- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
- Konu Sahibi littlelady
-
Kim bilir sizler 20 yasinda neler yasadiniz nelere agladiniz, empati lutfen.
Resmen kendimi gordum. Bende tak8ntiliydim. Her seyini affettim 2 kere o ayrdildi sonra geri dondu kabul ettim. En sonumda uzunca dusundum birakmam gerektigine karar verdim. O geri donmek adina bi sey yapmadi. Yakinda bizimde 1 ay olacak umarim ben de mutlu olurum yakin zamanlarda. Uzunca yazip anlatmissiniz vok tesekkur ederim, mutlulugunuzum devamini dilerim..canım benn deli gibi aşıktım takıntı gibi bişeydi yapmadığını bırakmadı saff gibi affediyodum dedimm noluyoo bi dkk bi kendime geldim yol verdm baya koştu peşimden ama gözümde büyütmüşüm o kişiyi gecirdiğim senelre yazk dedmayrıldım 1 ay sonra eşimle tanıştm bi komşumuz vesile oldu kimseyle konuşmak istemiyodm numarasnı vrdi almadm komşumdan netten ekledi dedim bi konuşym ilk defa netten ekleyen birine sans verdm begenmemiştim resminide allah biliyo aynı mahallede oturuyodk eşimle ama tanımıyodum gördüğüm an bağlandım sanki içim eridi tutulduk birbirimze aileme söledm onunkiler biliyodu zaten ciddi sekilde konuşmaktı amacımız 1 sene bekledi okulum btti söz yaptık hemen vee evliyim çokkkk mutluyum eşimle o kadar hızlı olduki tanışmamız aşık olmamız eskisini birden unuttm eşimle tanıştım allah ımm çıkarıcak karşına sabret şimdi geçmişe bakınca gülüyorum :)
20 yaşında daha ciddi sorunlarım vardı.
Empati yaptımda.
Bir erkeği hayatımın merkezi yapmadım mesela.[/QUOTE
Iyi yapmissiniz
sen anlatınca bende bi nebze kendimi gördüğüm için uzun uzun anlattım dayanamadım canım emin ol rabbim kalbine göre veriyo inşallah sanada vericek çok takma yani :)Resmen kendimi gordum. Bende tak8ntiliydim. Her seyini affettim 2 kere o ayrdildi sonra geri dondu kabul ettim. En sonumda uzunca dusundum birakmam gerektigine karar verdim. O geri donmek adina bi sey yapmadi. Yakinda bizimde 1 ay olacak umarim ben de mutlu olurum yakin zamanlarda. Uzunca yazip anlatmissiniz vok tesekkur ederim, mutlulugunuzum devamini dilerim..
Cook tesekkur ederiiimmmmBu kararı vermiş olman bile olgun bir kişiliğe sahip olduğunu gösterirsen arama o seni bulur
Amiin caniimm oyle yapicaam tekrardan tesekkurleeerrsen anlatınca bende bi nebze kendimi gördüğüm için uzun uzun anlattım dayanamadım canım emin ol rabbim kalbine göre veriyo inşallah sanada vericek çok takma yani :)
2 yillik iliskimi bitirmek zorunda kaldim. Dusunulmus.bir.karardi. cok sevmistim fakat bekledigimi alamadim. Umdugum gibi olmadi. Tahminimden cok.kalp kiriligi yasadim. 1 ay oldu ayrilali. Sanki yeni biri olmazmis beni.kimse sevmezmis gibi geliyor. Dogru insan cikmayabilirmis gibi? Varmi.boyle sevgilisinden ayrilip gercek aski dogru insani.bulanlar? (Yaslarimiz 20)
Senin yaşındayken nişan atmıştım. Bizde 2 yıldır birlikteydik. Çok fazla kalp kırıklığı yaşanmıştı ve emin ol en az senin kadar zor günler yaşamışımdır. Geçmişimde nerdeyse her ilişkim saçma sapan, yanlış ve acı çekmeme sebep olan ilişkilerdi. Adam akıllı bir kişiye rastlamamışım şimdi düşününce. Ama ben asla senin gibi bir daha sevemem yada kimse beni sevmez vs. diye düşünmedim. Hep şundan emin olarak yaşadım; her inişin bir çıkışı vardır. Mutlaka bir gün karşıma aşık olacağım bir adam çıkacak, biz çok mutlu olacağız ve evleneceğiz. Ki nitekim öyle de oldu.. Şimdi 3 aylık evli ve çok mutluyum2 yillik iliskimi bitirmek zorunda kaldim. Dusunulmus.bir.karardi. cok sevmistim fakat bekledigimi alamadim. Umdugum gibi olmadi. Tahminimden cok.kalp kiriligi yasadim. 1 ay oldu ayrilali. Sanki yeni biri olmazmis beni.kimse sevmezmis gibi geliyor. Dogru insan cikmayabilirmis gibi? Varmi.boyle sevgilisinden ayrilip gercek aski dogru insani.bulanlar? (Yaslarimiz 20)
