Doğru insan

Katılıyorum. M melkgz bence silkelen hemen.

Arkadaş kaldık sadece selam falan ama eskiden böyle değildi çok emindi birden ben yapamicam dedi galiba ben ona uymadım ama o bana çok uymuştu

Arkadaş kaldık sadece selam falan ama eskiden böyle değildi çok emindi birden ben yapamicam dedi galiba ben ona uymadım ama o bana çok uymuştu
Yani bir heves başlamış sonra başka heveslere gönlü kaymış ..yapacak birşey yok ..yolunu çizmiş kendince ..bu daha güzel bu ondan da güzel diye diye ömür geçmez ..karakteri oturmamış adamla ömür mu geçer ?

Birgün kapın öyle bir çalar ki ,sen bile şaşırırsın. .yanlış mı geldiniz acaba dersin :))) takılma ,kapilmaaaa. ..bekle ...seninki bu değil ..gelecek ,çok yakında ..daughter demişti dersin

Çok teşekkür ederim çok iyi geldiniz benim artık yapabileceğim bişey yok herşey onda oda devam edemeyince kaldı böyle gece gece başınızı saçma sapan düşüncelerimle şişirdim kusura bakmayın

Bende yasadim aynisini biliyomsun?
Gorucu usulu birisiyle tanistim ve bana ilk basta " dugunumuz nerde olur" muhabbetleri yapan adam 7 gun sonra " yolun acik olsun" dedi.
Gerekceside benim ona ve ailesine guven sorunum olmasiymis. Oysaki cumlem suydu" ben oyle herkese guvenemem hayatimda cok kazik yedim, zaman lazim".
Kimseye soylemiyorum buryada ilk kez yaziyorum. Hala ruyalarimda goruyorum onu 7 8 ay gecmesine ragmen. Ruyalarimda benim yuzume bakmiyor hic beni takmiyr.
Bazen diyorum " sorun bende, ben herseyi mahvettim, onun gibi birisini bulamam asla".

Ama sana bisey diyimmi?
Onun vazgecmesi odak noktan olmasin.
Onun sana " istemiyorum" demesi uzuntune sebep olmasin. Senin su an odaklanman gereken sey " onla olurmuyduk biz? Istemiyor olmasini kenara koy sen bi.
Ben oturdum dusundum. Dedim " o bitirmek istemeseydi, bz bi yola baslasaydik nasil olucakti bu yol?". Ve gordumki benim onla gelecegim hep yanlis anlamalarla ilerliyecekti. 7 gun tanisma asamasinda resmen ben A derken o B anliyor ve beni yanlis anliyordu. Yine sapsik58 aciklama yapmasi gerek yine yine yine.
Aslinda o beyle benim bi gelecegim yoktu.. yemisim istememesini. Ztn onla ben biz olamazdikki. Demem oki onun istememesine odaklanma, genis dusun. Ilersii olmayan bi iliski bitmis, ha o bitirmis ha 2 gun sonra sen bitiricektin. Bittimi bitti. Sonuc noktasi ayni. Selamet.

Rica ederim , kendi isteğimle burdayım . Yalnız bekleme ..hayallerine onu alma ..sanırım üniversite öğrencisisin ,daha neler görecek, yaşayacaksın ..aklına bile gelmeyecek bu eleman :) yalniz kapılarını kapatma ..

Zaten dedi senle olamicamıza eminim o yüzden yapamicam dedi yol yakınken bi tık ileri gitmeden bitirelim konuşup konuşupta sonra seni yarı yolda bırakmak istemem bunu sana yapamam dedi. O isteseydi ve devam etseydik nasıl olurdu bilmiyorum ama güzel bişey olurdu aramızda zatem aramızda anlaşamamazlıklar vardı onun dediklerini pek yapmıyodum kendi kafama gidiyodum ama onun böyle yapması zaten çok hoşuma gidiyodu bidaha onun gibi karakterli onun gibi davranan onun gibi düşünen nasıl bulcam ben bi arada zaten istemiyorum ondan başkasını da

sen elmayı seviyosun diye elma da seni sevmek zorunda değil ki.

Simdi istemezsin zatn baskasini. Ama ilerde goruceksin. Ondan daha iyileri cikicak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…