Dogru insani bulanlar?

Bence de haklisiniz, bana.burda cevap veren moralimi yukselten hepinizr tesekkur ederim. Hepimiz icin hayirlisi olur insallah. Benim icinde oyle dediginiz gibi zamani gelince karsima cikar herhalde

Yavrum 20 yasidasin ya bu kadar depresif takilmanin mantigi nedir elbetteki ayrilacaksin, baskasi olacak belki daha baskasi, birsuru flortun olacak birsuru kisiden hoslanacaksin. Sen bence bu yasta koca meselesini cok kafaya takma okul universite is meslek gelecek ekonomik ozgurluk kariyer bu tarz seyleri takmalisin kafana bence. Cunku kocayi elini sallasan bulursunda ama bu kafayla secme sansin olmaz. Ancak ve ancak kendini kurtarirsan secme sansin olur kocayi.

Hayatta herşey iyi yada güzel olmuyor. Kötü ilişki dediğin herkesin başından illa ki geçiyor. Herşey mükemmel olsa buranın adı dünya değil cennet olurdu. Önemli olan yanlışının farkına varmak ve tecrübe edinmek. Yanlışında ısrar edersen sadece batağa saplanırsın. Kötü ilişkiler bile iyiki başımıza geliyor ki o sayede iyi olan ilişkilerin ve adamların kıymetini biliyoruz. Zararın neresinden dönsen her zaman kardır, Rabbim hayırlısını versin..

Cok tesekkur ederim, hepimiz icin oyle olur insallah, bu da.boyleydi yasandi bitti demek lazim demekki

Evet evet. Cok sevmeme ragmen mutlu degildim. Hepimiz bi yerde mutlulugun pesindeyiz, ben de israri biraktim olmuuorsa olmuuor duzelmiyorsa duzelmiyordur dedim.

dogru insanlarin bile br sure sonra dogrulugu azaliyor. iliskiniz sekil degistiriyor. oyle egilip buzulmus halinde de sevebilecegim biri mi diye bakiyorum ben olaya. ben 5 yillik ilsikimden ayrildiktan (simdi kurtulduktan diyorum) sonra buldum esimi. 7 yildir birlikte egilip bukulup gidiyoruz. hala gordugumde dizlerim titrer icim gider adama. ne istedigini bildinmi ona gore seciyorsun adamlari once kendini tani sonra karsidan ne istedigini kesfedersin.

Zaten belli.bir sure dusundum ne bekliyorum ne istiyorum sonra sordum bana bunlari verebilecekmisin diye o da sanirim hayir dedi. Biraz da oyle oldu. Zaten yasim kucuk zamanla karakterim daha oturur diye dusunuyorum, size de tesekkur ederim ve mutlulugunuzun devamini dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…