- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Ben de böyle diyip kendimi avutuyorum ama çokta üzülüyorumAşk treni diye bir şey yok bi kere bunu unut canım☺ Hormonlarımızdan dolayı zaman zaman isteriz bunları ama şunu da unutma kötü ilişki deneyimindense yalnızlık her zaman yeğdir.
23 yaşındasınız daha, ne kaçırması :)Bazen çok korkuyorum,aşk trenini kaçırdım diye.
İnşallah23 yaşındasınız daha, ne kaçırması :)
Doğru insan hiç beklemediğiniz bir anda çıkacak karşınıza. Bu kadar karamsar olmayın
Ben evlenmek değil,aşk istiyorumMıllet ılk evlılıgını 45ınde yapıyorken ask trenını kacırma ıhtımalıne uzulmenız de fazla ironik değil mi ya? Önce bi maaşınızı çatır çatır yiyin bakalım, sonra bakarsınız denk bir partner. Zaten meslegınızde bellı bır noktaya gelmeden evlenmek gıbı bır hata yapmayın bence
Erkeğin sana her akşam sımsıcak sarılıp kulağına hoş şeyler fısıldayıp öperek uyandıracagını falan sanıosun sanırım
Kahvaltıyı hazırlayıp gül koyarmış masaya bi de...
Ama bütün bunları yaparken kv kapınıza dayanmasın dikkat et
Şaka şaka
Kesınlıkle gec kalmıs degılsın, bence ancak zamanı geldıBen de oyle birini istiyorum 35e giriyorum hala bulamadim bakalım nasip kismet diyerek avutuyoruz kendimizi :)
Zamani diyoruz da evden cikmiyorum pandemiden artı cevrem de yok adami bulacağım da evlilik karari vereceğim de evleneceğim de cocuk doguracagim 40i bulacağım herhaldeKesınlıkle gec kalmıs degılsın, bence ancak zamanı geldı
Ya sen genede öyle deme eski sevgilim evlilik istemiyorum diye beni aldatabilecegini kendinde hak görmüştü,ondan önceki ise evlenmek istemiyorum diye onu kullandığımı iddia etmişti hayatıma giren erkeklerden sadece şu anki erkek arkadaşım bu düşünceme saygı duyuyor.Ben evlenmek değil,aşk istiyorum
Biz 30 üstü olanlar ölelim o zaman
Allah karsimiza beklediğimiz gibi birini çıkartsın inşallahBen de oyle birini istiyorum 35e giriyorum hala bulamadim bakalım nasip kismet diyerek avutuyoruz kendimizi :)
ne kadar saçma ya.Sonuçta evlilik istemeyebiliriz,bence evlilik her iki tarafın istemesi ile olmalı.Ya sen genede öyle deme eski sevgilim evlilik istemiyorum diye beni aldatabilecegini kendinde hak görmüştü,ondan önceki ise evlenmek istemiyorum diye onu kullandığımı iddia etmişti hayatıma giren erkeklerden sadece şu anki erkek arkadaşım bu düşünceme saygı duyuyor.
mesleğimi elime alıp gezip tozmadan evlenmek istemiyorum zaten,sadece şimdi en güzel yaşlarımı yalnız geçirmek istemiyorum.Mıllet ılk evlılıgını 45ınde yapıyorken ask trenını kacırma ıhtımalıne uzulmenız de fazla ironik değil mi ya? Önce bi maaşınızı çatır çatır yiyin bakalım, sonra bakarsınız denk bir partner. Zaten meslegınızde bellı bır noktaya gelmeden evlenmek gıbı bır hata yapmayın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?