Doğru insanı bulmak çok zor, nasıl buldunuz?

Hiç beklemediğim bi anda kader mükemmel bi şekilde ağlarını örmüştü öyle güzel bi aşk yaşadıkki ilk buluşmamızda bile konuşacak kelime bulamasak da yıllardır tanışıyor gibiydik. Gözlerimizle konuşuyorduk. İnşaallah herkes yaşar bu güzellikleri

doğru insan davranışları nelerdir peki? bu konudan ben de çok sıkıntılı günler yaşıyorum. yani tam olarak ne yapardı eşiniz nasıl emin oldunuz ve siz hiç adım attınız mı?
Eşim ilk başta arkadaşları vasıtasıyla tanışmak istedi ben düşünmediğimi söyleyip reddettim ve hiç ısrar etmedi rahatsız etmedi numaram olduğu halde mesaj atmadı. Bu dikkatimi çekti yılışık erkek rahatsız eder. Sonra arkadasları hep bahsetmeye basladı falan meğersem bilerek yaptırmış kendisini kafama sokmak için:) sonra ben merak etmeye başladım. Aslında beğenmiştim ama ilişki düşünmüyordum. Neyse ben sert bi şekilde reddedince o hiç rahatsız etmedi bu sefer ben bi mesaj attım öyle başladık konusmaya. Bi süre tanımaya karar verdik sevgili olmadık. Esim çok bakımlı ve temiz biriydi. Çok yardım severdi. Yine arkadaslarından duymuştum çok vicdanlıydı. Ayrıca beni hep eğitimim konusunda yönlendirdi destek oldu ilerletti yüreklendirdi. Bana ilerde eşimde çalışsın isterim diyordu sadece maddiyat için değil evde sıkılmasın üretsin bana bişey olursa ayakları üstünde durabilsin diyordu. Beni hala kurslara falan gönderir şunu yap sıkılma öğren der. O yüzden eşini çalıştırmayan evr hapseden egoist adamlardan değildi. Bi gün ayakkabımın bağı çözülmüştü eğildi bağladı mesela bu çok hoşuma gitti. Çok evcildir evini sever. Bileresinde eski kız arkadasına laf etmiştim bana kızmıştı ama benim hoşuma gitti düzgün adamlar geçmişlerindeki kadına laf ettirmezler. Ayrıca mesela sevmediği bişey yapıyorum diyelim bana herşeyi küçük bi çocukmuşum gibi açıklar konusur bu yüzden bunu bunu yapma der. Ya da bn söylediğimde kendini düzeltir. Hep benim fikrimi sorar bizim anlayışı vardır. Ayrıca 5 vakit namaz kılıyormuş ama bana hiç çaktırmadı bunu. Gösteriş yapmadı. Sonra bende başladım onun etkisiyle. Ne bileyim bu örnekler uzatılır. Ama tanıma fırsatı vermek için o ilk elektriklenmenin olması lazım. Yoksa olmazdı.

Hiç beklemediğim bi anda kader mükemmel bi şekilde ağlarını örmüştü öyle güzel bi aşk yaşadıkki ilk buluşmamızda bile konuşacak kelime bulamasak da yıllardır tanışıyor gibiydik. Gözlerimizle konuşuyorduk. İnşaallah herkes yaşar bu güzellikleri
Sizin adınıza çok sevindim :) ama bende pek umut yok.

Ecele etme yasın küçük..dogru insanı bulmak istiyorsan cevrenin baskılarına kulagını kapatacaksın. Gerekirse gec olsun ama mutlu olabilecegine inandıgın biriyle evlen.
Evlilik cok zor ama bir o kadar da güzel
Sadece sevdiğin,inandıgın adamla evlenmek bu müessesenin zorluklarına göğüs germeni saglar

Ecele etme yasın küçük..dogru insanı bulmak istiyorsan cevrenin baskılarına kulagını kapatacaksın. Gerekirse gec olsun ama mutlu olabilecegine inandıgın biriyle evlen.
Evlilik cok zor ama bir o kadar da güzel
Sadece sevdiğin,inandıgın adamla evlenmek bu müessesenin zorluklarına göğüs germeni saglar
İşte de genelde erkekler adım atmıyor :( Nasıl olacak ?

Arkadaşlar merhaba, ben 25 yaşında bir mühendisim, yıllardır iş güç diye çabaladım anca yoluna girdi sayılır, ama yıllardır bir türlü doğru insanı bulamadım, benden hoşlandığını arkadaşlarıma söyleyen insanlar oldu ama bana bir adım atmadılar, ailem sağolsun ne baskı yapıyor ne de karışıyor ama iş yerindekiler sürekli biri yok mu diye soruyorlar, birde iş yerinden biri görüşmek istedi benle, bende görüşmeye gittim ama çocuk daha ilk buluşmada arsanız var mı, arabanız ne güzelmiş dedi üstüne de hesabın tamamını ben Ödemiş oldum ( şöyle hesap 40 lira geldi, bende de bozukluk yoktu 50 lira verdim, çocuk teşekkür ederim dedi ), işyerinden grubundakilere sorunca herkes onun için paralı kız arıyor dedi, bu son adamdan sonra iyice aptal buldum kendimi, nasıl buldunuz doğru insanı, nasıl bulunur? Bu devirde kızın maaşı içinde peşinden koşan erkekler görüyor ve duyuyorum, iyice korkmaya başladım, güzel yorumlarınızı bekliyorum.
Dogru insani huldum sandim hayatimin hatasini yaptim

Benim icin dogru insanin esim oldugunu dusunursek..Asla hesap odetmedi..Elinde ne var ne yok yedirip icirmekle hediye almakla car cur etti ki bunlar sevgiliyken cook pahali hediyelerdi.Simdi vardi diceksiniz yoktu arabasini satmisti sanirim o parayi harcadi surekli.Bunlarla olculmez tamam ama erkek hesap odetmemeli bi sure o samimiyet olur tamam sizde ismarlarsiniz elbette.Ve hemen karar verilmez dogru insan sizin icin maddi manevi varini yogunu paylasan insandir.

