- 5 Kasım 2017
- 608
- 488
- 23
- Konu Sahibi TeraziHanim
-
boşanmalar çok arttı para yüzünden aldatmalar yüzünden..hele şu aldatmalar...anlaşamıyorsanız boşanın evli olup da aldatmak ne yani..sanki eşini aldattığı kişi çok iyi olacak...ayol gelen gideni aratır bu doğru sözdür...ha birde iyi kafana göre birini buldun mu haset edenler...iyi biri ile evlenmek şans tesadüf işidirAllah sonumuzu hayır etsin gerçektenbu devirde ilişki öyle zor ki, düzgün birini bulduğunuzda araya girip bozmaya çalışıp en sonunda saf ayağına yatıp ben bişi yapmadım ki diyenler, para veya ev işi için kadınla evlenmek isteyenler, ...
Çok haklısınız... Şu iyi birini buldunuz mu haset edenler tam benim durumuma giriyor, hani ortamda birini sevdiğinizi hissediyorsa insanlar hemen aranızı bozmaya çalışıyorlar, nasıl baş edeceğim bilmiyorumboşanmalar çok arttı para yüzünden aldatmalar yüzünden..hele şu aldatmalar...anlaşamıyorsanız boşanın evli olup da aldatmak ne yani..sanki eşini aldattığı kişi çok iyi olacak...ayol gelen gideni aratır bu doğru sözdür...ha birde iyi kafana göre birini buldun mu haset edenler...iyi biri ile evlenmek şans tesadüf işidir
duyma görme...yolunda git...beraber olduğun kişiyi de onlardan uzak tut...artık sevgi hele gerçek sevgi kolay bulunmuyor herkes bulamıyor buldunmu kapacaksın sen kapmazsan bir başkası gelir elinden kapar...iyi koca karaborsaÇok haklısınız... Şu iyi birini buldunuz mu haset edenler tam benim durumuma giriyor, hani ortamda birini sevdiğinizi hissediyorsa insanlar hemen aranızı bozmaya çalışıyorlar, nasıl baş edeceğim bilmiyorum
İşte bulsam elimde tutabilir miyim o Bile muammaduyma görme...yolunda git...beraber olduğun kişiyi de onlardan uzak tut...artık sevgi hele gerçek sevgi kolay bulunmuyor herkes bulamıyor buldunmu kapacaksın sen kapmazsan bir başkası gelir elinden kapar...iyi koca karaborsa
Var mi acaba boyle ihtimaller.. Terk edile edile bulunur mu acabaBen boynuzlana boynuzlana ve terk edile edile sonunda doğru bir insanı buldum valla hiç ummadığım zamanda buldum hemde
Donmussun, yorumunu gorunce cok sevindim, yazayim dedim :) hosgeldin
Konuya yanit olarak ben de bulamadim
KatılıyorumAşk beklerken gelecek bir şey değil, beklersen ya hiç gelmez ya da yanlış kişi gelir
Arayarak bulunmuyor ve tecrübeyle sabittir büyük aşklar kavgayla başlıyor bakışmalar, heyecan falan çok güzel duygular. Canım eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?