Dogru insani bulanlar?

littlelady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
277
104
123
2 yillik iliskimi bitirmek zorunda kaldim. Dusunulmus.bir.karardi. cok sevmistim fakat bekledigimi alamadim. Umdugum gibi olmadi. Tahminimden cok.kalp kiriligi yasadim. 1 ay oldu ayrilali. Sanki yeni biri olmazmis beni.kimse sevmezmis gibi geliyor. Dogru insan cikmayabilirmis gibi? Varmi.boyle sevgilisinden ayrilip gercek aski dogru insani.bulanlar? (Yaslarimiz 20)

Aslinda tahminimden daha olgun ciktim :) beni skintiya sokan beni mutlu edecek birinin var olup olmadigi. Cunku en yakin arkadasim benim istedigim ilsiki seklinde yasiyor asklarini biraz da gozume sokuyorlar. Oyle iste

5 senelik iliskimi bitti cok uzuldum surekli donmesini istedim ne zaman kendimi topladim o zaman geri donmek istedi neyse ki geri donmedim simdi gercekten dogru insan cikti karsima.. uzulme hepsi geciyor

Annem daha çoookkk gençsin.. öldüm bittim deyip sonra iyi ki de ayrılmışım yoksa bu adamla nasıl evlenirdim diyen bi çok arkadaşım oldu.. zaten kaynana faktörü bi zaman sonra illa ki bi soğutuyo aşkından ölsen de kocanın hayatını yoluna koymaya bak..

Ben warım.
İnsan bi öküzden kurtulunca diğerinin kıymetini daha iyi anlıyo Walla
Ha erkeklerin hepsi öküz o ayrı da bazıları daha az
Yani neler gelir neler geçer, geçmez diye bişey yok başkasını sevdiğinde bunlar aklına gelecek güleceksin

5 senelik iliskimi bitti cok uzuldum surekli donmesini istedim ne zaman kendimi topladim o zaman geri donmek istedi neyse ki geri donmedim simdi gercekten dogru insan cikti karsima.. uzulme hepsi geciyor
Yaaaa sizin adiniza gercekten cook sevindiiim. Umarim benim de oyle olur.
Zaten ayrilmamin en buyuk faktoru henuz cok cocuk olmasi ve evlilige ayak uyduramayacak olmasini dusunmem. Ve birde hic bir.zaman yanlis soz soylemeyen annem, annelerimiz

BENNNNN!!!!!
Sevgilimden ayrıldığımda çok ama çok üzülmüştüm.Yaklaşık 4 ay sonra şimdiki eşimle tanıştım ve iyiki de ayrılmışım yoksa bu mükemmel insanı tanıma fırsatım olmayacaktı.Allah nazarlardan saklasın 2. Yılımıza girecez gittikçe kendisine daha çok aşık oluyorum.
o yüzden salla gitsin!

Yaaaaaa sizin adiniza da cook sevindim. Moral veriyorsunuz hakikatten. Hemde cok kisa zamanda tanismissiniz esinizle, ay ne guzel yaa. Pek mutlu oldum

Kadinlar kulubu kadinlarina guveniyoruzz

hayal kırıklıkları ve özgüven eksiklikleri ile "aman erkek mi? uzak durayım" diyen ben, hayatımın aşkını 25 yaşında buldum 27 yaşında evlendim ve şu an 33 yaşındayım, her geçen gün "hayatımda verdiğim en doğru karar" fikrim güçleniyor.
daha çok gençsin yolun çok başındasın.
o insan mutlaka karşına çıkacak
gençliğinin tadını çıkar

Herkesin yerinin doldurulabilir oldugunu anladigin an aska bakis acin tamamen degisiyor. Sadece birkac tecrubeye bakar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…