Dogru insani bulanlar?

Resmen kendimi gordum. Bende tak8ntiliydim. Her seyini affettim 2 kere o ayrdildi sonra geri dondu kabul ettim. En sonumda uzunca dusundum birakmam gerektigine karar verdim. O geri donmek adina bi sey yapmadi. Yakinda bizimde 1 ay olacak umarim ben de mutlu olurum yakin zamanlarda. Uzunca yazip anlatmissiniz vok tesekkur ederim, mutlulugunuzum devamini dilerim..

sen anlatınca bende bi nebze kendimi gördüğüm için uzun uzun anlattım dayanamadım canım emin ol rabbim kalbine göre veriyo inşallah sanada vericek çok takma yani :)

Daha çok gencsin girme bu toplara derim. Hayatını yasaa...

empati yaptım şuan. ben 20 yaşındayken böyle olaylarla uğraşmazdım ya. ki zaten o daha olgun bile değildir

Ooo hayatin çok basindasin daha ne asklar ne insanlar çıkar karşına inşallah cooook mutlu olursun

Senin yaşındayken nişan atmıştım. Bizde 2 yıldır birlikteydik. Çok fazla kalp kırıklığı yaşanmıştı ve emin ol en az senin kadar zor günler yaşamışımdır. Geçmişimde nerdeyse her ilişkim saçma sapan, yanlış ve acı çekmeme sebep olan ilişkilerdi. Adam akıllı bir kişiye rastlamamışım şimdi düşününce. Ama ben asla senin gibi bir daha sevemem yada kimse beni sevmez vs. diye düşünmedim. Hep şundan emin olarak yaşadım; her inişin bir çıkışı vardır. Mutlaka bir gün karşıma aşık olacağım bir adam çıkacak, biz çok mutlu olacağız ve evleneceğiz. Ki nitekim öyle de oldu.. Şimdi 3 aylık evli ve çok mutluyum Doğru kişi mutlaka karşına çıkacak sen yeterki yanlış insanlarla vakit kaybetme..

Hayatta hemen hemen herkesin bir ayrılığı yada hayal kırıklığı illaki olmuştur. Şaka gibi istekler ile gelinip emri vaki ile bir istenme olayım oldu ki, ben evet dahi demedim hatta düşünmedim, haliyle annemde kızım okudu anlaşamazlar bahanesiyle reddetti... bence verilmiş en kibar red cevabıydı. sonrasında duyduklarım ise bir köylü kızından dahi talep edilmeyecek şeyler inanılır gibi değil. Haliyle gururum kırılmıştı ve Allahım ben hiçbir zaman art niyetli biri olmadım, insanları en kibar ve uygun dille reddettim karşılığı bu mu olmalı diye en üzgün ve umutsuz bir anımda EŞİM GÜNEŞ GİBİ DOĞDU HAYATIMA... ALLAH ONDAN RAZI OLSUN BENDEN ÖNCE CENNETE GİRSİN... demem o ki umudunu kaybetme Rabbim seni en iyisi için hazırlıyordur bilemezsin daha yaşın küçük dua et içini ferah tut

Demekki herkes benzer seyler yasamis. Uzuldugu bir iliskiden sonra dogruyu bulmuslar. Sizin adiniza da cok sevindim. Allahtan evlilik asamasina gelmeden karar vermisim. Iyiki diyorum. Simdiden hic bi seye hevesi olmayan insan evlenince ne yapabilirki? Sizinde mutlulugunuzun devaminu dilerim..

Uzuun.yillarca bir yastikta olun insallah. Bazen en yakin arkadasim ve iliskileri hakkinda fesatlik ya da artniyet yapiyor muyum diye dusunuyorum. Umarim yaomiyorumdur, olay da biraz nispet var diye kiskanclik yaptiysam da allahim kotu hislerimi benden alsin. Baskasi icin ne dilersen onu yasarsin diye duymustum. Umarim hersey yoluna girer

Çoğu geldi geçti, hepsi geçmez bitmez gibiydi. İyi ki bittiler iyi ki tanıdım eşimi. Emin ol o doğru insan karşına çıkacaktır Allah'ın izniyle.

Çoğu geldi geçti, hepsi geçmez bitmez gibiydi. İyi ki bittiler iyi ki tanıdım eşimi. Emin ol o doğru insan karşına çıkacaktır Allah'ın izniyle.
Allahim insallah yasim kucuk ama anlayan yanimda olan mutlu eden birilerini hakettigimi dusunuyorum. 20 yasindayim ama kolay seyler yasamadim sirf ask icin degil, maddi olarak da. Bu yuzden guzel seyler yasamak istiyorum. Umarim olur, guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim

En buyuk adimi yanlis insani hayatinizdan cikarmakla atmissiniz zaten. Gerisi gelir merak etmeyin. Eger "seviyorum ayrilamam" adi altinda mutsuz bir iliskiyi devam ettirseydiniz mutsuz olurdunuz.

Doğru insan diye bir şey yok aslında, birbirleri ile tanıştığında birbirleri için doğru olmaya, orta yolları bulmaya çalışan insanlar var zaten bu sayede kimi evlilikler ömür boyu sürüyor, kimisi ise daha ilk yılında çatırdamaya başlıyor.

Yaşın henüz çok genç ve inan bana hepimiz bu yollardan geçtik. Evet bir daha kimseyi sevemeyeceğini ve sevilmeyeceğini zannediyor olabilirsin ama eğer işler bu şekilde yürüyor olsaydı bu gün dünyada çok az çift görebilirdik değil mi... Yani, yeniden güvenecek, yeniden sevecek ve sevileceksin. Sadece zamana ihtiyacın var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…