Dogru insani bulanlar?

ne 20 mi hayatına yaşın kadar adam girer çıkar oohhoo .. sen ilişiki yaşamadan birini bulabilir myiim demeden önce lütfen daha büyü. okul üni. meslek filan yap.
ben sözlendim ayrıldım. bir iki arkadaşım görüştüğüm kişilerde oldu sonra eşimle tanıştım evlendim.

Özel değilse ne gibi sorunlarınız vardı? Yaşta daha küçük ya anlasamiyrosaniz zorlamaya gerek yok ..

Özel değilse ne gibi sorunlarınız vardı? Yaşta daha küçük ya anlasamiyrosaniz zorlamaya gerek yok ..
Bir suru kiz arkadasi, hic kutlanmamis ozel gunlerim/iz onun okulu onum kurslari onun pc oyunlari. Biraz laf edince engellemeler, ilgi isteyince yok. Kalbimin kirilacagini bilip sarfettigi sozler vs. Kisacasi onun hayatinda yerimin olmadigini dusundum.

Ohoo 20 yaşındasın 50 yaşında gibi yazmışsın daha karşına kimler kimler çıkar
Cevremdeki mutlu iliskileri görünce boyle oldum galiba. En yakin arkadaslarim iliskilerinde cok mutlu da ozellikle ara ara nispet gibi yapilinca karamsarlik yaptim sanirim

Boşver ozaman ya..karşına daha neleri çıkacak senin..Özellikle yaşı senden büyük olsun ..Kadınlar daha olgun oluyor erkeklerden çünkü

sevgilim olmadı hiç ama ben doğru erkeği bulduğumu düşünüyorum enseyi karartma hemen canım daha yolun başındasın

herşey unutuluyor merak etme yaş 20 diyorsun bir de daha kimler çıkar kimler diyenler de olur elbet. bana henüz biri çıkmadı hee eski sevgilimi unuttum mu evet unuttum

canım benn deli gibi aşıktım takıntı gibi bişeydi yapmadığını bırakmadı saff gibi affediyodum dedimm noluyoo bi dkk bi kendime geldim yol verdm baya koştu peşimden ama gözümde büyütmüşüm o kişiyi gecirdiğim senelre yazk dedm ayrıldım 1 ay sonra eşimle tanıştm bi komşumuz vesile oldu kimseyle konuşmak istemiyodm numarasnı vrdi almadm komşumdan netten ekledi dedim bi konuşym ilk defa netten ekleyen birine sans verdm begenmemiştim resminide allah biliyo aynı mahallede oturuyodk eşimle ama tanımıyodum gördüğüm an bağlandım sanki içim eridi tutulduk birbirimze aileme söledm onunkiler biliyodu zaten ciddi sekilde konuşmaktı amacımız 1 sene bekledi okulum btti söz yaptık hemen vee evliyim çokkkk mutluyum eşimle o kadar hızlı olduki tanışmamız aşık olmamız eskisini birden unuttm eşimle tanıştım allah ımm çıkarıcak karşına sabret şimdi geçmişe bakınca gülüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…