıl bişey bekliyorsun ki üzerinde "doğru insan" yazısıyla biri gelsin evlenelim mi..

bahsettiğin şey toplum baskısı yüzünden oluyor.evet hangi ortama girse insan illa ki benim kısmetim burdamı acaba diyor.
bu kurs olur, işyeri olur,okul olur ,kısmet diye bişey var bence, yoksa akşama kadar yüzlerce insan yanımızdan geçip gitmezdi,birisi var ki kaderinde yazılı,onca ihtimal gerçekleşmiyor da birisi gelip seni buluyor.yani akışına bırakmak lazım, napabilirsin ki zaten iki insan birbirine yazılmışsa sen öylece dursanda bir güç sizi biraraya getirir mutlaka.

yoo:/
ilginç bi yorum ben de yorumunuza anlam veremedim

işte bundan bahsediyorum:) o an gerçekten tarafımca çok merak edilmekte:)bilmiyorum belki de hiç inancım olmadığından hiç böyle bir şey olmıycakmış gibi geliyor.

ben de görsem biraz geç kalmadın mı diye bir sormak istiyorum kendisine

Haha, yine sizin durumunuz iyi.. Biz yurtdisindakiler ne yapiyoruz, hic dusundun mu :) Vallah çok zor.. Ben ne zaman bir kisiyle tanissam, dogru kisi olmadigini biliyorum.. (belkide 5 kisiyle tanistim) Ama dogru oldugu kisi ile henüz karsilasmadim.. Bende biraz tedirgin oldum. Allah hepimize hayirli bir kisi nasip etsin.. Inshallah.. Aslinda ciddi bir sorun, yani seni anliyorum

geç evlenmiş biri olarak cnm bizzat sordum daha önce neredeydin, neden gelmedin diye ,ciddi bir ses tonu hafif öfkeli olduğum fark ettim ... O da bilsem gelirdim dedi konu tatlıya bağlandı

doğru insan varsa ben tamamen yalnış bırıyle evlenmişim benım doğrum naptı bılmem

Doğru insan diyoruzda bence oda şimdi doğruymuş gibi gelir 10 sene sonra yanlış oldğunu anlarsın falan. Yani oda karışık bi durum.. Ama bende her ortama girdiğimde kısmetim burdamı acaba diyorum hatta bazen gözüme birini kestiriyorum falan inceliyorum ayy ben bunla çıksam şu saçını düzeltirim ama bu ne böyle falan dye hayal kurduğum bile oluyo bide arkdaşlarımla biyere giderken söylediğim bi cümle vardır; kızlar, bugün evleniceğim insanla karşılaşıcam hissediyorum derim ama haaalaaa karşılaşamadım kendisiyle

Doğru mu değil mi Allah biliyor ama ben de aşık olmak ister dururdum. Şu yakışıklı, onun bu huyu kötü, şunun şusu var falan. Sonunda 25 yaşımda hayatımda ilk defa aşık oldum :) Aşık olduğum adam 3 ay boyunca her Allah'ın günü aynı iş yerinde olduğum insan ve 3 ay boyunca onu fark etmedim bile. İlk tanışdık, konuştuk, içimden bu adam benim olacak dedim gün o gündür Üç beş gün sonra bakmışım sevgiliyiz. Niyetimiz ciddi değil derken bir baktım, şurdan ev tutsak, şöyle yapsak muhabbetleri başladı. Daha askere gitmeyeceğim, bir sene bekleyeyim dedi bir baktım hayatım ben askere gidiyorum diye karşıma dikildi Sonum hayır artık ama bu ilişki nasıl gidiyor anlamıyorum. Doğru insan falan bilmem ama nasibinde varsa biri Allah ummadığın anda çıkartıyor karşına .

O yazdıklarından ziyade acı çekeceksin...dogru insan yok evet...

çünki koskoca bir aile ile evleneceksin.arada başı bozuklar mı olmayacak? kıskançlar mı? ruhsuzlar mı ?

ugruna her tür şeye katlanacagın kişi ise sen bir yana ailem bir yana demeyecek...

aç oku forumu...seç begen al,,,hikayelerle dolu bu toplum.evlenmek dedigin bir b...klu çadır...

İçinde sadece b...k var diyoruz kimse içeriye girmeden,gözleriyle görmeden inanmıyor:))

ah bu bekarlar...

Annem de bana hep annecim evlilik iyi bir şey olsa ben zorlarım seni der Çiçero'nun evlilik kafese benzer içeri de olan dışarıya çıkmak ister, dışarıda olan da içeri girmek sözünü söyler durur

Annem de bana hep annecim evlilik iyi bir şey olsa ben zorlarım seni der Çiçero'nun evlilik kafese benzer içeri de olan dışarıya çıkmak ister, dışarıda olan da içeri girmek sözünü söyler durur

Benim kafesimden şikayetim yok,ama evlenmemek için çok direndim:)) bana çok uzak bir fikirdi ...

Kısmet olunca agız dil bağlanır derler başıma gelen buydu...

Zorlu bir süreç evlilik,özellikle cadı degilsen,hakkını hukukunu korumadan iyilikle güzellikle yaşama sevdasındaysan olmuyor.

Yoruldun mu dersen evet yorgunum,evlenemedim diye dertlenen arkadaşlara birazcık kızıyorum:))

bekarlık sultanlıktır beee yaaa:))okuyun,çalışın,gezin,tozun...dünyayı ve kendinizi keşfedin...çakılı kalmayın yuvam kocam çocugum fikrine...Burası çok da eglenceliii deeelll:)) diyorum nacizhane ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…