Benim icin dogru insanin esim oldugunu dusunursek..Asla hesap odetmedi..Elinde ne var ne yok yedirip icirmekle hediye almakla car cur etti ki bunlar sevgiliyken cook pahali hediyelerdi.Simdi vardi diceksiniz yoktu arabasini satmisti sanirim o parayi harcadi surekli.Bunlarla olculmez tamam ama erkek hesap odetmemeli bi sure o samimiyet olur tamam sizde ismarlarsiniz elbette.Ve hemen karar verilmez dogru insan sizin icin maddi manevi varini yogunu paylasan insandir.
İşte ben tam enayiyim o zaman :( Ben hep arkadaş ortamlarında da, bu buluşmalarda da ben ödedim, şimdi kendimi iyice kötü hissettim.

İşte ben tam enayiyim o zaman :KK43: Ben hep arkadaş ortamlarında da, bu buluşmalarda da ben ödedim, şimdi kendimi iyice kötü hissettim.
Hayir odemeyin dicemde karsidakinin odetmemesi gerekiyo ben de denedigimde esim sende onla bana dondurma ismarlarsin derdi tamam derdim dondurmaciya giderdik ben tabi ben ismarlicam bunuda havalarindayim benden once verirdi yine olmaz oyle sey derdi.Seneler sonra bende ismarlayabildim..

Hayir odemeyin dicemde karsidakinin odetmemesi gerekiyo ben de denedigimde esim sende onla bana dondurma ismarlarsin derdi tamam derdim dondurmaciya giderdik ben tabi ben ismarlicam bunuda havalarindayim benden once verirdi yine olmaz oyle sey derdi.Seneler sonra bende ismarlayabildim..
Benim ilk yazdığımı okudunuz mu? Adam bana ödetti bunu da normal gördü:(

Benim ilk yazdığımı okudunuz mu? Adam bana ödetti bunu da normal gördü:KK43:
Okudum.Normal.Degil ilisiginizi kesin..Dogru insan dogru samanda karsiniza cikacaktirz.Esim 16 yasimdayken bana sevgililik teklif etmisti.18 yasimdayken kabul ettim.Tabi bu sure arasinda surekli irtibattaydi.23 yasinda evlendik.Hic boyle tavirlara girmedi.Sunuda dicem dis gorunuse aldanmayin.Ben gorustugumde esimle herkes sasirdi yaa sen ve o nasil falan ama yanimdaki adam beni herzaman dunyada en mutlu eden kisi.Dogru insan.Emin olmak icin senelerce bekledm hemen evlenmedm.

Okudum.Normal.Degil ilisiginizi kesin..Dogru insan dogru samanda karsiniza cikacaktirz.Esim 16 yasimdayken bana sevgililik teklif etmisti.18 yasimdayken kabul ettim.Tabi bu sure arasinda surekli irtibattaydi.23 yasinda evlendik.Hic boyle tavirlara girmedi.Sunuda dicem dis gorunuse aldanmayin.Ben gorustugumde esimle herkes sasirdi yaa sen ve o nasil falan ama yanimdaki adam beni herzaman dunyada en mutlu eden kisi.Dogru insan.Emin olmak icin senelerce bekledm hemen evlenmedm.
Ne güzel ! Ben galiba böyle kalırım :(

Bu işler tamamen kısmet gerçekten.. biz 13 yaşında çıkmaya başladık dershanede tanuştık. Kader işte herkesin hataları var elbet ama belli kriterlerin altına olsun diye inmemek lazım. İyi bir eş eşittir mutlu bir ömür... gönlüme içime sinen olmayacaksa hiç olmasın daha iyi.

Bu işler tamamen kısmet gerçekten.. biz 13 yaşında çıkmaya başladık dershanede tanuştık. Kader işte herkesin hataları var elbet ama belli kriterlerin altına olsun diye inmemek lazım. İyi bir eş eşittir mutlu bir ömür... gönlüme içime sinen olmayacaksa hiç olmasın daha iyi.
İşte ben aradım bulamadım :(

Ne güzel ! Ben galiba böyle kalırım :KK43:
Guzel olan sey ne biliyo musun?16 yasimda beni cocuklugumdan beri taniyor.Hala diyor sacin şöyledi boyle yapiyodun lisede falan:) Sen umutsuzluga kapilma..Bundan sonra elbet cikicak karsina ama dedigim seyleri iyi gozlemle.O kisiylede gorusme.Sana gercekten dger veren insani buldugunda burda yine yaz.Ve evlendgnde :) oyle ki dizine yattiginda saclarinla oynayip,yemek yapmayi hic bilmesede sana yardim etmeye calisirken sebzeleri cok sacma bi sekilde kesen,agladiginda seni gulduren,saclarini toplamaya calisan seninde sevebilecegin birini bul insallah.

Ne guzel cocukluk aski

Back
X