- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Beklentim evlilik değil,bu güzel yaşlarımı beraber eğlenebildiğim,beraber gülüp üzülebildiğim hayalini kurduğum kişiyle geçirebilmek.Evlilik çok sonra.20 yaşında hayatımın erkeğini bulduğumu sandım. 15 senemi çalan bir narsisti.
2. eşimi 39 doğum günümde tanıdığım.
Eski ben olsa heyecandan, köpek gibi peşinde koştuğum birine duyduğum hisse “Aşk” derdim. Şu an ki aklım yanında huzur bulduğum, sakin bir hayat sürebildiğim insandır derim.
Gençken verilen kararların çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Önce siz biraz pişmelisiniz ki evliliğin yükümlülüklerini kaldırabilesiniz.
çok sevindim sizin adınıza.Peki eşinizin doğru insan olduğunu nasıl anladınız?34 yaşında çıktı karşıma eşim. Beklediğime değmiş açıkcası. İyiki de 30 yaşına kadar saçma salak hayatıma giren insanlar olmamış diyorum. Rabbim geciktiryorsa güzelleştiyordur
inşallah böyle pat diye çıkar.23 yaşındasınız daha, ne kaçırması :)
Doğru insan hiç beklemediğiniz bir anda çıkacak karşınıza. Bu kadar karamsar olmayın
çevremdekileri görünce ben de bazen geç kaldım diye düşünüyorum ama en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde karşıma çıkacağına inanıyorum.23 yaşından sonra nasıl bulucaksın canım geçmiş senden çoktan
Biraz olgun yaşında çıksın benceçevremdekileri görünce ben de bazen geç kaldım diye düşünüyorum ama en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde karşıma çıkacağına inanıyorum.
Evli degilim..Yasanmisliklarim elbette var.Bunun bir yasi,bir zamani yada bir mekani olmuyor..Umarım hepinizin hayatı yolundadır.Akşam olunca içime bir hüzün doluyor.Beni çok seven,sımsıcak sarılacak birinin hayalini kuruyorum.Üniversiteyi bitirdim,doğru düzgün bir ilişkim olmadı.Sacma sapan sanal ilişkileri saymazsak.Ben de sevmek ve sevilmek istiyorum,arkadaşlarımın çoğunun sevdikleri ve sevildikleri bir ilişkileri var.Bazen çok korkuyorum,aşk trenini kaçırdım diye.Dogru insan olarak tanımladığınız kişi ile kaç yaşında karşılaştınız,doğru insanı nasıl buldunuz ?
bence de önemli olan doğru insanı bulmak,evlilik zaten doğru insanla yapılırsa mutlu eder yoksa çok zor bir yolculuk bence evlilik.Biraz olgun yaşında çıksın bence
Erkenden evlenip çocuk yapan boşanan pişman olan bir sürü kadın var
O yüzden önemli olan doğru insanı bulmak
peki o kişinin bizim için doğru insan olup olmadığını nasıl anlayacağız?Evli degilim..Yasanmisliklarim elbette var.Bunun bir yasi,bir zamani yada bir mekani olmuyor..
Anlik bir etkilesim,bir anlik hoslanma.Dogru insan aranarak bulunmuyor aslinda.Firsat vererek bulunuyor..
Birini begeniyorsunuz,daha sonra onu sorusturuyorsunuz.Evli,nisanli veya sozlu degilse,gorustugu biri de yoksa tanismak icin bir hamle yapiyorsunuz.is goruntuden cikip zihinsel uyuma geldiginde,yani duygusal bir tatmin bir elektriklenme olmussa devami geliyor bence.Benim tanidiklarim genelde is cevresinden oldugu icin illaki bir taniyan hakkinda fikir sahibi olan cikiyor.
Onu sen anlayacaksin,senin disinda kimse anlayamaz.peki o kişinin bizim için doğru insan olup olmadığını nasıl anlayacağız?
çok teşekkür ederim,haklısınız.Onu sen anlayacaksin,senin disinda kimse anlayamaz.
Erkekler icin mutlak bir dogru olsaydi herkes dogrusunu alir kimse kocasindan dert yanmazdi zaten :)
Evlilik bence zaten zorbence de önemli olan doğru insanı bulmak,evlilik zaten doğru insanla yapılırsa mutlu eder yoksa çok zor bir yolculuk bence evlilik.
Evlilik istiyorum demedim ki,doğru insan ile ilgili soru sordum.Dogru insanla karşılaşmak istemek hemen evlenmek istiyorum demek değil ki,evlilik çok farklı bir boyut.Sadece sevdiğim sevildigim bir ilişki istiyorum hepsi bu23 yaşındasın evlilik trenini kaçırdım mi diye sormuşsun bacım.
Alt kat komşum Naciye Teyzemde 76 yaşında geçen gün bir gözü toprağa bir gözü Allaha baka baka, " kızım yok mu okulunda bana göre helal süt emmiş bir yağız adam" dedi.
Allah mutluluğunuzu daim etsin,eşinizin doğru insan olduğunu nasıl anladınız ?35 yaşında tanıdım eşimi.
35 yila değmiş. Allah daim etsin inşallah
Yol arkadasligi müthiş bir şey.Huzur veren bir yanı varAşk treni bilmem . Aşk sandığım adama 25 yaşımda rastladım 6 yılımı verdim olmadı ayrıldık . 34 yaşımda eşime rastladım ve iyi ki onunla evlenmişim.. Bazı şeyleri oluruna bırakmak lazım aramamak lazım 23 yaşındaymışsın daha çok gençsin sen şuan hayatına bak keyfini çıkar o öyle bekleyerek düşünerek gelmez nereden geldiğini anlamazsın Aşk değil bu arada kastettiğim şey yol arkadaşlığı . Öyle filmlerde ki gibi olmuyor hepimiz o yollardan geçtik tabi iyi de oldu benm açımdan insanı daha olgun yapıyor
Ömür boyu kavramı insana korkutucu geliyor ama eğer doğru kişiyse çokta güzel bir şeyEvlilik bence zaten zor
Ömür boyu tek bir insanla olmak zorundasın aynı evde
O yüzden doğru insan çok önemli
Bence gençsin ben senin yaşında evliliği hiç düşünmedim
Biraz tecrübe edin ama
Çünkü tecrübe önemli
İnsanları erkekleri biraz tanı tanı ki doğru karar verebilir ilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?