- 7 Şubat 2015
- 277
- 104
- 123
- Konu Sahibi littlelady
-
Oyle biri olursa derim heralde :)Yeniden aşık olunca ben bu öküzü mü sevmişim diyeceksin.
Insallah canim, hepimizin karisina ciksin en kisa zamandaNasip...
İnşallah kendin icin dogru insan cikar karşına. ..
Boyle hissetmen normal zamanla geçer.
Insallah canim, hepimizin karisina ciksin en kisa zamanda
Aslinda tahminimden daha olgun ciktim :) beni skintiya sokan beni mutlu edecek birinin var olup olmadigi. Cunku en yakin arkadasim benim istedigim ilsiki seklinde yasiyor asklarini biraz da gozume sokuyorlar. Oyle isteDaha küçücüksün. 20 yaşında 2 yıllık ilişkiyi geride bırakmışsın.
Çok erken ya. Neler yaşarsın daha.
Zamana bırak. Geçiyor.
İlerde güleceksin. Olgunlaşınca fikirlerin değişecek. Sabırlı ol.
Annem daha çoookkk gençsin.. öldüm bittim deyip sonra iyi ki de ayrılmışım yoksa bu adamla nasıl evlenirdim diyen bi çok arkadaşım oldu.. zaten kaynana faktörü bi zaman sonra illa ki bi soğutuyo aşkından ölsen de kocanın2 yillik iliskimi bitirmek zorunda kaldim. Dusunulmus.bir.karardi. cok sevmistim fakat bekledigimi alamadim. Umdugum gibi olmadi. Tahminimden cok.kalp kiriligi yasadim. 1 ay oldu ayrilali. Sanki yeni biri olmazmis beni.kimse sevmezmis gibi geliyor. Dogru insan cikmayabilirmis gibi? Varmi.boyle sevgilisinden ayrilip gercek aski dogru insani.bulanlar? (Yaslarimiz 20)
Ayriligin baslarindaki karamsarlik heralde. Icimi buraya dokmek istedimdaha çok küçüksün herşey için geç kalmış gibi konuşmuşsun. daha karşına neler çıkar
Yaaaa sizin adiniza gercekten cook sevindiiim. Umarim benim de oyle olur.5 senelik iliskimi bitti cok uzuldum surekli donmesini istedim ne zaman kendimi topladim o zaman geri donmek istedi neyse ki geri donmedim simdi gercekten dogru insan cikti karsima.. uzulme hepsi geciyor
Zaten ayrilmamin en buyuk faktoru henuz cok cocuk olmasi ve evlilige ayak uyduramayacak olmasini dusunmem. Ve birde hic bir.zaman yanlis soz soylemeyen annem, annelerimizAnnem daha çoookkk gençsin.. öldüm bittim deyip sonra iyi ki de ayrılmışım yoksa bu adamla nasıl evlenirdim diyen bi çok arkadaşım oldu.. zaten kaynana faktörü bi zaman sonra illa ki bi soğutuyo aşkından ölsen de kocanınhayatını yoluna koymaya bak..
Yaaaaaa sizin adiniza da cook sevindim. Moral veriyorsunuz hakikatten. Hemde cok kisa zamanda tanismissiniz esinizle, ay ne guzel yaa. Pek mutlu oldumBENNNNN!!!!!
Sevgilimden ayrıldığımda çok ama çok üzülmüştüm.Yaklaşık 4 ay sonra şimdiki eşimle tanıştım ve iyiki de ayrılmışım yoksa bu mükemmel insanı tanıma fırsatım olmayacaktı.Allah nazarlardan saklasın 2. Yılımıza girecez gittikçe kendisine daha çok aşık oluyorum.
o yüzden salla gitsin!
Kadinlar kulubu kadinlarina guveniyoruzzBen warım.
İnsan bi öküzden kurtulunca diğerinin kıymetini daha iyi anlıyo Walla
Ha erkeklerin hepsi öküz o ayrı da bazıları daha az
Yani neler gelir neler geçer, geçmez diye bişey yok başkasını sevdiğinde bunlar aklına gelecek güleceksin
Aynen canım her şer de bir hayır vardır sıkma canınıYaaaaaa sizin adiniza da cook sevindim. Moral veriyorsunuz hakikatten. Hemde cok kisa zamanda tanismissiniz esinizle, ay ne guzel yaa. Pek mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?