Demekki herkes benzer seyler yasamis. Uzuldugu bir iliskiden sonra dogruyu bulmuslar. Sizin adiniza da cok sevindim. Allahtan evlilik asamasina gelmeden karar vermisim. Iyiki diyorum. Simdiden hic bi seye hevesi olmayan insan evlenince ne yapabilirki? Sizinde mutlulugunuzun devaminu dilerim..Senin yaşındayken nişan atmıştım. Bizde 2 yıldır birlikteydik. Çok fazla kalp kırıklığı yaşanmıştı ve emin ol en az senin kadar zor günler yaşamışımdır. Geçmişimde nerdeyse her ilişkim saçma sapan, yanlış ve acı çekmeme sebep olan ilişkilerdi. Adam akıllı bir kişiye rastlamamışım şimdi düşününce. Ama ben asla senin gibi bir daha sevemem yada kimse beni sevmez vs. diye düşünmedim. Hep şundan emin olarak yaşadım; her inişin bir çıkışı vardır. Mutlaka bir gün karşıma aşık olacağım bir adam çıkacak, biz çok mutlu olacağız ve evleneceğiz. Ki nitekim öyle de oldu.. Şimdi 3 aylık evli ve çok mutluyumDoğru kişi mutlaka karşına çıkacak sen yeterki yanlış insanlarla vakit kaybetme..
Uzuun.yillarca bir yastikta olun insallah. Bazen en yakin arkadasim ve iliskileri hakkinda fesatlik ya da artniyet yapiyor muyum diye dusunuyorum. Umarim yaomiyorumdur, olay da biraz nispet var diye kiskanclik yaptiysam da allahim kotu hislerimi benden alsin. Baskasi icin ne dilersen onu yasarsin diye duymustum. Umarim hersey yoluna girerHayatta hemen hemen herkesin bir ayrılığı yada hayal kırıklığı illaki olmuştur. Şaka gibi istekler ile gelinip emri vaki ile bir istenme olayım oldu ki, ben evet dahi demedim hatta düşünmedim, haliyle annemde kızım okudu anlaşamazlar bahanesiyle reddetti... bence verilmiş en kibar red cevabıydı. sonrasında duyduklarım ise bir köylü kızından dahi talep edilmeyecek şeyler inanılır gibi değil. Haliyle gururum kırılmıştı ve Allahım ben hiçbir zaman art niyetli biri olmadım, insanları en kibar ve uygun dille reddettim karşılığı bu mu olmalı diye en üzgün ve umutsuz bir anımda EŞİM GÜNEŞ GİBİ DOĞDU HAYATIMA... ALLAH ONDAN RAZI OLSUN BENDEN ÖNCE CENNETE GİRSİN... demem o ki umudunu kaybetme Rabbim seni en iyisi için hazırlıyordur bilemezsin daha yaşın küçük dua et içini ferah tut
Allahim insallah yasim kucuk ama anlayan yanimda olan mutlu eden birilerini hakettigimi dusunuyorum. 20 yasindayim ama kolay seyler yasamadim sirf ask icin degil, maddi olarak da. Bu yuzden guzel seyler yasamak istiyorum. Umarim olur, guzel yorumlariniz icin tesekkur ederimÇoğu geldi geçti, hepsi geçmez bitmez gibiydi. İyi ki bittiler iyi ki tanıdım eşimi. Emin ol o doğru insan karşına çıkacaktır Allah'ın izniyle.
Yeniden aşık olunca ben bu öküzü mü sevmişim diyeceksin.
Ve aradan bir beş yıl kadar geçtikten sonra "ay buda biraz öküzmüş ama olsun benim tatlı öküzum o"diyebileceksin..))Yeniden aşık olunca ben bu öküzü mü sevmişim diyeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?