Doğru insan...

Evlilik istiyorum demedim ki,doğru insan ile ilgili soru sordum.Dogru insanla karşılaşmak istemek hemen evlenmek istiyorum demek değil ki,evlilik çok farklı bir boyut.Sadece sevdiğim sevildigim bir ilişki istiyorum hepsi bu
Aşk trenini evlilik treni diye okumuşum. Fikir zikir meselesi. Benim icin dogru insan ömür boyu yaninda yaşlanmak istedigim adam 7 777mutluluk Henüz gençsin elbet yaşayacaksın.

Yol arkadasligi müthiş bir şey.Huzur veren bir yanı var
Bencede . Mehmet Aslantuğ un bu konu da güzel bi sözü var hatta . Mesela yol arkadaşlığı diye bence de doğru insan bnu 30una gelince anlıyor diyo . Yani Mehmet ti söyleyen sanırım yanlış hatırlamıyorum herhlde

Cok çok doğru,böyle bir insanı bulmak tüm mesele işte.Her sey o kadar yüzeysel ki günümüzde
Acele etme kendini kapatma hiç bşr zaman yeter sen şuan hayatına bak sevdiğin şeyleri yap. Nil karaibrahimgil in gençliğe sevgilerimle şarkısı çok güzel

hakkında hayırlısı olsun canım :) bende bulamayanlardanım

Yok oyle bir insan.

Ben inanılmaz kötü bir tecrübeden sonra nişanlımla karşılaştım. Doğru insan mı değil mi buna cevap vermek oldukça güç. Önemli olan size değer veren, saygı duyan, her koşulda sizi destekleyen, sizi kadın olduğunuz için ezmeyen ve ezdirmeyen, fikirlerinize önem veren birini bulmak. Ben kendi ilişkime bakıyorum ve şükrediyorum. Her ilişkinin dinamiği farklıdır ama şimdiki gençler de badboy seviyorlar ne yazık ki. Karşılıklı her konuda anlaşabilmek çok önemli. Sanırım artık böyle birini bulmak zor. Zaten böyle birini bulduktan sonra tamam artık diye düşünüyorsunuz. Umarım karşınıza böyle biri çıkar

Sürekli saçma sapan birilerini bulmak konusunda benim de üstüme yoktu umutsuzluga kapılmayın ben eşimle nikah masasında arkdaşlarımızın şahitliğini yaparken tanıştım kısmet

Beklentim evlilik değil,bu güzel yaşlarımı beraber eğlenebildiğim,beraber gülüp üzülebildiğim hayalini kurduğum kişiyle geçirebilmek.Evlilik çok sonra.
Evlilik bir ilişkide varılması gereken hedeftir.
ne yapacaksın 7-8 sene cafelerde el ele tutuşacakmısın? Gündüz cafelerde parklarda dolaşalım ayrı evlere gidelim mi? Eğer cinselliği de sevgililik döneminde yaşarsan karşındakinin seninle evlenmesine gerek kalmaz. Zaten erkekler çokta evlilik meraklısı değil. Kadın bir müddet sonra ilişkinin adı konulsun diye şart koşuyor.
beklentin eğlenmek, beraber gülmekse bundan kolayı yok. Erkeklere bunu hissettirdiğinde sırasıyla gelir. Beklenti yok.
mantığın bana çok ters. Doğru insanı bulduğuna inandığında “Evliliğe” odaklanırsın. Flört ettiğin dönem tanışma, alışma evresidir. Evlilikle Level atlarsın. Evlilik ciddiyettir. Bir topluluğa girdiğinde yanındakine sevgilim dersen farklı karşılanır, eşim dersen farklı karşılanır. Sevgililikte sıkılırsın ayrılırsın, evlenmek için de boşanmak içinde bir sürü prosedür gerekir. Doğru insanı bulacağım ama çok sonra evleneceğim. Niye böyle şartlandırıyorsun kendini. Belki o geçen çok sonra da enerjiniz bitecek ve doğru insanla evlenmemiş olacaksın.

Yorumlariniza bakarak bos kalmak istemediginizi hissettim
Evet aski insan her yaşta hissetmek ister
Ama tavsiyem şu olacak
Madem mesleginizi aldınız, çalışın üretin ve bu süreçte tek basina olmanin da tecrübesini yaşayın. Benim tanıdığım cok insan var, hic bos kalmamis birinden ayrilip baskasiyla görüşen sonra da aaa yalnizim diye üzülme keşke ben de olsam diyen. Ama kendisi yalnız olmamayi secmisken bana bunu soylemesi garip geliyor mesela.
Bana göre insan (kadin da erkek de) calisan kendi ayaklari üzerinde durabilen bir bireyse, yalnız kalip bunu da tecrübe etmeli. Ki hayatına biri geldiginde hem keske yalniz kalsam hayiflamasi yasamasib hem de biriyle birlikteyken de hem kendinin hem de partnerinin kıymetini bilebilsin.
Tek basina gezin, tatile çıkın, kendi ic dunyanizi kendinizle basbasa kalarak kesfedin. Hem zaten kişi kendi ile mutluysa, karsisina cikan insan da o mutlulugu paylasabilecegi ve percinleyecegi biri olur.

Karamsar olmayin, ask oyle tren gibi kacan bisey degil. Henuz cok gencsiniz. Malum pandemi... hayat hayal ettiginiz gibi gitmeyince bu da tuzu biberi olmus.
Bir cok kisi dogru insani sizden buyukken bulmustur.
Allah bahtinizi acik etsin ❣

Sırf boş kalmamak için birini isteyecek biri değilim,boş kalmamak lafını da hiç doğru bulmuyorum.İnsanların bir başkasının boşluğunu doldurma görevleri yok,ben ruh eşimi bulmak istiyorum hepsi bu

Evliliği bir hedef ya da amaç olarak görmüyorum,bu sizin bakış açınız ve sizin dogrunuz.Benim icin evlilik cok özel ve bunu sadece "ben bu adamla ne guzel yaslanirim be"dediğim kişiyle yapmak istiyorum.Evlilik bir hedef olursa evlendigim kişide bu hedefe ulaşacağım bir araç olur ancak.Bu bakış açısı da beni mutlu etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…