Doğru insanı bulmak çok zor, nasıl buldunuz?

Allah sonumuzu hayır etsin gerçekten :KK43: bu devirde ilişki öyle zor ki, düzgün birini bulduğunuzda araya girip bozmaya çalışıp en sonunda saf ayağına yatıp ben bişi yapmadım ki diyenler, para veya ev işi için kadınla evlenmek isteyenler, ...
boşanmalar çok arttı para yüzünden aldatmalar yüzünden..hele şu aldatmalar...anlaşamıyorsanız boşanın evli olup da aldatmak ne yani..sanki eşini aldattığı kişi çok iyi olacak...ayol gelen gideni aratır bu doğru sözdür...ha birde iyi kafana göre birini buldun mu haset edenler...iyi biri ile evlenmek şans tesadüf işidir

boşanmalar çok arttı para yüzünden aldatmalar yüzünden..hele şu aldatmalar...anlaşamıyorsanız boşanın evli olup da aldatmak ne yani..sanki eşini aldattığı kişi çok iyi olacak...ayol gelen gideni aratır bu doğru sözdür...ha birde iyi kafana göre birini buldun mu haset edenler...iyi biri ile evlenmek şans tesadüf işidir
Çok haklısınız... Şu iyi birini buldunuz mu haset edenler tam benim durumuma giriyor, hani ortamda birini sevdiğinizi hissediyorsa insanlar hemen aranızı bozmaya çalışıyorlar, nasıl baş edeceğim bilmiyorum :(

Çok haklısınız... Şu iyi birini buldunuz mu haset edenler tam benim durumuma giriyor, hani ortamda birini sevdiğinizi hissediyorsa insanlar hemen aranızı bozmaya çalışıyorlar, nasıl baş edeceğim bilmiyorum :KK43:
duyma görme...yolunda git...beraber olduğun kişiyi de onlardan uzak tut...artık sevgi hele gerçek sevgi kolay bulunmuyor herkes bulamıyor buldunmu kapacaksın sen kapmazsan bir başkası gelir elinden kapar...iyi koca karaborsa

Bunun sebebi tamamen dış görünüşe göre seçim yapmaktan kaynaklı bence yani tabii ki tipi hoşumuza gitmeyenle ilgilenmemek normal ama işte sıf tipine bakıp eleyince o adamın iyi biri olup, onla mutlu olma ihtimali de uçup gidiyor. iyi karşındakini mutlu eden erkek de bir yerden sonra kadına hoş, çekici gelir gibi sanki ki benim gördüğüm böyle çok yakışıklı ya da sadece dış görünüş odaklı evlilikler yürümüyor.

yani sırf iyi diye dış görünüş olarak çekmeyen biriyle evlenmek akıllıca mı?
değil ama iyi erkekler de bu tipsizler arasından çıkıyor gibi sanki ya da tipsizler kızları etkilemek için iyi biri gibi mi davranıyor tam bilemedim yani ama iyi tanımak, hemen elememek lazım.

Bence doğru insan diye bir şey yoktur. Uyuşan kafalar yahut ten uyumu vardır. Aramakla bulunacak bir şey olduğunu da sanmıyorum. Bir sabah uyanırsınız senelerdir hayatınızda olan ilkokul arkadaşınız ya da komşunun çocuğu ile aranızda bir şeyler olmaya başlamıştır.

Ben üzülüyorum yalnız kaldığıma çünkü sevgi odaklı değil çıkar odaklı kadınlar el üstünde tutulabiliyor, bende kendimi dünyada çok gereksiz görüyorum, sevmek ve sevgi görmek için geldik dünyaya.

Görür görmez vurulma - ✔️
Anında flört moduna geçiş - ✔️
İlk defa gördüğün biriyle hayatının enn güzel gününü geçirme (ki dilini bilmediğim insanlar da buna dahil) - ✔️
Daha ilk günden yüz yıldır aşikmişsin hissiyatı da olma- ✔️
Güven problemi-kiskanclik krizi-kavga gurultu - yok❌

Ama nedense bir türlü devamı gelmiyor !
Yani ucu bı yere çıkmıyor :)
Hep icime sinmeyen birsey var, ve o içime sinmeyen şeyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Sanırım onu ariyorum...
Kendi ilk görüşte aşklarımdan kendim de sıkıldım artık!
eskiden çoooook romantik geliyordu, böyle sabah evden öylesine bir gün geçirmek üzere çıkıyorsun, bir anda hiç ummadigin şeyler oluyor ve akşam eve yanakların al al-asik olmuş halde geliyorsun. ama sayı dördü beşi geçtikten sonra o çok özel zannettigim hikayeler birbirine benzemeye başladı...
Bilmiyorum sonum ne olacak...
Konuyu takipteyim:hamarat:

Arayarak bulunmuyor ve tecrübeyle sabittir büyük aşklar kavgayla başlıyor bakışmalar, heyecan falan çok güzel duygular. Canım eşim

Aramadım ki bulayım, hep yanımdaymış zaten. (Kendisi çocukluk arkadaşım)
Baktık evlenemeyeceğiz gibi kimseyle, olmuyor, "Biz evlenek bari" dedik, evlendik.

Onu bende bulamadım henüz ama 25 yaş böyle düşünmek için erken. 28im bende. Ne kadar sevdiysem o kadar yanıldım o yüzden artık doğru insanı aramaktan vazgeçtim . O beni bulsun modundayım

Arayarak bulunmuyor ve tecrübeyle sabittir büyük aşklar kavgayla başlıyor bakışmalar, heyecan falan çok güzel duygular. Canım eşim

doğru insan davranışları nelerdir peki? bu konudan ben de çok sıkıntılı günler yaşıyorum. yani tam olarak ne yapardı eşiniz nasıl emin oldunuz ve siz hiç adım attınız mı?

Back
X