Doğru insan, yanlış zamanda karşınıza çıkarsa!

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
Kaderin cilvesi; doğru erkekle yanlış bir zamanda karşılaştınız! Peki, ya o hayatınızın aşkıysa? Onun, elinizden kayıp gitmesine izin mi vereceksiniz? Sonra pişman olmamak için, ne yapardınız:lepi::lepi:

doğru insan bence yokki..doğru insanı aramamak gerek bence..bişiler paylaşmadan doğru olduğunu anlayamaz, bilemezsin..kade bu ya bişiler yaşandı ama ellerinden kayıp gidiyosa...inanıyosam..mücadele ederim...

Yanlış zamandan kasıt nedir mesela?

evet bende bunu soracaktım. daha bir açarsanız ona göre yorum yapabiliriz..
bundan kastınız,her iki taraftan birinin evli olması olabilir mi,acaba....

Son düzenleyen: Moderatör:
doğru insan kaderidir insanın, o yüzden de doğru insan yanlış zamanda olmıcak zamanda ortaya çıkmaz

doğru insans doğru zamanda gelir...
yanlış zamanda gelen insanda yanlıştır bence...

buarada yanlış zamandan kasıt yeni bir ilişkiye hazır hissedilmeyen bir dönem olabilir..

benım açıklamam bıraz felsefık olabılır belkı ama..
dogru insanın yanlış zamanında gelmesı gibi bir durum olamaz..
dogru zamanda muhakkak dogru ınsan çıkmıştırki onla beraberliği seçmişizdir.zaten bızım için dogru olmsasa secemezdık degılmı..
yoksa yanlış bir zaman varsa o donemde demekkı ıyı düşünemıyorumkı hayatımdan teget gecen bırı benım için dogrudur dıye bır düşünce kaplıyor benı...

DOĞRU İNSAN yanlış zamanı bile doğruya çevirebilendir..
o kadar güçlüdür ki bence karşısında zaman bile ufak kalır...

doğru insan karşıma çıkıyorsa Rabbim zamanıda doğruya ayarlar..
ben bu işlerde kadere inananlardanım..doğru insansa Allaha göre zorluğu yok herşeyi kolaylaştırır..

doğru insan doğru zaman diye bir şey yoktur zaten
hayat bu hep şekilde bişeyler batar ayağımıza
belli olmaz zaten yaşarken bilemeyiz doğru yer doğru zaman mıdır diye

yaşadığımız toplum ve kurallarını düşünürsek doğru insan doğru zamanda karşımıza çıkan insan değildir bana göre doğru insan benim gibi düşünen, benim sevdiklerimi seven, benimle zaman geçirmekten zevk alan, tek kelime bile etmeden de konuşabildiğim insan doğru insandır ama böyle bi insanın varlığına ben inanmıyorum ki yanlış zamanda karşıma çıksın ama böyle bi insan gerçekten varsa en yanlış zamanda bile çıksa karşıma ben o yanlış zamanı doğru zaman yaparım

"Nasipse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden?" sözüne çok inanıyorum ayrıca zaten doğru insansa yanlışlıkları engelleri benim için aşar bahanelerin ardına saklanmaz sengözlerimebaksanab

zaten o dogru bır ınsansa...dogru zamanda gelmiştir...
ama yanlıs zaman derken....
yanı kalbınızı aska kapamışsınızdır ...ya o kadar yogunsunuzdur kı....kımseye ayıracak ...zamanınız yoktur....
aşka küsmüsünüzdür....bu dur yanlıs zaman...ama aşk dogruysa...engel tanımaz ve ....gelır sızde kalır...dogruysa..o ask dogrudur....

yanlıs derken evlı olması ...soz konusuysada bu zaten yanlıstır...yanlıs ınsandır ve yasak ınsandır....

doğru insan gelirse,uzun zamanda olsa yanlışlar doğru oluyor....inş. mutlu son da yaşanır...:CüvCüv:

klasikleşmiş bir laftn ne gbi bir cevap vermemizi bekliyorsun anlamadım ben...
ayrıca da bu durumlar karsındaki kişinin vereceği tepki fln değişkendir...
her durum aynı değildir aynı yada benzer sözlerle anlatılsada.
yanlıs zaman tanımı nedir?doğru kişi tanımı nedir?kişiye göre değişkendir tamam mı

doğru insan kaderidir insanın, o yüzden de doğru insan yanlış zamanda olmıcak zamanda ortaya çıkmaz

sana canı gönülden katılıyorum canım..a.s.doğru insan yanlış zamanda ortaya çıkmaz...tabi doğru insandan kastım dört dörtlük mükemmel biri değil ama senin için doğrudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…