Doğru insan...

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
27
Umarım hepinizin hayatı yolundadır.Akşam olunca içime bir hüzün doluyor.Beni çok seven,sımsıcak sarılacak birinin hayalini kuruyorum.Üniversiteyi bitirdim,doğru düzgün bir ilişkim olmadı.Sacma sapan sanal ilişkileri saymazsak.Ben de sevmek ve sevilmek istiyorum,arkadaşlarımın çoğunun sevdikleri ve sevildikleri bir ilişkileri var.Bazen çok korkuyorum,aşk trenini kaçırdım diye.Dogru insan olarak tanımladığınız kişi ile kaç yaşında karşılaştınız,doğru insanı nasıl buldunuz ?

Mıllet ılk evlılıgını 45ınde yapıyorken ask trenını kacırma ıhtımalıne uzulmenız de fazla ironik değil mi ya? Önce bi maaşınızı çatır çatır yiyin bakalım, sonra bakarsınız denk bir partner. Zaten meslegınızde bellı bır noktaya gelmeden evlenmek gıbı bır hata yapmayın bence

Ben evlenmek değil,aşk istiyorum

Ben de oyle birini istiyorum 35e giriyorum hala bulamadim bakalım nasip kismet diyerek avutuyoruz kendimizi :)

kv eşliğinde romantik anlar ,ooovvv hayal değilde kabus gibi oldu

20 yaşında hayatımın erkeğini bulduğumu sandım. 15 senemi çalan bir narsisti.
2. eşimi 39 doğum günümde tanıdığım.
Eski ben olsa heyecandan, köpek gibi peşinde koştuğum birine duyduğum hisse “Aşk” derdim. Şu an ki aklım yanında huzur bulduğum, sakin bir hayat sürebildiğim insandır derim.
Gençken verilen kararların çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Önce siz biraz pişmelisiniz ki evliliğin yükümlülüklerini kaldırabilesiniz.

Öncelikle lütfen ilk görüste aşk saçmalığına inanmayin, insandan ilk görüşte en fazla hoslanabilirsin begenebilirsin aşk tanıdıkça olur. Ömür boyu doğru insan yoktur şu anki şartlarda doğru insan vardır. Erkek arkadaşımla üniversitede benim organize ettiğim bir sosyal sorumluluk projesinde tanışmıştık. Aradan yıllar geçti Instagramdan bir mesaj attım öğretmenler gününü kutladım. O sekilde devam etti muhabbet kendisini tanıyınca ne kadar boş insanlarla vakit kaybetmişim dedim. Ben kişiliği şöyle olsun huyu böyle olsun diye liste yapsam dahi bu kadarını denk getiremezdim. Tavuğa bile hanımefendi diye hitap ediyor, ne zaman evine gitsem kıyafetlerimi yıkıyor, dagittigımı topluyor, bulaşıkları yıkıyor, kıskançlığın k'si yok,ilgi alaka hep aynı ama bu kadar şeye rağmen hala aklimda su da şöyle mi olsaydi dediğim vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben evlenmek değil,aşk istiyorum
Ya sen genede öyle deme eski sevgilim evlilik istemiyorum diye beni aldatabilecegini kendinde hak görmüştü,ondan önceki ise evlenmek istemiyorum diye onu kullandığımı iddia etmişti hayatıma giren erkeklerden sadece şu anki erkek arkadaşım bu düşünceme saygı duyuyor.

ne kadar saçma ya.Sonuçta evlilik istemeyebiliriz,bence evlilik her iki tarafın istemesi ile olmalı.

mesleğimi elime alıp gezip tozmadan evlenmek istemiyorum zaten,sadece şimdi en güzel yaşlarımı yalnız geçirmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…