- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
Senin evlenme vaktin gelmiş.
durum o kadar vahim yani:)
Başlığı beğenmedimDoğru insanda ne demek,senin kendine uygun bulduğun evlenmek istediğin kişi doğru insandır,bulduysan vardır,bulamadıysan yoktur..nasıl bişey bekliyorsun ki üzerinde "doğru insan" yazısıyla biri gelsin evlenelim mi..
bahsettiğin şey toplum baskısı yüzünden oluyor.evet hangi ortama girse insan illa ki benim kısmetim burdamı acaba diyor.
bu kurs olur, işyeri olur,okul olur ,kısmet diye bişey var bence, yoksa akşama kadar yüzlerce insan yanımızdan geçip gitmezdi,birisi var ki kaderinde yazılı,onca ihtimal gerçekleşmiyor da birisi gelip seni buluyor.yani akışına bırakmak lazım, napabilirsin ki zaten iki insan birbirine yazılmışsa sen öylece dursanda bir güç sizi biraraya getirir mutlaka.
ben de görsem biraz geç kalmadın mı diye bir sormak istiyorum kendisine
tamam yaşım çok da büyük sayılmaz,tamam zamanı gelince o bizi bulur,tamam hem de bu hiç beklemediğim bi zamanda olur,tamam her şey nasip kısmet ...
tamam
dil söylüyor da kalp öyle demiyor işte.tamam diyemiyor.yeni bi ortama girdiğimde acaba burdan biri mi,yeni biriyle tanıştığımda acaba olur mu vırt zırt diye düşünmekten hem sıkıldım hem yoruldum.kpss için dersaneye başlıycam şimdi de acaba ortam nasıl olcak şöyle böyle diye düşünmek istemiyorum.hem daha önemli şeyler var hayatımda.sınava hazırlanıcam daha ne olsun
ama niye gönül ferman dinlemiyo.ille de sevmek,sevilmek,mutlu olmak,acı çekmek istiyo
doğru insan ne tarafa gitti kızlar gören var mı?iki çift lafım var kendisine:)
O yazdıklarından ziyade acı çekeceksin...dogru insan yok evet...
çünki koskoca bir aile ile evleneceksin.arada başı bozuklar mı olmayacak? kıskançlar mı? ruhsuzlar mı ?
ugruna her tür şeye katlanacagın kişi ise sen bir yana ailem bir yana demeyecek...
aç oku forumu...seç begen al,,,hikayelerle dolu bu toplum.evlenmek dedigin bir b...klu çadır...
İçinde sadece b...k var diyoruz kimse içeriye girmeden,gözleriyle görmeden inanmıyor:))
ah bu bekarlar...
Annem de bana hep annecim evlilik iyi bir şey olsa ben zorlarım seni derÇiçero'nun evlilik kafese benzer içeri de olan dışarıya çıkmak ister, dışarıda olan da içeri girmek sözünü söyler durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?