- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
- Konu Sahibi littlelady
-
ne 20 mi2 yillik iliskimi bitirmek zorunda kaldim. Dusunulmus.bir.karardi. cok sevmistim fakat bekledigimi alamadim. Umdugum gibi olmadi. Tahminimden cok.kalp kiriligi yasadim. 1 ay oldu ayrilali. Sanki yeni biri olmazmis beni.kimse sevmezmis gibi geliyor. Dogru insan cikmayabilirmis gibi? Varmi.boyle sevgilisinden ayrilip gercek aski dogru insani.bulanlar? (Yaslarimiz 20)
2 yillik iliskimi bitirmek zorunda kaldim. Dusunulmus.bir.karardi. cok sevmistim fakat bekledigimi alamadim. Umdugum gibi olmadi. Tahminimden cok.kalp kiriligi yasadim. 1 ay oldu ayrilali. Sanki yeni biri olmazmis beni.kimse sevmezmis gibi geliyor. Dogru insan cikmayabilirmis gibi? Varmi.boyle sevgilisinden ayrilip gercek aski dogru insani.bulanlar? (Yaslarimiz 20)
Bir suru kiz arkadasi, hic kutlanmamis ozel gunlerim/iz onun okulu onum kurslari onun pc oyunlari. Biraz laf edince engellemeler, ilgi isteyince yok. Kalbimin kirilacagini bilip sarfettigi sozler vs. Kisacasi onun hayatinda yerimin olmadigini dusundum.Özel değilse ne gibi sorunlarınız vardı? Yaşta daha küçük ya anlasamiyrosaniz zorlamaya gerek yok ..
Cevremdeki mutlu iliskileri görünce boyle oldum galiba. En yakin arkadaslarim iliskilerinde cok mutlu da ozellikle ara ara nispet gibi yapilinca karamsarlik yaptim sanirimOhoo 20 yaşındasın 50 yaşında gibi yazmışsın daha karşına kimler kimler çıkar
Bir suru kiz arkadasi, hic kutlanmamis ozel gunlerim/iz onun okulu onum kurslari onun pc oyunlari. Biraz laf edince engellemeler, ilgi isteyince yok. Kalbimin kirilacagini bilip sarfettigi sozler vs. Kisacasi onun hayatinda yerimin olmadigini dusundum.
sevgilim olmadı hiç ama ben doğru erkeği bulduğumu düşünüyorum2 yillik iliskimi bitirmek zorunda kaldim. Dusunulmus.bir.karardi. cok sevmistim fakat bekledigimi alamadim. Umdugum gibi olmadi. Tahminimden cok.kalp kiriligi yasadim. 1 ay oldu ayrilali. Sanki yeni biri olmazmis beni.kimse sevmezmis gibi geliyor. Dogru insan cikmayabilirmis gibi? Varmi.boyle sevgilisinden ayrilip gercek aski dogru insani.bulanlar? (Yaslarimiz 20)
2 yillik iliskimi bitirmek zorunda kaldim. Dusunulmus.bir.karardi. cok sevmistim fakat bekledigimi alamadim. Umdugum gibi olmadi. Tahminimden cok.kalp kiriligi yasadim. 1 ay oldu ayrilali. Sanki yeni biri olmazmis beni.kimse sevmezmis gibi geliyor. Dogru insan cikmayabilirmis gibi? Varmi.boyle sevgilisinden ayrilip gercek aski dogru insani.bulanlar? (Yaslarimiz 20)
sende yangına körükle gidiyonMaalesef bu yaştan sonra bulamazsın.
Açık konuşacağım sana.
20 yaşında her şey yaşanır ve biter.
20'sinden sonra da hiçbir şey olmaz.
sende yangına körükle gidiyon
ablası daha ergen ya geçen nette makale okudum ergenliğin üç evresi varmış arkadaş son evresinde sanırsamyalan mı ?
Hayır insanla dalga mı geçiyorsun yani?
20 yaş nedir bu umutsuzluk nedir?
ablası daha ergen ya geçen nette makale okudum ergenliğin üç evresi varmış arkadaş son evresinde sanırsam
Kim bilir sizler 20 yasinda neler yasadiniz nelere agladiniz, empati lutfen.yalan mı ?
Hayır insanla dalga mı geçiyorsun yani?
20 yaş nedir bu umutsuzluk nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?