'doğru insan' diye bişey var mı yoksa bizi mi yiyolar:(

Allah'ın hikmeti, kanunu kuralı diyorum artık . Ben de çok rahat gez, toz , çalış, ye, iç, giyin,eğlen modundayım ama insanın içine şu evim olsun ailem olsun hisleri geliyor ya, bir de etraf evlendi sen soruları İnsanı itiyor kafese Buna rağmen Desen ki evlenmek ister misin hayır belki 30 yaşında falan ama gittim aşık oldum Hiç ayrılmayalım diyorum ne yapalım ömür boyu çıkamayız ki diyor adam bana

Sen olmuşun arkadasım,sen var sevdigine...kızmıyorum taaaammm:))

Sen olmuşun arkadasım,sen var sevdigine...kızmıyorum taaaammm:))

Sevdiğim de ben gibi erken diyor ama hemen evlensek hiç ayrılmasak modunda :) :) askerden gelip beni nikah masasına oturtacak gibi geliyor gerçi son zamanlar Daha var canım sen izin ver şimdilik ama bir kaç sene daha var bence. Gerçi İlişkimizde her şey o kadar hızlı, istem dışı gelişiyor ki bir an kendimi evlenmiş bulursam şaşırmam artık Bir saniyede değişir dünya

doğru insan diye bir yaratık varmı henüz bende bilmiyorum :) ama aşk doğru yanlış vs bakmıyor ne yazıkki. sizin doğrunuz neyse karşınızdaki insanda sizin doğrularınıza yada hayallerinize ne kadar yakınsa o kadar sizin iiçin doğru oluyor diye düşünüyorum

100 % dogru insani bulamazsin ... herkesin karsisindaki insandan beklentileri vardir.. bu beklentilerine en yakin insani gordugun zaman icin de hafif kipir kipir ediyorsa o dogru kisidir... beklentilerine 100 % uygun 'dogru' erkege denk gelmen cok zor.. ama 80% uygun birini bulman daha kolay olabilir

kisacasi hayalindeki erkek belki hic gelmez ama beklemedigin biri birden hayalindeki erkek oluverir...

Doğru insanı aramak için önce dönüp kendimize bakmak lazım.Acaba ben doğru insanmıyım diye...Yani aslında tek bir doğru yok bu konuda da...Sana uygun gelen biri başkasına gelmez.Önemli olan ruhen yakın bulman...Çünkü en doğru insan da olsa sana göre eğer kendine yakın hissetmezsen asla olmaz dersin...

Doğru insan aslında geliri yetecek kadar olan yani fakir olan ve çirkin olanlar..Onları da biz beğenmiyoruz!

Yakışıklı, zengin olanlar heep yanış insan oluyor ama onların peşinden biz koşuyoruzç

Şimdi bu çıkarsama sonucu oturup da ağlamayalım değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…